İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Okulda'ki Şiddet Olayları İçin Aradım. Sizce Ne Olacak?

Okulum'da çok fazla şiddet olayları oluyor. Okul'un ismi; Sancaktepe Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi. Okul'u yorumlardan protesto etmemiz gerek. Bu yüzden okul'un ismini veriyorum. Okul'u Yandex ve şikayetvar. com gibi yerlerden kötüleyen yorumlar yazabilirsiniz. Detay vermedim telefon'da ama okul'a bağladı. Ne olacağını merak ediyorum. Bugün okul çıkışı koridor'da öğrencilerden biri, bir tane öğrenci'nin kapüşonunu tutup boğazını tutarak sürükledi ve tehdit edip hakaret etti, bağırdı. Ayırma'ya çalışanlardan biri olma'ya çalıştım ama gidip hoca çağırdım. Aynı zaman'da, bu platform'da anlatmıştım, bizim sınıftan bir grup serseri, 9. Sınıflardan birini dört, beş kişi beraber pataklamış. Bu yüzden karakol'a gittiler, disiplin yediler ama hâla okuldalar ve ellerini kollarını sallaya sallaya serbest serbest dolaşıyorlar. Hatta içlerinden birisi hâla sınıf başkanı. Ders'te hoca'ya dedim ki; "hocam sınıf başkanı değişebilir mi? Bu kişi yanına iki, üç kişi alıp pataklamadı mı? Hâla sınıf başkanı olması etik değil." dedim. Sınıftaki serseriler başta olmak üzere herkes bana sözlü saldırı'da bulundu, sınıf içinde grup zorbalığı yaptılar. Hoca bir şey demedi. Sadece; "abartmayın, siz de şikayet ediyorsunuz birilerini." dedi. Okul'u aradılar. Umarım bir şey olur. Ki sadece bu okulda değil, bütün okullarda olan, Türkiye'nin en büyük problemlerinden biri bu olay. Hatta dünya'nın en büyük problemlerinden birisi bu. Bu kolektif bir şey. Akran zorbalığı tüm insanlığın suçu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü Okulda'ki Şiddet Olayları İçin Aradım. Sizce Ne Olacak?