CİNMİ AŞIK, BUYU MU NE BUNLAR YEMİN EDERİM CİDDİYİM? ACİL BAKIN?

Bundan yaklaşık 3 4sene önce beni bir hocaya götürdüler nazar var diye gittiğimiz hoca bir tasa bakıp her şeyimi tek tek söyledi ve bana bir muska yazdı kadinin gözleri felan bı acayipti zaten muskayi taktıktan sonra ben iyice kafayı yiyecektimgeceleri etrafimda uçuşan birşeyler goruyordum kara delik felan aciliyordu kimse bana inanmiyordu annem benden habersiz muskami alıp bir arkadaşına götürdü o kadında hocasına göstermiş akrep yılan felan cizilmis o gömüldumu yakildimi bilmiyorum anlatmiyolar bana neyse yeni muska yazıldı bana onu taktim düzeldim bu olanları öğrendikten sonrada çıkardım takmadım aylarca sonra tekrar aynı şeyler olmaya başladı taktım daha kotu oldum içini açtım çektim Arapça bilen yengeme attım geldi baktı aldı götürdü gömdü buyu büyü ile bozulmuş sanırım soylemedilerde bişey
Ve gene aynı şeyler oluyor geçen haftalarda balkonda sigara içtim mutfağa girdim su içip yatacaktim koridorda gözüme bişi çarptı gece lambası yanıyor umursamadim gene çarpt biı ses duydum kapıda yarım açikti koridorun ortasında bana doğru gelen orta boylu saçları biraz uzun olan siyah bir gölgeydi ve biranda kayboldu ve aylar öncede gece 3 civarı lavabodan çıktım koridorda uzun simsiyah kalın bı gölge 2de beyaz goz birkacsaniye bakistik biranda kaçtı ben böyle şeyleri görünce bir şey diyemiyorum ve yapamıyorum şoka girip donakaliyorum ve evde sürekli takip ediliyom hissi duş alırken izleniyo hissi kimseyi sevemiyorum erkek cin aşık olma durumu felanmi var ben çok ciddiyim yemin ederim bilen birisi varsa lütfen bir şey desin ve ezan sesinden bazen çok kötü oluyom kuran okunan dinlenen yerde duramiyorum çok sinirli biriyim
CİNMİ AŞIK, BUYU MU NE BUNLAR YEMİN EDERİM CİDDİYİM? ACİL BAKIN?