Muharrem ince , sebebi ise çok radikal bir insan değil , insanların dinine karışmıyor Atatürk çizgisinde ilerliyor. Insanlar bir yanlış yapmadığı sürece onları yargılamıyor ya da hakaretler etmiyor.
Ama mevcut mevcut partiler sürekli bir radikallikte.
Akp : aşırı sağcı , desteklersen vardın desteklemezsen , fetöcü terörist vatan haini her şey
CHP : iç yapısı tamamen bozuldu , ideallerinden şaştılar. Dışarıdan parti içine gizli yollarla sızma olduğu ve genel başkanın anlaşmaların olduğunu düşünüyorum.
MHP : AKP’nin kuklası haline geldi maalesef, sadece koltuğunu bırakmamak uğruna partisini rezil eden bir insan var.
İyi parti ; yönetim kısmında sıkıntılı insanlar var, cemaatçi , ümit Özdağ bu yüzden iyi partiden ayrıldı.
Tip : boş.
Hdp hüdaoar ; teröre destek vermekten başka yaptıkları hiçbir şey yok , kimseyi savundukları da yok sadece amaçları uğruna belli grup insanları kullanıyorlar.
Ve maalesef belli grup insanlar da bunların hiçbirinin farkında değil.
Ama mevcut mevcut partiler sürekli bir radikallikte.
Akp : aşırı sağcı , desteklersen vardın desteklemezsen , fetöcü terörist vatan haini her şey
CHP : iç yapısı tamamen bozuldu , ideallerinden şaştılar. Dışarıdan parti içine gizli yollarla sızma olduğu ve genel başkanın anlaşmaların olduğunu düşünüyorum.
MHP : AKP’nin kuklası haline geldi maalesef, sadece koltuğunu bırakmamak uğruna partisini rezil eden bir insan var.
İyi parti ; yönetim kısmında sıkıntılı insanlar var, cemaatçi , ümit Özdağ bu yüzden iyi partiden ayrıldı.
Tip : boş.
Hdp hüdaoar ; teröre destek vermekten başka yaptıkları hiçbir şey yok , kimseyi savundukları da yok sadece amaçları uğruna belli grup insanları kullanıyorlar.
Ve maalesef belli grup insanlar da bunların hiçbirinin farkında değil.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muharrem İnce_ bana göre iyi muhalefet yapan bu sırada da aşırı saldırganlaşmayan tek siyasetçi. Kılıçdaroğlu Özgür Özel onun yanında çok pasif
Zaten inanın bugün Muharrem İnce seçimi CHP ile birlikte girmiş olsaydı yani CHP’nin genel başkanı olarak girmiş olsaydı aday olsaydı iktidar olmuştu çoktan.
Çünkü partiden Atatürkçü adamlar gitmezdi , ve Muharrem İnce herkese eşit Yaklaşan ayrımcılık yapmayan sadece solcu muhabbeti yapmayan bir insan.
Bugün iktidarın değişmemesi en büyük sorumlusu Muharrem İnce CHP’den gönderen Kılıçdaroğlu’dur
Kesinlikle Kılıçdaroğlunun koltuk sevdası yüzünden geleceğimiz mahvoldu. Madem bırakacaktın seçimden önce bıraksaydın resmen AKP'nin ekmeğine yağ sürdü
Bakın zaten dikkatlice izleyici bulursanız Kılıçdaroğlu sanki iktidar gibi gibi hareket ediyor bunda da sanırım Muharrem İnce ile genel başkanlık mücadelesine girmişti Muharrem İnce‘yi yeterli imzayı toplayıp Kılıçdaroğlu’nu kovduyordu karar içişleri Bakanlığında bekletildi , bence orada bir anlaşma yapıldı Kılıçdaroğlu sen genel başkan olarak devam et imzaları geri çektir ama ileride bizim işimizi gör dendi.
Kılıçdaroğlu teşekkür Atatürk insanları partiden kovdu sağcı insanları partiye almaya başladı.
İktidarın talimatıyla savcı yeni partiler kuruldu ve bunlar AKP’nin talimatı ile CHP ile aynı masaya oturdu ve yine AKP’nin talimatı ile CHP onların milletvekili verdi çok fazla .
Yüzde 2.5 hatta %2 oy alamadı hepsi toplasan %2 yapmıyorlar ama bayağı milletvekili verildi neden ? Mecliste AKP yeter sayı alabilirsin diye.
Fark ettiysen sayılar uç ucunu tutuyor sanki ayarlanmış gibi 😅
Ben de öyle düşünüyorum hiç bir şey tesadüf değildi. ABD'nin parmağı var bir şekilde bunları başta tutmaya çalıştı ama Kılıçdaroğlu mütevazı bir hayatı olan gördüğümüz kadarıyla para pula çok değer vermeyen biriydi neden bunların oyununa maşa oldu defalarca kaybedip kendini de rezil etti ne gerek vardı zaten en fazla kaç yıllık ömrü kalmıştır ki ne karşılığında bu oyuna girdi anlamadım
Koltuk sevdası
TİP e boş demişsin ama desteklendiği takdirde fakirden alıp zengine dağıtma olayını bitirirler
Bakın bu partinin bu düşünce yapısı , partinin düşünce yapısı böyle böyle olacak diye bir şey yok.
Biz Norveç’teyiz İsveç İsviçre değiliz kusura bakmayın , bu olaylar orada olur bizim bir tarafımız Avrupa diğer tarafımız Orta Doğu cehennemi.
Kuzeyimiz Rusya gibi bir ülke var . Allah’tan bir tek Ege bölgesi sakin çok güçlü bir devlet yok sadece Kıbrıs var zaten 😅
Gerçi onun arkasında da Libya İsrail Ürdün Mısır gibi sıkıntılı ülkeler var . Yani ülkenin dörtte üçü berbat ülkelerle çevrili.
Yani demem o ki bu ülkede sürekli bir gider olacak fakirden al zengine ver belki biter ama ekonomi olarak sürekli bir sorun olacak belli askeri harcamalar aşırı yüksek çünkü savunma bütçesi.
Ve tip üyelere genel başkanı falan bana hiç samimi gelmiyor sürekli zit söylemlerde bulunuyorlar bilmiyorum ya hiç bana samimi gelmiyorlar.
Mesela bugün Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerine göre hareket ediyor hayır ya da ak Parti ilk geldiğinde neler diyordu şimdi neler diyor ilkelerini terk ettiler MHP ilkelerinden çok uzakta yani demem o ki parti girişinde ilkeler yazıda var ama sözde yok yazıda yazıda kalıyor ama gidiyorsun içeri giriyorsun bakıyorsun kapı kapıda yazan yazıyla içeride dolaşan olaylar gerçekleşen olaylar aynı değil çizgileri yok yani
Besim Tibuk çünkü özgürlükçü ve oy kaygısını yenip omurgalı olmayı seçti her zaman
Yeniden Refah dışında hiçbir partinin iktidar olup AKP’nin yerini alması mümkün değil. Boşuna kendinizi kandırmayın.
Ümit Özdağ seviyorum ama kazanamayacağı için chp ye veriyorum ilk başımızdaki gitsinde sonra istediğimiz partilere oy verebiliriz
Yani benim aslında düşüncem şu yönde , bakın bugün AKP %52 oluyor CHP desen %48 mi almıştı en son %45 mi.
Neyse mesele o değil halk bu partilere küstüğünü belli edecek bugün AKP’nin %30 CHP’nin %20 %25 alması lazım ki durup düşünmeleri lazım ya arkadaş biz nerede yanlış yaptık ? Bu insanlar koyun değil demekki taraf değiştirebiliyorlar biz ayağımızı denk alalım ona göre konuşalım.
Ama millet koyun zihniyetinde gerek AKP seçmeni gerekçe Hebb seçmeni koyun MHP seçmeni yine koyun.
Bu ülkede koyun olmayan bir memleket partisi vardır Muharrem İnce’nin partisi onun seçmeni koyun değildir. HDP’nin HÜDAPAR seçmeni de koyun , tip koyun değildir sanki seçmeni, iyi partinin de koyun değil, ümit Özdağ fazla milliyetçi bir insan onun seçmeni de çok az bir koyun olan vardır. Ama AKP ve CHP’nin koyunları kadar bir koyunluk değil bu.
İnsanlar kolay Parti değiştire bilmeli ama bizim ülkemizde böyle bir şey
Katılıyorum ama iktidarı bitirmek için büyüklere oynamak lazım diye düşünüyorum sonra herkes istediği partiye oy verir (benim düşüncem)
Elbette doğru bir düşünce tarzı fakat ya Cumhuriyet Halk Partisi nde son zamanlarda yaptıkları akla gelir bir şey değil , zaten benim şahsi düşüncem mevcut CHP’nin ak Parti tarafından yönetildiğini düşünüyorum Parti genel başkanların bir yerden gebe oluyor , özellikle Kılıçdaroğlu , Muharrem İnce ile yarıştığında başkanlığa gidiyordu içişleri bakanlığı mesela kararı bekletti çok zevk aldılar daha sonrasında milletvekilleri imzaları geri çekti , sorun çözüldü Kılıçdaroğlu’na oradan gebe kaldığını düşünüyorum zaten onun döneminden sonra partinin iç yapısı değişti Atatürkçü insanlar partiden istifa etti kovuldu ,
CHP. Nin iç yapısına bakıyorsun bir sürü sadece insan dolu partinin yarısı ve hani ciddi anlamda sıkıntılı tipler bu arada. Hani sabıkası kötü insanlar.
Daha sonrasında yüzde 1.5 oy alamayan partilerin milletvekilleri verdiler bir sürü ya burada da bir art niyet var.
Muharrem İnce seçime girse o3 partiden daha fazla oyalanırdı ,
Adam seçime girmeden 280.000 oy almış . Seçime giren yeniden refah Partisi’nin aldığı oy 1.600.000 . düşünün yani Muharrem İnce eğer seçime girseydi sol kesimden aşırı büyük tepki çekecekti fakat iki 3 milyon net oy oy alırdı
Hepsi ikiyüzlü gözümde
Ya burası Türkiye dürüst siyasi ile eskiden mi , eskiden hükümetler sorumluluk alırdı karşı karşıya gelip oturur konuşurlardır , şimdi birbirlerinin suç atarak siyaset yapma peşindeler aslında 60 70’lerde siyaset daha iyiydi iktidar partisi diğer partilerin sen de elini taşın altına koy diyebiliyordu.
Şimdi nerede iktidar her şeyi ben yapacağım hiç sıkıntı yok siz bulaşmayın sizin fikrinize de ihtiyacım yok sorunlara cevap vermeme de gerek yok diyor.
Bence onlar daha da beterdi. Bugünkü toplumun mimarları onlar
Bugünkü toplumun mimari onlar diye bir şey yok , neden durum var.
O zamanki kadınlar başları ve absürt giymiyorlar bu arada sokakta geziyorlardı kitap okuyorlardı kültürel anlamda aşırı zengin , ve bugünkü nükleer çalışmaları falan hepsini temelleri o zaman atıldı ekonomik olarak harikaydılar,
Daha sonrasında askeri darbeyle radikallenmiş bir adam geldi ve her şeyi mahvetti.
İlk başta Şeriat geldi ve kadınların hepsini kapma yoluna götürdü kadınlar okuma oranı eğitim oranı ciddi anlamda düştü zaten.
Bakın piyasadan belli bir grup insanı çekerseniz zaten siz ülkenin gelişme noktasında çok fazla bir kat edemezsiniz.
Bugünün ülkesine bakıldığında kaç tane kadın var böyle ciddi anlamda kafası çalışan zehir olan , bunları piyasadan çektiğin anda ne olur bir kanadın gitti,
Erkeklerde daha baskın oluyor İran’da ortak kesim diye bir şey yok çok zenginler var bir de çok fakirler var.
Fakir olanlar zaten kadına kıza sarkar Çalışmaz sürekli bir cinayet peşinde , zengin olan zaten kalite adamlar
Yok öyle biri. Kendinizi kandırmayın boşuna
Siz inanmasanız da var Muharrem İnce , adam Radikal bir insan değil milletin namaz kıldığına bir şey demiyor kılmadığına bir şey demiyor başörtü ile derdi yok Atatürkçü milliyetçi ,
Ülkemde Ülkem diyor üretim olsun diyor , ülkemde mülteci olmasın diyor. , ya adam en azından CHP gibi belli başlı yerlere gitmiyor iktidar gibi saçma hareketler yapmıyor ayrıştırıcı olmuyor birleştirici oluyor bunun için bile oy oy verilir
Bu bahsettiğin adam sana ahiretlik bişey verebilir mi? Eğer müslümansan..
Kardeşim kim hangi insan kime ahiretlik bir şey verebilir? Bunu yaradandan isteyeceksin insandan değil.
Namazını kılacaksın orucunu tutacaksın dua edeceksin çalışacaksın çabalayacaksın tevekkül edeceksin.
Bu insanlar ülkeyi daha iyi hale daha çok yaşanabilirmi hale getirmek için varlar ve şu anda Muharrem İnceden daha iyi bir insan yok.
Ahiretlik için Allah’tan isteyeceksin Muharrem inceden değil ya da Tayyip Erdoğan’dan değil 😅😅
Zaten ülkemizdeki ana sorum bu hani insanlar ahiretini Erdoğan’ın kurtaracağına falan inanıyorlar Erdoğan’ı ilah olarak görüyorlar peygamber olarak görüyorlar böyle saçma sapıkça düşünce içerisindeler bir çoğu böyle
Öff be nerenle anladın yazdıklarımı. Git kimi savunuyosan savun
Doğru düzgün cümle kuramadığın ve çok açık uslu ya da anlam bozukluğu ya da anlam çıkmaz olan cümleler kurduğun için olabilir mi