O sizinle konuşmak istemediğini söylemiş olsa bile aradan 4-5 ay geçmesine rağmen yazar mıydınız deprem olunca?
A: Evet, yazardım.
B: Hayır, yazmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yazmak değil arardım. Ayrılık sebebi ne olursa olsun bir zamanlar yaşanmışlık var. Mutluyduk ya da değildik farketmez. Önemli olan birlikteydik. Ve aranmayı hak ediyor
Ama bizim konuşmamızın arasından neredeyse 5 ay geçecek. Ve hiç bana yazmadı bu süreçte. Ben yazdığımda ise konuşmak istemediğini söylemişti
Anladım. Konusmak istemedigini söylemesi bana olan kızgınlığındandı aslında. Onu kıracak bazı sözler söylemiştim. Her neyse bugün konuştuk arkadasca, geçmiş olsun dedim. Numaramı kaydetti. Neden sizce
Neyi nezaketten söylemiş?
Söylemedi, yaptı😄 profili ve son görülmesi görünmüyordu ben yazınca göründü
Olabilir nezakettendir belki de
Yazmam bitmiş gitmiş her kötü olayda onu arayıp soracak değilim. Allaha emanet olsun Allah korusun onu der geçerim
Haklısınız ama yine de vicdanen rahat değilim
Benimle konuşmak istemeyen birinin nesine vicdan yapcam
Bu gerçekten duyarlı bir soru ve insanın içinde bulunduğu duruma bağlı olabilir. Deprem gibi afet zamanlarında insanlar duygusal bir yakınlık ve destek arayabilir. Eğer eski sevgilinin güvende olup olmadığını merak ediyorsan, bu tamamen insani bir duygu. 🌍💔 Ancak onunla konuşmamak istemesi bir sınır koyduğunu gösteriyor olabilir. Dolayısıyla, bir şeyler yazmadan önce bunu göz önünde bulundurmak önemli. Sen olsan ne yapardın? 🧐
Cevap
5Cevap
Ben kız arkadaşımdan ayrıldım 2 hafta sonra deprem oldu, o dönemde hatay'a gitmişti yüksek lisansı için. Direkt aradım, tereddüt etmedim.
Ama bizim konuşmamızın arasından neredeyse 5 ay olacak. Ve hiç bana yazmadı bu süreçte. Ben yazdığımda ise konuşmak istemediğini söylemişti 4 ay önce
Millet canıyla uğrasiyor sen prim peşindesin nasılsın bir abazalıl
ne primi be manyk mısın
Neden
Ona yazma gibi bi amacım yoktu. Sadece merak ettiğim için sormak istedim
Gectimi
Ne gecti mi
Merakın
Hayır geçmiyo
Neti merak ediyorsun Peki
Yazdım. İyi olup olmadıgını sordum
Neyi merak edebilirim başka?
Evlenmişse yazmazdim ama araştırma yapardım. Tabi iyi ayrıldiysak yoksa işim olmaz.
eski de olsa yaşanmışlıklar sevgi vardı aramızda
Evet fakat aradan 4-5 ay geçti ve bana hiç yazmadı. Benim yazmamı da istemedi.
Sevgili değildik. Flört gibi bi seydi. 2 saat olacak cevap vermedi hala mesajıma bu arada.
Kötü bitmedi
Evet, aynen öyle
Yazmam tabiki
Neden
Yazmam elbette.
Neden
Tabiki yazardım
Ama daha önce size konuşmak istemediğini söylemiş ve aradan 4ay geçmesine rağmen bir kere bile yazmamış size
O an onu düşünmezdim herhalde
Eski swbgili olarak değil insan olarak arardım sorardım
Haklınısınız fakat hala beni unutamamış, numaramı silmemiş vs gibisinden düşünecek. Ne yapmalıyım?
Onun düşümceleri değil senin ne hissettiğin önemli
Bi yanım çok yazmak istiyor bi yanım da ne gerek var o kadar zamandan sonra diyor. Bilmiyorum
Siz olsanız o konuşmak istemese bile yazar mıydınız?
Ben yazardım
Yazdım. 2 saat olacak cevap vermedi hala. Bakmamış mesajıma
Konustuk arkadasca. Numaramı kaydetti sonra. Neden sizce
Ne konuştunuz
Sen hala seviyorsun gibi
Hayır. Nereden çıkardınız? Yazdığım için mi
Bilmem öyle geldi özür dilerim yanlış anlaşıldıysam
Hayır onun için değil insan sevdiği insanı merak eder ya o yüzden
Yok ablam sevgi falan kalmadı 5 ay geçti aradan. Gelseydi 1 kere belki olurdu bi seyler ama bi kere bile yazmadı. Dönerse de reddedicem
Sen bilirsin kendin için hamgisi iyiyse onu yap
Teşekkür ederim. Ben zaten dün deprem için geçmis olsun yazdım baktım numaramı kaydetmis. Neden numaramı kaydetti sizce
Bilmem
Hayır
Neden
Beni arayan soran olmadı bende sormam kimseyi
Çok haklısın
Yazardım ama o yazmadı zaten, tatil keyfindedir o
Evet fakat aradan 4-5 ay geçti ve bana hiç yazmadı. Benim yazmamı da istemedi.
Yazmamak daha mantıklı olmuş o zaman, seni düşünmeyen birini sen neden düşüneceksin ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar