AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Donald Trump
Dengesiz biriydi ama sempatiktide
Eski Uruguay başkanı Jose Mujica
Dinsizlerin ve vatansizlarin inadına
REİS
PUAAHHAHAHA erdogan peygamber de bizim mi haberimiz yok? adama bi tapmadiginiz kaldi
@auuuhahah o benzetmeyi ancak din düşmanları yapıyor.
hdpkknın ortağı cehapeden bi bok olmaz
her sucu da onlara atin zaten. daha gecen gun s*lagin biri kursuye cikip mustafa ceceli ve erdoganla ilgili zirvaliklari onlarca insanin onunde anlatmamis gibi konusuyorsun. gercekten gulunc.
@auuuhahah liderini putlastiran her zihniyet cukurdur
Ama bu lideri bağlamaz
Mesela din düşmanı pkkortagi ce ha pe
Sarı saçlı mavi gözlü börü TÜRK ün Başbuğu mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü putlastiriyor ama aynı zamanda da bebek katili İmralı canısınin izinden gidiyor.
Bu sarı saçlı mavi gözlü börü TÜRK ün Başbuğu mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk e zarar vermez ama ce hape nin avanelerini vatanhainligine surukler
e bu soylediklerinle erdogani putlastirdiginizi kabul etmis oluyorsun iste. benim dedigime cikiyor bu.
Tabi bu dediklerimi anlayabilmeniz için aklını bir siyasi partiye hemde ihanet içinde olan teröristlerle iş birliği yapan bir siyasi partiye kiralamamış olmak gerekiyor.
Yine Sarı saçlı mavi gözlü börü TÜRK ün Başbuğu mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği gençlerden olmak gerekir. Kim o işaret edilen gençler derseniz.
Pasamizin şu vecizesini tekrar tekrar okun
"fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir nesil"
ben hicbir siyasi partiyi desteklemiyorum hepsinin cani ceh*nneme. ben sadece sunu anlamak istiyorum. bu adami neden gozunuzde ilahlastiriyor sonra da bunu soyledigimizde reddedip hain ilan ediyorsunuz? anladik ataturk sari sacli, mavi gozlu, boru, turkun basbugu ve maresal. simdi bana cevabimi ver ya da kapa ceneni.
@auuuhahah biricisi Tanrı tektir ve eşi benzeri yoktur dogurmamistir dogurmamistir.
İkincisi ben ne RTE yi ne Oğuz Kağan ı Ne Mete Hanı Nede Atatürk ü ilahlastirmam
Niye desteklediğimi soruyorsanız
10 Kasım 1938 den sonra memlekete tek faydası dokunmamış güruhun sadece heykelden başka icraatı yokken
Vatansizlarin beğenmediği
RTE nin (o güruhun zihniyetinde olanların inkar etmesine rağmen) Türkiye için üstün teklonojiler üreten yapılmayanı yapılamayını yapan binlerce katma değeri yüksek ürünler üreten güçlü bir Türkiye yaptığı için destekliyorum destekleyecegim
Buraya gelip yorumları okuyan ama kafa tasinin içinde beyin olanlar için 1 tavsiye
Türkiye hakkında bilgi ve haberleri TÜRK televizyonlarinin hiç birinden takip etmeyin.
İnternet çağındayız açın yabancı basını takip edin. Yabancı diliniz yoksa Google dan çeviri yapın okuyun o zaman neden Erdoğan dediğimizi daha iyi anlarsınız.
Ama bastada belirttiğim gibi
Kafatadinizin içinde beyininiz varsa bunu yapın yoksa ya Ahaber ya da Fox TV izleyin çünkü sizden bir şey olmaz
Çok guzel soyledin. kardeşim ne olursa olsun inandıgın yolda yuru...
Cristiano Ronaldo
😂🤣
Tabikide bizimki dunyadaki tek lider
Nayib Armando Bukele Ortez
Atatürk
Hayatta olan birini söyler misin😊
Mansur Yavaş
senin kim
Putin
Kin Yaong
Kimyon un
Tayyip