Diğer En sevdiğiniz siyasetçi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim sonuna kadar reis rte Rte reis i destekliyoruz Desteklemiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz siyasetçi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. siyasetçi sevmem. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne seversin
ccgty2890 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Keşke gizli sormasaydın belli zaten akp Li olduğun gizlisin 0 28 Yorumla Soran 1 yıl Evet akpliyim Yorumla Soran 1 yıl Çok yaşa reis yanındayız Yorumla ccgty2890 1 yıl Seçimler de görüşürüz poncik Yorumla Soran 1 yıl Aynen siz gordunuz goruceginizi 2023 secimlerinde Yorumla Soran 1 yıl Ben o zaman chpliydim ve kazanamadilar sonuna kadar akpliyim o gunden beri Yorumla Soran 1 yıl Özgür boş yapıyor o zaman aldıkları oyun yarisini bile almiycaklar Yorumla ccgty2890 1 yıl Sana ihtiyaçımız yok yerini bulmuşsun Yorumla Soran 1 yıl Kemal baskanin hakkini yiyen ozgurun oldugu partiye oy veremem Yorumla Soran 1 yıl Ozgur kaybedersem giderim dedi gitsin geri oy veririm Yorumla ccgty2890 1 yıl Ben böyle cahil görmedim 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Yurtdışında yaşayan Türklerde akpye oy verdi peki sebebi nedir Yorumla Soran 1 yıl Egerki Türkiye iyiyse niye Türkiye'de yaşamıyorlar Yorumla Soran 1 yıl Bende avrupaya gidicem sonra gulucem burdaki hale yakında savaş geliyor zaten Yorumla ccgty2890 1 yıl Abla sen git nere istersen git ablam lütfen Yorumla Soran 1 yıl Senden küçüğüm niye abla diyorsunki Yorumla Soran 1 yıl Keşke her şey istemekle olsaydı abdyi istiyorum ama olmuyor maalesef Yorumla ccgty2890 1 yıl Akp lilere abla diyoruz ki egoları tavan yapsın Yorumla ccgty2890 1 yıl Sen böyle yaşamaya devam et seni Türkiye den başka yer kabul etmez Yorumla Soran 1 yıl Niyeymiş o Yorumla Soran 1 yıl İsraile giderim hahahahha Yorumla ccgty2890 1 yıl Başka bu düşünce de olan birini kim kabul eder ABD düşmanısınız ama ABD gitmek istiyorum diyorsun😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Onlar aliyor ulkeye 🤣 Yorumla ccgty2890 1 yıl Suriye devam et sen Yorumla Soran 1 yıl Abd dusmanimi ben abd ve israilin yaptığı herşeyi destekliyorum Yorumla Soran 1 yıl En sevdigim iki ulkede abd ve İsrail zaten Yorumla ccgty2890 1 yıl Sen nasıl bir yaratıksın ya ne olduğun belli değil canın mı sıkılıyor senin Yorumla Soran 1 yıl Türkiye beni ilgilendirmiyor çok zaten ne olursa olsun banane Yorumla ccgty2890 1 yıl Peki ablam iyi akşamlar sana Yorumla
Lullin Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Bana ver bende oyumu ona verim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neyi veriyim Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. ali Babacan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
siyasetçi sevmem.
Ne seversin
Keşke gizli sormasaydın belli zaten akp Li olduğun gizlisin
Evet akpliyim
Çok yaşa reis yanındayız
Seçimler de görüşürüz poncik
Aynen siz gordunuz goruceginizi 2023 secimlerinde
Ben o zaman chpliydim ve kazanamadilar sonuna kadar akpliyim o gunden beri
Özgür boş yapıyor o zaman aldıkları oyun yarisini bile almiycaklar
Sana ihtiyaçımız yok yerini bulmuşsun
Kemal baskanin hakkini yiyen ozgurun oldugu partiye oy veremem
Ozgur kaybedersem giderim dedi gitsin geri oy veririm
Ben böyle cahil görmedim 🙈
Yurtdışında yaşayan Türklerde akpye oy verdi peki sebebi nedir
Egerki Türkiye iyiyse niye Türkiye'de yaşamıyorlar
Bende avrupaya gidicem sonra gulucem burdaki hale yakında savaş geliyor zaten
Abla sen git nere istersen git ablam lütfen
Senden küçüğüm niye abla diyorsunki
Keşke her şey istemekle olsaydı abdyi istiyorum ama olmuyor maalesef
Akp lilere abla diyoruz ki egoları tavan yapsın
Sen böyle yaşamaya devam et seni Türkiye den başka yer kabul etmez
Niyeymiş o
İsraile giderim hahahahha
Başka bu düşünce de olan birini kim kabul eder ABD düşmanısınız ama ABD gitmek istiyorum diyorsun😂😂
Onlar aliyor ulkeye 🤣
Suriye devam et sen
Abd dusmanimi ben abd ve israilin yaptığı herşeyi destekliyorum
En sevdigim iki ulkede abd ve İsrail zaten
Sen nasıl bir yaratıksın ya ne olduğun belli değil canın mı sıkılıyor senin
Türkiye beni ilgilendirmiyor çok zaten ne olursa olsun banane
Peki ablam iyi akşamlar sana
Sevdiklerim
Muhsin Yazıcıoğlu forewer♥️
Reis, İbrahim Kalın ve Hakan Fidan.
Sonuna kadar alabilir misin
Neyi