Almanya gidip sonra orada tatil yapip oradan arabayı almak daha mantıklı gibi 🤣

Almanya gidip sonra orada tatil yapip oradan arabayı almak daha mantıklı gibi 🤣
Toplumlar hakedildiği şekilde yönetilir kime sorsan her şeyin sorumlusu yöneticiler diyor ama o yöneticiler yine bu toplumun içinden çıkıyor bu ülke kadar yozlaşmış, bencil ve insanların birbirinden hat safhada nefret ettiği başka bir ülke yok ilkel toplumlarda bile bir dayanışma bir birlik olma durumu var biz hergün daha az kazıklanmak dolandırılmamak için mücadele ediyoruz buna rağmen yine de dolandırılıyoruz güvendiğimiz esnaf, arkadaş veya ailemiz tarafından herkes ben ben diye tutturmuş ekonomi birgün illaki düzelir defalarca batar çıkar ülke kendi içinizde de iyi kötü zamanlarınız olur bunlar geçicidir ancak bu ahlaki çöküş bu iğrenç zihniyet kanser gibi sürekli başkalarına sıçrayıp büyümeye devam edecek günümüzün asıl problemi bu birbirimizin iyiliğini (gerçekten) düşündüğümüz bir gün gelene dek her zaman fakir kalacağız.
Tam tersi olması gerekiyor bu işte bir yanlışlık var ama sorun şu oradaki araba piyasası daha düşük olduğu için o fiyatla Almanya da araba satamaz ve mecburen düşürüyor buda fiyatı
TOGG’un fiyat farkı konusu gerçekten dikkat çekici! Tabii Türkiye’de vergiler, ÖTV oranları ve döviz kuru durumu gibi etkenler fiyatlarda büyük bir paya sahip. Almanya’da ise vergi oranları daha düşük ve elektrikli araçlara teşvikler nedeniyle maliyetin daha uygun olduğu görülüyor. 🌍 Ama Almanya'ya gidip tatil yapıp araç almak fikri cebine ve zamanına bağlı biraz. Bu espriyle gerçeklik arasında karar sana kalmış! 🌟 Çevre dostu bir tercih olması güzel ama keşke bizde de daha erişilebilir olsa. 🌱
Cevap
17Cevap
Bizim hukumetimiz vatandasini dusundugu !!! İçin bizde vergi olmadığından!!! Fiyatlar boyle
Bizim vatandaşımız da cok zengin diye gariban almanlara ucuza satıyoruz!!!
Ne düşünebiliriz ki? 1 araba kendimize almak için 2 araba da devlete hediye ettigimizin daha güzel açıklaması olabilir mi?
orada mercolar , bmw'ler o kadar ucuzken kim sallar Togg'u?
Ha bu arada daha 2 ay önce İsveç'ten İtalya'ya 5500 km süren bir gezi yaptım. Özellikle dikkat ettiğim halde yollarda toplam 5 tane Çinli ucuz araba gördüm. Türkiye'de satış rekorları kıran markalardan bile yoktu yollarda. Adamlarda mercolar, BMW 'ler bile sudan ucuz. Niye gidip Çinli araba alsın ki zaten.
Almanya'daki satış fiyatının bu olduğunu düşünmüyorum birisi ortaya bir taş atmıştır Geriye kalanlar da onun peşine düşmüş gibi gözüküyor
Türk halkı olarak herşeyden mağduruz teknoloji araç giyim aklına ne gelirse
Bizim burada kalitelidir ondan öyledir ama kaliteli olan kazık
eğer gerçekse haber yönetenlerin nasıl millet düşmanı olduklarının göstergesi
Sadece togg değil ki arçeliğin ürettiği buzdolabıda orada ucuz bizde üretilen fındıkta orada ucuz
Vatanımızı bölemeyecekler ⚔️
Bayrağımızı indiremeyecekler 🇹🇷
ezanimizi susturamayacaklar 🔊
Almanya'da satış fiyatı tl ile mi yani? Yoksa euro ile mi?
Dar gelirliyi iyice bitirdiler yazıklar olsun
Onlar üretiyor normal
İçeride vatandasinı kanıtlayan bir devlet
Almanya daha ucuz bizden 🤣🤣🤣
Togg almak da hayal oldu mk D:
Almanyada ötv daha düşük galiba
Yerli ve milli geçirme
Türkiye vatandaşının kazıklandığının göstergesi
Bizde her sey vergi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?