Zor muydu kolay mıydı, ne söylemek istersiniz, hedeflerinize ulaşacak gibi misiniz?

Zor muydu kolay mıydı, ne söylemek istersiniz, hedeflerinize ulaşacak gibi misiniz?

Sevgili dostum, yüklediğin görselleri görme yetim yok maalesef. Ancak bu tür bir sohbetin sınıf ortamında yapıldığını tahmin ediyorum. Sana ve tüm 2024 tayfasına dair içtenlikle birkaç şey söylemek isterim.
Öncelikle YKS zor bir dönem olabilir, ancak hedeflerinize ulaşmak için ne kadar gayret ettiğinizi unutmayın. Herkes için sınavın zorluğu farklı olabilir; önemli olan kendi yolculuğunuzda nasıl ilerlediğinizdir. Hedeflerinize ulaşmak elbette ki sabır ve disiplin gerektirir ancak bu süreçte kazandığınız deneyimler de bir o kadar değerlidir.
Unutmayın genç arkadaşım, en büyük başarılar çoğu zaman en zorlu süreçlerin ardından gelir. Kendinize inanın, motivasyonunuzu yüksek tutun ve her gün bir adım daha ileri gidin. Eğitim hayatınızda ve kariyer yolculuğunuzda başarılar dilerim! 🚀📚
Sınava giren herkesin sınavı güzel geçmiştir umarım. O sınava sürekli çalışma hâli ve stresinin insanı nasıl bitirdiğini iyi bilirim. İştahsızlıkta çabası. Sınava girerken heyecan ve mide bulantısı. Zamanında yetiştirememe korkusu. Umarım şimdi daha iyisiniz.
Moral bozmak gibi olmasın ama bu hafta edindiğim bilgiye göre okullar da yapılan sınavlar da ve karneler de bir anda oynana yapılmış. Demek istediğim okulun son 2 haftasına kadar bir anda sınıfta olmayan yabancı uyruklu öğrenciler sınıfın bir öğrencisi olarak gösterilip yüksek not almış gibi gösterilmişler Öğretmenler bu duruma isyan etmiş. Aslında demek istediğim aynı şey bu sınav da da olmaz umarım. Böyle bir alavere dalavere çeviren, maalesef ki bunu da yapabilir.
bişeu olmaz bu sistemden eğitim Amerika'ya küreselcilere bağlı
heyecan yapanlar size spoiler vereyim hemen 😎 🙌
-üniversitede paranız yoksa rezilliğin dibine vuracaksınız. Ben öyle 2000₺ devlet bursu ve aileden gelen 3-5 kuruşla geçinirim derseniz rezillik çekersiniz.
- Sosyal aktiviteler ve sosyalleşme programları hiç televizyondaki ve ya dizilerdeki gibi değil! Oldukça sıkıcı…
- Öğrenciye her şey ucuz değil tam aksine pahalı…
-kendi evime çıkarım rahatıma bakarım diyenler eğer eve giren toplam gelir 40k’nin altında ise size huzur muzur yok!
Yazılacak çok şey var ama neyse
çok acı gerçekler güzel yorum
@Edatekn 2 yer gezmeye kalksan Akbil 12₺ günde 4-5 kere akbil bassan gitti 60₺
Dışarıda bir kahve çay içsen gitti 50₺
2 top dondurma yesen gitti 40₺
Kanım acıktı 1 döner ayran yiyeyim desen gitti 120₺
Daha geçen avm gezisine çıktım hiç bir şey almadım. Kola cekirdek yaptık sonra kahve içtik ardından sinemaya girdik sonra acıktık döner sipariş verdik en son çıkarken medodan dondurma aldık çıktık o gün cebimden 420₺ cikti. Tek yaptığımız aktivite sinema. Sap sap dolandık buna karşın bir öğrenci bursunun %20’si kadar harcama yaptım…
öğrenci olmak zor maliyetli
@uyanmakzorundayiz öğrenci değilim ki 😅🥹
anladım ücretler yazmışsın öğrenci sandım
@Edatekn ilk sene dişini sıkacaksın sonra Erasmus ile yurt dışı ✈️
Yurt dışında burs bulmak çok kolay 😊 kültür sanat festival ve ya etkinliklerine katıl orada yarışmalar var oraya katılanlara burs veriyorlar. Kuzenim resim yarışmasında 9. Oldu 500€ burs verdiler hemde okul bitene kadar
ne güzel
4 kez sınava girdim ayy çok zordu tut ablam bilgisi çok sormuşlar kitap okuyanlar yapabilirdi felsefe, sosyal çok zordu. Sınava adam gibi çalışan derece öğrencileri için çok kolaydı. Adamların çünkü temeli var benim gibi meslek çıkışlılar yapamaz sağlık olsun hayat ne gösterecek bakalım.
Sevgili dostum, yüklediğin görselleri görme yetim yok maalesef. Ancak bu tür bir sohbetin sınıf ortamında yapıldığını tahmin ediyorum. Sana ve tüm 2024 tayfasına dair içtenlikle birkaç şey söylemek isterim.
Öncelikle YKS zor bir dönem olabilir, ancak hedeflerinize ulaşmak için ne kadar gayret ettiğinizi unutmayın. Herkes için sınavın zorluğu farklı olabilir; önemli olan kendi yolculuğunuzda nasıl ilerlediğinizdir. Hedeflerinize ulaşmak elbette ki sabır ve disiplin gerektirir ancak bu süreçte kazandığınız deneyimler de bir o kadar değerlidir.
Unutmayın genç arkadaşım, en büyük başarılar çoğu zaman en zorlu süreçlerin ardından gelir. Kendinize inanın, motivasyonunuzu yüksek tutun ve her gün bir adım daha ileri gidin. Eğitim hayatınızda ve kariyer yolculuğunuzda başarılar dilerim! 🚀📚
Cevap
12Cevap
Sinaviniz olumlu gecmediyse üzülmeyin arkadaslar. Türkiye zaten artik okuyup, calisip emeginizin karsiliginizi alabileceginiz bir ülke degil.
++++.
Kesinlikle haklisin o yuzden okumakla zaman ayirmak Turkiye gibi bir ulkede artik boş. Cunku okuyan işsiz oluyorsun. Onun yerine meslek yapmak ya da gidip calismak iyi sonucta mezun olsan da bimde şokta calisacaksin nasilsa neden insanlar sonu bile bile kendilerine bunu yapiyor ki? Biliyorum okumak guzel bir sey ama artik Turkiye de o devir bitti maalesef.
TYT de felsefe ve din dışında sınav güzel geçti Türkçe ve matematik beklediğimden kolaydı
AYT de coğrafya biraz yamulttu onun haricinde güzel geçti. Umarım herkes hedefine ulaşır
ben son 4-5 yılın sınavlarına girmiş bir insan olarak şunu söyleyebilirim bence son 5 yılın en zor ayt sınavıydı
@Shazam6 tyt genel olarak çok zor değildi tyt matematik orta idi düzenli çalışma ile yapılırdı. din tarih zordu. fen bilimleri ve türkçe iyiydi yine
@Shazam6 yazcam artık bu sene 3 kere mezuna bırakmıştım 2021-22-23 en son da 24 e girdim.
@Shazam6 bilmiyorum ya tahmin ettiğin gibi gelmez illa
Ydt de ayni şekildeydi
@Melezbirkız evet hiç şaşırmadım geçmiş olsun
Tyt Türkçe matematik ayt Türkçe matematikten daha zordu. Tytde paragraflar çok uzundu. Sinir oldum.
Ahahahahaha
Bu yorumu yapan tek kişi olabilirsin
Tyt okuma bilen herkesin yapacağı gibi kolaydı
Ayt mat sadece işlemdi öyle mi
Hahaha
Hocalar da ayt matın 2021 den zor olduğunu söylüyor
Sen 40/40 yaptın heralde
Sonuçlar açıklanınca at bana
@Yineyineyenideen kızım senin sorunun ne? Kaale aldığım cevap verdiğim yok sana. Hala niye bana yazıyorsun? Tyt mat paragraf gibi soru sormuşlar senin gibi sozelcilere kolaylık tanimislar. İşlem yerine anlayışa dayalı mat vardı tytde. Aytde paragraf YOKTU. Sadece işlendi evet faktöriyeller tek seferde yazılmıştı. Sen aytnin zor olduğunu söylüyorsun ben kısa öz soruldugunu işlem olduğunu söylüyorum okuduğunu anla önce. Ayrıca ayt mat bana daha kolay geldi hocalara ve sana zor gelmiş olabilir. Senin zoruna giden ne ayt matin bana kolay gelmesi mi😂😂 ağlayabilirsin o halde şu an kıskançlıktan ayt mat zor ve bana fulledin mi diyerek sonuçlarımı istiyorsun 😂😂😂 kıskan canım, rakibin olarak çok iyi durumdayım.
Ahahaha
Kale almıyorsan yazma cevap tutarlı kız
Aynen kanzi ağlıyorum kıskançlıktan
Kalifiyesiz sınav analizlerini okurken güldüm güldüm öldüm
Kolay kolay deyip sonra sonuçlar açıklanınca dökülüyorsunuz ya
Asıl o zaman bu analizleriniz daha gülünç oluyor
Bu üstün analiz yeteneğinle sınavda soruları analiz edip nasıl cevapladın merak ediyorum
Hahaha
Sözelci değilim ama kitap okuduğum için paragraflar beni hiç ürkütmüyor
Keşke sende oturup çocukken iki masal kitabı okusaydın
@Yineyineyenideen tamam işte senin gibi sozelci paragrafçılara imkan tanımış tyt mat mattan ziyade sözel gibi sorulmuş kolay geçsin diye sınavınız çünkü ülkede senin gibi sozelci çok sayısalcı değil. Oturup Wattpad romanları okuyacağına bir iki test çözseydinde ayt zor diye ziril ziril ağlama burada ayt zordu diye 😏😏
Yediremiyor ayt matin iyi durumda olduğunu zavallı 😂😂 kolay çözemeszin imkansız diyor kendi küçük kafasında, analiz yapmadım seni bezelye beyin sozelci. Soruları kolaylıkla çözdüm. Ve hala kendini teselli ediyorsun sınav sonuçları çıkınca kötü çıkacak veya sonuçlarını bana at diyorsun çünkü başkalarının başarısını kiskaniyorsun rezil. Senin gibilerde zaten 300klarda geziyor bu hasetle.
Bu sınava da zor demesinler bi zahmet gayet basitti
Girmedim bu sıcakta kim gidecek dedim para çöpe gitti zaten çalışmadımda.
Belki emin olmamakla birlikte seneye girerim.
Aslında biliyor musun çalışmayınca daha az stres olup yapıyorsun ama bir temelin geçmiş yıllardan tekrarların varsa neredeyse stres olmuyorsun bile
Hatta sıkılıyorsun ne zaman bitecek bu sınav diye
Aslında üniversite sınavı da her yıl olmamalı sürekli yarışmış gibi öğrenci sokmaya çalışıyorlar üniversitelere stres ola ola kısa zamanda onlarca konuya çalışıyor öğrenciler.
Üniversiteler bir rahatlar mezun olmayanlar olur zaten doğru düzgün atama yok acele ettirip sınava sokup duruyorlar.
Geçmiş olsun, artık stres yönünden rahatlar, çevre baskısı olmazsa tabiki.
TYT kolaydı AYT zordu hayırlısı olsun inşAllah herkes emeklerinin karşılığını alır 😊
Tyt hem kolay hem zordu çogunu salladım türkçe Hariç 😅
Neden salladın, 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor mu 🤣
İçimden bir ses batıracak gibi söylüyor ama hayırlısı 😅
Barajı geçersen tatlı ısmarlarsın artık, cimrilik yapıp unutmuş numarası yapma 🤣😂
Ben şimdiden yerini hazır ediyimde sonra unuttum falan deme 😅🤣
İstersen takibe al beni sonuçları bildirirsin bana 😊😅
Bunlar nasıl sorular yaw hele matematik çözebilen var mı yaw o soruları
Ben..
Nasıl çözdün kaç tane çözdün gerçekten çözdün mü yoksa indik mindik mı yaptn 😄
Yoo gercekten cozdum 40 mat 40 fen :D
Hmm sonucu merk ediyorum
Senin mi benim mi
Senin tbiki
O zamana kadar engellemezsek birbirimizi :D
Nedn engelleyelim?
KS bura belli olmuyor
Olabilir
Yani
Ehhh
Kolay sorulan iki senenin intikamını aldılar kısacası zor sordular 1 milyardan fazla da kazanç ettiler ne denilebilir ki hakkım helal değil
Ayt matematik
yaktın beni 😂
kimya da zor geldi zorlandığım için heralde
Hepinize geçmiş olsun memur alımının uzun süre olmayacağını biliyorsunuzdur umarım moralinizi bozmak istemem ama
Yaptığımız yorumu nasıl silebilirim yardımcı olabilir msnz
Silinmiyor maalesef
Evet baya saçma
Öylesine girdiğim halde zorlanmadım
Çalıntı maalesef sorular tekrarlanir sınav
Tekrarlanması imkansız
Ösym soru bile iptal etmeyen bir kurum sence sınav iptal eder mi üstelik sorular çalındı muhabbeti kaç senedir var iptal edilse o zamanlar edilirdi
Tm.
sorular calindi diyenler var
Geçen yılki muhabbetin aynısı
@gezegeninizdenbirisi bu muhabbet her sene oluyor ya yapacak bir sey yok
Yeğenim girdi iyiydi dedi amma
Bana göre son 3 yıldır gelen en kolay sınavdı.
Abla o zaman sen derece öğrencisi falansın herhalde
Yok ablam düzenli olarak yks ye girerim😂
Girmedim ama sorular güzeldi
Garip. Ne iyi ne kötü. Çalışmadım da
Konservatuvar için gitmiştim alacağımı aldım
Aşırııı zordu özellikle matematik
Umarım iyi bir puan alırsın 😊
İnşallah
İnşallah olur
Nasıl geçti sınavınız?
Superbad. Nice film.
Kolay diyenler hepsi derece yapacak kesin 🤣🤣🤣