7 ay önceydi cevremdeki herkes onun hatalı olduğunu söylüyordu. Deprem sabahı ilk o aklıma geldi ve yazdımm gün boyu çok korktumm ama şükür ki bir şey yokmuş. Ara ara da yemek veya barınma için sordum çok geç cevap veriyor sarj sıkintı oldugu için falan en son her şekilde iyi olduğunu ögrendim geri de bir şey yazmadım ne yazabilirimki sizce yazmalı mıyım derdi başından askındır bana yazmayı mı dusünücek diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHala seviyosun onu galiba. Çevrendeki herkes senin haklı olduğun açıdan konuşunca bastırmak zorunda kaldın duygularını. Ya da öyle hissettin bilmiyorum. Ama kaybetme korkusu çıkınca ortaya duygularda saçıldı haliyle etrafa. Ben sana şunu söylerim. Kalbine kulak ver ve her ne diyorsa onu yap. Senin için en iyi ol kalbinin gösterdiği yol 😊
023 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu. İlk 5 gün her gün sordum en son 1 hafta once konuştuk yardım edebileceğim bir şey olursa söyle olur mu dedim oda ilgin icin cok tesekkür ederim şimdilik yok ama olursa söylerim dedi bende geri yazmadım
- +1 yıl
Arkadaşım dediğim gibi kalbin ne diyorsa onu yap. Seviyosan ki bence seviyosun ara konuş söyle. Onu istiyorsan elinden geldiğince çabala. Bak ölümlü dünya. Sonra neden söylemedim, keşke söyleseydim diye yaşayacağın pişmanlık ağır Bi yük oluyo omuzlarına.
Soran+1 yılAma şimdi bu durumdayken kim bilir neler var kafasında sevmeyimi düşünecek diye yazmak istrmedin
- +1 yıl
Böyle bir durumda sevildiğini bilmek iyi gelmez mi ona sence? Onun sana bakışı nasıl sence, yani seviyo mu o da seni?
Soran+1 yılBilmiyorum biz 2 sene once tanıştık sevgili olduk sonra ayrıldık geri cok istedi 1 sene uğraştı sevgili olduk geri ayrıldık🙈 böyle simdi sevgilisi falan varda bana kibarlık için oyle diyorsa diye düşündüm
- +1 yıl
Şimdi sevgilisi var ve sen bunu yeni mi söylüyon 😅 Sevgilisi var uzak dur karıştırma kafasını. Hem o kıza yazık olur hem sana. Kendini o kızın yerine koyarak düşün 😊
Soran+1 yılSevgilisi olup olmadığını bilmiyorum ben varsa diye kurdum kafamda bana da nezaketen cevqp veriyorsa diye
- +1 yıl
Ona konuşmak istediğini aramasını istediğini söyle. Sonra içinden ne geliyosa anlat, söyle açıkça. Çünkü seviyosan bişeler yapman gerek. Yoksa sonrası büyük pişmanlık oluyo maalesef. En azından aranızda bişe olmasa da ben sevdiğim için elimden geleni yaptım diyebilirsin.
Soran+1 yılAslinda bizim durum nasıl biliyo musun biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim ilk sevgili olduk 5 ay falan sonra kendi sorunları oldugunu soyleyerek ayrılmak istedigini söyledi, ben dogum gününü kutladım sonra tesekkür etti sadece arada 5 ay daha geçti yasadigi yere gitmistim oturup biyerde bir seyler icelim mi dedim hemen geldi sarıldık sarılınca beni optü direk dudağimdan biraz ileri gitmeye çaliştı bende ilk olduğu için bianda korkup kalktim yanından korkuyorum Şu an diye dedim beni eve birakır misın geç oldu kızlar merak eder dedim biraktı bozuldu ama. Sonra yazdı biz görüsmeyelim nedenini sorma dedi. Aradan 1 ay gecti geri aradı sinirli ve soguktum yine bozuldu. Sen beni niye ariyosun diye sordugjmda bidaha yazma bu kadar sakin cevap vermem dedi yazmadi ne halin varsa gör dedim. Aradan yine 2 hafta falan gecti aradı beni müstehcen sekilde konusmak istedi beni arzuladigni falan bende kızdım konusmamaliyız biz dedim haklisın dedi yazma arama beni dedim tamam dedi. Yine zaman geçti🤭😂 bu sfer nasıl olduğumu merak ettigi içn yeniden sevgili olalim diye annesine anlattı beni evlenmek istedigini soyledi 1 sene böyle uğraştı ben hep reddettim en son kabul ettim arkadas gibi olalim ilk deneyelim taniyalım birbirimizi dedim 1 ay konustuk bana ilgisizsin dedi. Düşünmek istedigini soyledi gitti 3 hafta sonra yazdı artık bir şeye karar verelim hep hayatımda ol ömrüm ol falan dedi brnde instadan istek attım aynı gün niye kabul etmedin daha diye sordum bu güvensizliğinden sıkıldım istemiyosan hiç başlamayalim dedi bende sinirlndim yazdım bir seyler cevrimci oldugu halde bilerek cevap vermedi bana bende engelledim direk bekledi kaldırayım diye 2 hafta kaldırmadım sonrada hiç iletisim kurmadık depreme kadar
- +1 yıl
O senden cinsel anlamda bişeler beklemiş. Karşılık alamayınca gitmiş. Belki senle konuşmadığı sürece kendini tatmin edecek insanlarla da görüştü bilemeyiz. Ben sana bu konuda kızacak olsam neye kızarım biliyo musun? İlk buluşmada sarılması ve dudağından öpmesine tepki göstermemene kızarım. Çünkü aslında seni bu konularda rahat biri gibi gördü. Bu yüzden bu kadar saçma davrandı ilk buluşmada. Bunları anlatmadan önce onu seviyosan konuş dedim ya. Şimdi kendini seviyosan, kendine saygın varsa uzak dur diyorum. Çünkü niyeti sevgili olmakta değil ciddi ilişki de değil. Çünkü erkek ciddi baktığı Bi kıza asla bu kadar rahat davranamaz. Kendine olan saygını koru. Tamam eski zamanın hatrına yazmış hal hatır sormuşsun. Bence konu orada kalsın, kalmazsa fazlasıyla üzüleceksin.
Soran+1 yılBen sarılmaya bir şey demedim ama opmesine tabiki tepki gösterdim kalktim hemen korkuyorum şu an diye ve eve gitmek istedim sonrada yazıp aradıklarında hep dile getirdim sen bana boyle davrandın diye amacın belkide başka diye hep kizdım her zaman özür diledi bidaha söylemem o konuya hiç girmem diye
Soran+1 yılSonradan bana aşık olduğnu söyledi sürekli o an istememen benim hoşuma gitti falan dedi bu işler evlenince olur dedi bidaha o konulara hiç girmeyeceğim söz veriyorum dedi öyle oldu sonrada hic girmedi
- +1 yıl
Dedi ama girdi. Sözünün eri biri değil. Dediğim gibi sonsuza kadar hayatından çıkarman ve uzak durman en iyisi senin için. Çünkü onun için sen değil kendi istekleri önemli.
Soran+1 yılHaklısın galiba kendimi suçlu hissettiriyor
- +1 yıl
Seni yoran, isteklerine ve hassasiyetlerine saygı duymayan, fikrini almadan sorumsuzca davranan kimseyi etrafında tutma. Bunu kendine olan saygıdan dolayı yapmalısın. Yoksa karşındaki de sana saygı duymaz maalesef.
Soran+1 yılBana hep diyorduki beni çok seven birisi olsun hayatımda diyordu ve telefonda genelde o arardı benim niye qramadığımdan bahsederdi bende arardım ama ona az geliyordu demekki ne bileyim ben gerçekten yapacağım her seyi yaptım başka kimse ona boyle davranmaz birde normalde kimse için boyle davranmam ama o değer bilmedi demekki
- +1 yıl
Ya bıraksın bu ayakları. Şerefsiz istediğini almak için kırk takla atmış resmen 🙄
Soran+1 yılBide uzağız yani neden bu kadar kafayı taktığını anlamıyordum bana daha seni kaçirayım mı keske o gun benim olsaydın şimdiye nişanlı olurduk, bu iş Allahın izniyle ya olacak ya olacak falan diyordu
- +1 yıl
Oha ya ne kadar rahat biriymiş. İnsan sırf bişeleri elde etmek için başka bi insanla böyle oynar mı hiç? Dicem de insan olan yapmaz tabi.
Soran+1 yılBilmiyorum hep asık olduğunu söyledi ama yinede saçmalik yaptı
- +1 yıl
Takılma bu kadar. Bi Kenara bırak onu ve ona ait olan herşeyi. Önüne bak, yoluna devam et. 1 saniye bile harcarsan yazık gerçekten.
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım sohbetimiz faydalı olmuştur. Ne zaman istersen yazabilirsin 😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sen güzel bir şey yapmışsın. Ama kafası öyle doludur ki yazacak diye bekleme bence. Böyle durumlarda insanız ve gerçekten çok kötü bir şekilde ayrılmamış kişilerin birbirini sorması bence oldukça doğal.
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta önce konuştuk en son ilk 5 gün her gün sordum şmdi yazmam gerekiyor mu diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılEski de olsa paylaşılmış biseyler var yanında olman olduğunu hisssettirmen güzel bisey ama çokta usteleme üstüne düşeni yapmışsın bence
07 Yorumla
Soran+1 yılIlk 5 gün her gün sordum en son 1 hafta once konuştuk yardım edebileceğim bir şey olursa söyle olur mu dedim oda ilgin icin cok tesekkür ederim şimdilik yok ama olursa söylerim dedi bende geri yazmadım
- +1 yıl
Tamam olması gereken olmuş daha fazla yazman iyi değil zaten ihtiyacı olursa ulasacagim demis daha fazla ustelersen kendini kötü hissedebilir şu an çok hassaslar çünkü
Soran+1 yılNe bileyim konuşmak falan isterse diye bende kendime göre mi düşünuyorum bilmiyorum ama her konuda dedim
- +1 yıl
Konusabilirsin ama dikkatli davran hassas bir dönemden geçiyor unutma. Ha sen unutamadiysan eğer aklına düştüyse ara sor hal hatır bunda kötü bişey yok
Soran+1 yılIstemezse diye birde sevgilisi falan varsa şu an bende rahatsız ediyor gibi olurum diye
- +1 yıl
İstemezse konuşmasından anlarsin
Soran+1 yılSaatler sonra cevap veriyordu mesajlarıma bende istiyor diye düşünmedim
Bence cok iyi yaptın ne de olsa bir eski bir bağ var
021 Yorumla
Soran+1 yılEn son 1 hafta oluyor galiba yardım edebileceğim bir sey olursa söyle olur ku her konuda dedim, oda ilgim için teşekkür etti simdilik bi sıkıntı yok ama olursa söylerim dedi
Soran+1 yılSevgilim yok benim. Tekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
Soran+1 yılYani evet bende bunaltmak istemiyorum ama ne bileyim yazacaksa kendi yazması lazim ve sevgilisi olsaydı bana böyle cevap vermezdi dimi
Soran+1 yılAynı sehirde değiliz ben deprem bölgesine uzağim, yani uzun zamandır aklıma cok gelmiyordu deprem gecesi direk geldi ve yazdım
Soran+1 yılSivasta
Soran+1 yılAma sevgilisi olsa neden ben söylerim bi sıkıntı olursa desinki veya hiç cevap vermeyebilir
Soran+1 yılYok sanmiyorum
Soran+1 yılAslinda bizim durum nasıl biliyo musun biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim ilk sevgili olduk 5 ay falan sonra kendi sorunları oldugunu soyleyerek ayrılmak istedigini söyledi, ben dogum gününü kutladım sonra tesekkür etti sadece arada 5 ay daha geçti yasadigi yere gitmistim oturup biyerde bir seyler icelim mi dedim hemen geldi sarıldık sarılınca beni optü direk dudağimdan biraz ileri gitmeye çaliştı bende ilk olduğu için bianda korkup kalktim yanından korkuyorum Şu an diye dedim beni eve birakır misın geç oldu kızlar merak eder dedim biraktı bozuldu ama. Sonra yazdı biz görüsmeyelim nedenini sorma dedi. Aradan 1 ay gecti geri aradı sinirli ve soguktum yine bozuldu. Sen beni niye ariyosun diye sordugjmda bidaha yazma bu kadar sakin cevap vermem dedi yazmadi ne halin varsa gör dedim. Aradan yine 2 hafta falan gecti aradı beni müstehcen sekilde konusmak istedi beni arzuladigni falan bende kızdım konusmamaliyız biz dedim haklisın dedi yazma arama beni dedim tamam dedi. Yine zaman geçti bu sfer nasıl olduğumu merak ettigi içn yeniden sevgili olalim diye annesine anlattı beni evlenmek istedigini soyledi 1 sene böyle uğraştı ben hep reddettim en son kabul ettim arkadas gibi olalim ilk deneyelim taniyalım birbirimizi dedim 1 ay konustuk bana ilgisizsin dedi. Düşünmek istedigini soyledi gitti 3 hafta sonra yazdı artık bir şeye karar verelim hep hayatımda ol ömrüm ol falan dedi brnde instadan istek attım aynı gün niye kabul etmedin daha diye sordum bu güvensizliğinden sıkıldım istemiyosan hiç başlamayalim dedi bende sinirlndim yazdım bir seyler cevrimci oldugu halde bilerek cevap vermedi bana bende engelledim direk bekledi kaldırayım diye 2 hafta kaldırmadım sonrada hiç iletisim kurmadık depreme kadar
+1 yılNeden yazma ihtiyacı içerisinde hissediyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılIyi mi diye
- +1 yıl
Aramışsın bir şekilde iyi olduğunu öğrenmişsin. Dahada yazmanı gerektirecek bir şey yok
Soran+1 yılYani evet bende bunaltmak istemiyorum ama ne bileyim yazacaksa kendi yazması lazim ve sevgilisi olsaydı bana böyle cevap vermezdi dimi
- +1 yıl
İyi niyetine cevap vermişte olabilir. Ama büyük ihtimalle sevgilisi yoktur.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeprem bahanesiyle barışmak mı istiyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir sadece çok kortum. bir sey oldu mu diye ve yazdım ilk deprem gecesinde instadan sonra cevap gelmedi wpden yazdım aynı gün gece yanıt verdi iyiyim diye
- +1 yıl
Ee tamam o zaman konu kapanmış.
Soran+1 yılEn son 1 hafta oluyor galiba yardım edebileceğim bir sey olursa söyle olur ku her konuda dedim, oda ilgim için teşekkür etti simdilik bi sıkıntı yok ama olursa söylerim dedi ben şimdi tekrar yazsam mı diye düsünuyorum
- +1 yıl
Sen kendini mi kandırıyorsun? Barışma niyetin yoksa uzatma, gidip yazma. Sen krizi fırsata cevirmek istiyormussun gibi geldi. Devletin yapamadığı bir seyi sen mi yapacaksın sanki.
Soran+1 yılYardım etmek illa maddi olarak değil yani manevi olarakta
- +1 yıl
Telefonla konuşamıyor zaten.
iyi yaptın bir şey olmaz
025 Yorumla
Soran+1 yılIlk 5 gün her gün sordum en son 1 hafta once konuştuk yardım edebileceğim bir şey olursa söyle olur mu dedim oda ilgin icin cok tesekkür ederim şimdilik yok ama olursa söylerim dedi bende geri yazmadım
Soran+1 yılAdiyaman
Soran+1 yılSence daha yazmalı mıyım soyledim ona her konuda söyleyebilirsin yardım edebileceğim bir şey olursa falan diye
Soran+1 yıl1 hafta oldu bende yazardı şimdiye yazsa diye düşündüm birde şimdi sevgilis falan varda nezaketen mi cevap verdi diye düşündüm kurdum da kurdum kalabalik bi ailesi var
Soran+1 yılBen sesini duymak iyi mi diye duygularını hissetmek istiyorum ama zorlada bana yaz diyemem eski sevgilisiyim sonuçta ısrar edememki birde baska biriside varsa bana da nezaketen falan yazıyorsa cok üzülürüm
Soran+1 yıl6 7 ay falan
Soran+1 yılAslinda bizim durum nasıl biliyo musun biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim ilk sevgili olduk 5 ay falan sonra kendi sorunları oldugunu soyleyerek ayrılmak istedigini söyledi, ben dogum gününü kutladım sonra tesekkür etti sadece arada 5 ay daha geçti yasadigi yere gitmistim oturup biyerde bir seyler icelim mi dedim hemen geldi sarıldık sarılınca beni optü direk dudağimdan biraz ileri gitmeye çaliştı bende ilk olduğu için bianda korkup kalktim yanından korkuyorum Şu an diye dedim beni eve birakır misın geç oldu kızlar merak eder dedim biraktı bozuldu ama. Sonra yazdı biz görüsmeyelim nedenini sorma dedi. Aradan 1 ay gecti geri aradı sinirli ve soguktum yine bozuldu. Sen beni niye ariyosun diye sordugjmda bidaha yazma bu kadar sakin cevap vermem dedi yazmadi ne halin varsa gör dedim. Aradan yine 2 hafta falan gecti aradı beni müstehcen sekilde konusmak istedi beni arzuladigni falan bende kızdım konusmamaliyız biz dedim haklisın dedi yazma arama beni dedim tamam dedi. Yine zaman geçti bu sfer nasıl olduğumu merak ettigi içn yeniden sevgili olalim diye annesine anlattı beni evlenmek istedigini soyledi 1 sene böyle uğraştı ben hep reddettim en son kabul ettim arkadas gibi olalim ilk deneyelim taniyalım birbirimizi dedim 1 ay konustuk bana ilgisizsin dedi. Düşünmek istedigini soyledi gitti 3 hafta sonra yazdı artık bir şeye karar verelim hep hayatımda ol ömrüm ol falan dedi brnde instadan istek attım aynı gün niye kabul etmedin daha diye sordum bu güvensizliğinden sıkıldım istemiyosan hiç başlamayalim dedi bende sinirlndim yazdım bir seyler cevrimci oldugu halde bilerek cevap vermedi bana bende engelledim direk bekledi kaldırayım diye 2 hafta kaldırmadım sonrada hiç iletisim kurmadık depreme kadar
Soran+1 yılBen sana aşık oldum dedi hep sonradan 1 sene uğrastıgında ama gerçekten oldugu gibi anlattım eklemedim çıkarmadım böyle bi durum oldugu halde yazdım yinede
Soran+1 yılBaskası olsa yapmazdı gercekten bu kadar şey olmasina rağmen hâla seviyorum demekki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim dinlediğin için beni
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygun varsa yaz yoksa gerek yok.
017 Yorumla
- +1 yıl
Duygun var mı
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
İlgine devam et. Onun var mı
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
7 ay geçmiş hata kimin olayı bilmiyorum. Hatalı o ise yazmak anlamsız.
Soran+1 yılEvet o
- +1 yıl
Aranızda mesafe var galiba. Bilmiyorum hatalı birisi, af dilememiş. Sen insanlık yaptın. Üstüne düştün. Kıymet bilip ilgi göstermeliydi. Sen bileceksin bundan sonrasını. Mesafe var mı aranızda?
Soran+1 yıl4 saat falan var
- +1 yıl
4 saat Bursa İstanbul gibi ise mesafe pek dert değil. Sen yapacağını yaptın.
- +1 yıl
Olmaz bu iş. Fazla boğulmuş ilişki.
Soran+1 yılSimdi haklı olan ben miyim o mu böyle şeyler oldugu halde yazdım yinede
- +1 yıl
Sensin haklı.
Soran+1 yılKafam bulanık bu yüzden
- +1 yıl
Sorunlar çok olunca bırakmak en iyisi. Yaşın kaç
Soran+1 yıl26
Yazma ara ara ne yazması ya
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçma mı olur diye düşünuyorum sürekli yani ara ara da sormam falan ne bileyim o halde benimle mi ilgilenicek diye
Soran+1 yılSaatler sonra cevap veriyordu bana bende eğer şu an sevgilisi falan varda bana nezaketen cevap veryorsa diye düşündüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılMoral olsun doye elini tasin altina koymalisin bence
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani biraz daha açık olmanı istemis. O depremzede onun isteklerini yerine getirmen boynunun borcu. Ne isterse yap ne bileyim yani herseyi yap sormakla olmaz bu isler.
Soran+1 yılBir şey istemiyorki uzağız 4 saat birbirimize sorun olan seyler çözülmüş iyiyiz diyor ben ve ailem diye bende şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBelki memelerini gormek istiyor dünya gozuyle son kez. Yani ihtimal sonucta cunku onlar depremzedeler herseyi hak ediyorlar. Hayatlar gitmis ocaklar sonmus
Soran+1 yılNe diyosun ya
Cevap sahibi+1 yılMisalen dedim git memeni ac demedim. Örnek bu insanlar orada zor durumdryken senin BİM poşeti gibi memenimi dusunecek.
Soran+1 yılEe ne bu o zaman
Cevap sahibi+1 yılBana kalirsa sen bizzat git 4 saat degilmi nasil olsa.
Yaz halini hatrini sor sürekli
06 Yorumla
Soran+1 yılEn son 1 hafta oluyor galiba yardım edebileceğim bir sey olursa söyle olur ku her konuda dedim, oda ilgim için teşekkür etti simdilik bi sıkıntı yok ama olursa söylerim dedi
Soran+1 yılTekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
Soran+1 yılBoyle diyen birinin var mıdır sence sevgilisi
+1 yılSeviyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılGibi gibi
- +1 yıl
bende aynı şeyi yaşadım ama sevmiyorum sadece değer verdiğim birisi hala o yüzden yazdım numaramı silmiş yeni kaydetti * aramalısın bence bir sesini duy açık ol her konuda çocuğa karşı
- +1 yıl
Kardeş yazma buna insan sevdiğini günaha sokmak istemez amacı farklı evlenelimmiş hadi lan ordan birsürü insan tanıdım bu kelimlerle kızın hayatını * inanma kardeşim kadınlar erkeklere kıyasla fazla duygusaldır sen farkında değilsin muhtemelen durumun fakat o kimin ne olduğunu çözmüş taktik maktik uygulamış onun hayatında olmanla olmaman arasında fark yok 1 konuyu günlarce düşünüp hareket et yapamıyosan karakterini mantığını en beğendiğin bir insanı örnek al o olsa bu durumda ne yapardı diye sor eğer ki cevap o bu duruma düşmezdi ise sıyrıl kaç bi şekilde ve bunu hayatındaki bir çok alanda uygulayabileceğin bir taktik dene en azından yaşını bilmiyorum karakterinin oturduğunu anlayana kadar genelde 25 27 gibi oturur istisnalar hariç erkelerde 30 üstüdür ALLAHA EMANET:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver ya gerek yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılO yazarsa yazarsın
08 Yorumla
- +1 yıl
Kaybı var mı
Soran+1 yılYok çok şükür. Tekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
- +1 yıl
Bence sen üstüne düşeni yapmışsın. Gerisi onda artık
- +1 yıl
Olup olmadığını bilemeyiz ama sen bu kadar düşünceliydin neden ayrıldınız ki
- +1 yıl
Yani nasıl başladı bilmiyorum ama senin ruh sağlığın açısından devam etmemesi iyi olmuş, anladığım kadarıyla uçkurunun peşinde olan bir tip. İlk buluşmadan sonraki istek arzularına kadar bu aleni ortada. Dertleşmek istersen yazabilirsin
Geçmiş olsun üzülme
03 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım