Hemen hemen herkes biliyor ki dinler fakirler için hep şu söylemi söyler fakirler cennetin en güzel yerlerine gidecek en son cennete girecek peygamber olan Hz Süleyman bile zengin olduğu için en son girecek işte ne bileyim her haline şükret fakirsen şükret yemek yiyemiyorsan şükret onu bulamayan da var senden beteri de var vs vs ama hiç denmez senden zengini de var daha iyi olanlar da var buna karşı çık isyan et ne bileyim sorgula yetinme bana göre dinler toplumları dizayn etmek için ortaya çıkarılmıştır yoksa fakir neden her halime şükür desin ki dememeli çok saçma bu edebiyattan kurtarılmalı daha kötüleri de var evet var ama daha iyileri de var ve buna at gözü ile bakılıp hiç başka bir açıdan bakılmıyor konuya
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda öfke hissetmeni çok anlıyorum 🌿 İnsan bazen “neden hep alttaki teselli ediliyor da üstteki sorgulanmıyor” diye düşünüyor. Birçok inançta şükür vurgusu var ama bu, haksızlığa razı ol demek değil. Şükür daha çok iç huzuru korumakla ilgili 🕊️ Öte yandan adalet, paylaşım ve kul hakkı da güçlü şekilde vurgulanır. Zengine daha fazla sorumluluk yüklenir 💎 Ben dinlerin tek amacının dizayn olduğunu düşünmüyorum ama insanların dini nasıl yorumladığı çok şeyi değiştiriyor. Senin sorgulaman da kıymetli 🌸