günün anlam ve önemine yakısır bir soru sormak istedim. ben endişe etmeme ragmen aramadın siz arar mısınız?
evet ararım
hayır aramam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu beraberliğimiz süresince geçirdiğimiz zamanın saygısına ve ayrıldığımız günün durumuna bağlı. Aşık olup olmamak önemli değil. Saygıya dayalı bir beraberliğimiz olmuşsa, az biraz kötü ayrılmış olmayı umursamadan arayabilirdim. Tabi Allah korusun diyerek başlıyorum cümleye, kaza bela haberi almamışsam arama ihtimalimde düşüktür.
Böyle anlarda insanın aklı çıkmalı. Hemen telefona sarılmalı. Eğer ki bunu yapmak içinden gelmiyorsa "yıkılmış" bir ilişkidir. Deprem o yüzden korkutmayabilir.
Artık aramak için bahaneniz deprem mi oldu bence saçma eski sevgilim yok ama olsaydı yani gerçekten eski olsaydı aramazdım
Teşekkür ederim :)
7.6'dan aşağısı kurtarmaz. Ancak ve ancak şehir harap olursa, yardıma ihtiyacı var mı diye ararım.
Cevap
17Cevap
depremin şiddetine bağlı , bugünkü deprem gibiyse umrumda olmazdı (ölen yoktu İstanbul'da ) ama vandaki gibi ölümlü birşey olsaydı bir ödemeli atardım heralde :D
Eski sevgiliyi aramak için arıyorsan güzel bahane , ama sırf deprem oldu diye aramaya gerek yok. Bugün olam depremde maddi manevi zarar yaşanmadı çünkü...
Ya buradaki her 10 konunun 9'u ''eski sevgili eski sevgili...''
Bu nedir arkadaş?
Eski sevgilisini sorun yapar diye geçmişte ilişki yaşamamış insan aramaya başlayacağız buradan aldığımız korkuyla...
Çanakkale de mi yaşıyon gız... Geliveririm ben hemen be yaaa... :-)
Tabi ki aramam. Saçmalık yani illa geçmiş bir bağ var diye fırsat bilip aranmamalı. Beni arasa sinir olurdum şahsen.
Sevdiğime ve ya değer verdiğime bağlı. Ne olcak ararım
ben mesaj attım daha bir şey demeden iyiyim merak etme dedi :D
aramam ben. ama bugün en azından bir mesaj bekledim çok zoruma gitti öküz mesaj atmadı :)
aradım da, daha doğrusu sms attım cevap verdi ama.merak ettim ne yapayım?
Yenısı yokkı eskısını arayalım kanks ama olsada aramazdım
izmirdeyim, deprem oldu, sadece mersindeki ablam aradı :(
Aramam, hiç gerek yok. O da beni aramaz zaten.
Aramam umrunda bile değil
aramam öyle Allah korkusu bilmeyeni
Aramak ne kelime anında yanına uçarım. :)
aramadım. neden arıcamkı?
ya bişey olursa haberlere çıkar zaten aramam :D
Faceden paylaşımalarına bakardım yaşıyormu diye :)
Boşveririm.
hayır aramam
evet ararım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar