7 ay önceydi cevremdeki herkes onun hatalı olduğunu söylüyordu. Deprem sabahı ilk o aklıma geldi ve yazdım gün boyu çok korktum ama şükür ki bir şey yokmuş. Ara ara da yemek veya barınma için sordum çok geç cevap veriyor sarj sıkintı oldugu için falan en son her şekilde iyi olduğunu ögrendim geri de bir şey yazmadım ne yazabilirimki sizce yazmalı mıyım derdi başından askındır bana yazmayı mı dusünücek diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yanında olmak olduğunu hissettmek en güzeli benim konuşmadığım birisi bile olsa ararım.
İnsan insana ilaçtır en kötü günlerim de yanımda olanın yanında olurum.
Eski sevgilini bırak bir köşeye kaçtane ülkenin insanı geldi derdimize ortak oldu kaldı ki eski sevgilim diyorsun düşünme derim.06 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim şimdilik yok ama ni sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Soran+1 yılYani bilmiyorum oyle hissettim cvp verdi her sorduğuma
Soran+1 yılYani beklemeli miyim 14 gün oldu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları her zamanki gibi yorumlarda kibrini boşaltmis. Yazarsan bir tarafı kalkar deprem oldu diye yazmayın demiş. Nasip olursa 3 ay sonra anne oluyorum. Umarım sizin gibi çocuğum olmaz. Olacaksa bile inşallah nasıl etmesin Allah kucağıma almayı ne hale gelmişiz ya. Dünde birisi Hatay'da sevgilim vardı borcunu ödemedi öldü parayı nasıl alacam demişti. Bugünde deprem olduysa oldu yazma yazma diyenler çıkmış ortaya. Midem bulanıyor artık bu siteden. Sanırım gitme vakti
14 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim şimdilik yok ama bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki bilemem ama sevgilisi olsa bile aramak gerekir mesaj atmak gerekir şu an eski olsa bile bir zamanlar sevgilinizdi. Benim tepkim size değil yorumlardaki vicdansız vefasız insanlara.
Soran+1 yılEvet anlıyorum ama üstüme düşeni yaptım diye düşünüyorum sadece aklımdan çıkmiyor yine yazmak
Cevap sahibi+1 yılYa yaz tabiki sen yorum yapan bebelere bakma bunlar daha çocuk. Tabiki yazacaksın tabiki yanında olacaksin ölümlü dünyada yaşıyoruz. Benim 2017 de bir sevgilim vardı deprem oldu gittim zorda olsa buldum numarasini ulaştım ona deprem gününden bu yana konuşuyorum gerek telefonda gerek Mesaj yoluyla. Ne kaybedeceğiz 1 ay önce hayatta olan insanlar bugün yoklar artık yazarsam ne düşünür bunu yaparsam ne olur gibisinden ince hesaplar yapmanın lüzumu yok. Mesaj atman araman sana emin ol bir şey kaybettirmez ve iliskinle ilgili soruları hiç bir zaman burada sorma. Buradaki insanlar hep ruhsal açıdan sıkıntılı hemde mutsuz insanlar. Mutsuzlar daima herkesi mutsuzluğa sürükler. Dikkat edersen ilişki sorularına gelen yorumlar daima negatif. Çünkü kimsenin mutlu olmasını istemiyorlar. Sen kimsenin yaptığı yorumla hareket etme. Buradaki insanlar yorum yapanlar ne kadar hayat tecrübesine sahip ne kadar olgunlar ki. Mesaj atmayada ilgilenmeyede devam et. Ucunda ölüm yok. Nasılsın günaydın yaz kahvaltı yaptın mı diye yaz. Ne bileyim yaz işte gerekirse ara ilgilen. Buradakilere kalsa ölüm olsa ucunda ki bu durum ölümlü bir durumdu, yinede yazma derler. Sen dediğim gibi bunların o güzel aklıyla hareket etme
Bir şey yazamazsın, bir şeye ihtiyacın var mı diye sormuşsun o da yok, olursa söylerim demiş. Yani depremle ilgili bir şey yazamayacağın kesin. Gerisinii sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da boşandığımız karım yazdı.
Yakınları yüzünden, kendi ters yanlış laf dınlemes halleri yüzünden yuvamızı ayrılıga götürdü. Bitse de çok sevdiğim için uzun zaman yine kapıyı açık bıraktım hatasından döner diye, dönmedi.
Şimdi tutmuş, gece yazıyor, geçmiş olsun nasılsın iyimisin diye 😡😡😡😡😡
Agzının payını verdım
07 Yorumla
Soran+1 yılBizim durum farklı
- +1 yıl
Esininizin yaptığında kotu bir sey yok ki düşman değilsiniz sonucta ayrilmaniz hatalı olması farklı nasil olduğunuzu sorması farklı bir durum bu insanlıktır yani sorulur
Cevap sahibi+1 yıl@Eglencearayankizz onunkisi artık psikolojik. Ben bunu anladım. Çünkü bir adamda olması gereken sevgi, adamlık, karakter hepsi mevcıtken bende o kafada kurduğu ve aile içimize karışan yakınlarının fitne fesat halleri yüzünden yok etti her şeyi. Her şeye rağmen ben affettim, ç kaç kez, o aynısını yapti.
Hem beni özleyip hem aynı kafadan vazgeçmiyorsa, pekte önemli değil beni sorması- +1 yıl
Yahu kardeşim insan olmak farklı bir durummuş gerçekten ne var kadın merak etmiş yazmış helal olsun saol diyeceğine neyse ya
Cevap sahibi+1 yıl@sinopmantısı57 ben kalbini bildiğimin ruhunu da bilirim. Siz kadınlar birbirinizi daha iyi bilirsiniz
- +1 yıl
Ani sen akıllı adamsın belli benim eski konuştuğum hala numaramı silmemiş ben onu Instagramdan sildiğim halde numarasını da sildim şimdi farkettim niye sence?
Cevap sahibi+1 yıl@sinopmantısı57 iyi insanla kötü insan arasında ki farklı nedir bilir misin? Kötü belayı, iyi hayr olanı sunar yaşatır insana.
Sen önce bana hanginiz hanginize ne yaşattınız ( içinde asla kendine yalan söyleyemeyeceğin) doğruyu söylemekle başla?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYazma eski sevgiline.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi diye yazdım başka bi amacım yoktu
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYazma bence
10 Yorumla İkimizde doğuda olmamıza rağmen o çalıstığı yerde ben evimde Yakalandım depreme beni deli gibi aramıstı inanırmısın kanlı bıcaklıydık daha 1 hafta önce ve insan gibi 12 gün sonra aradım hatta benim tarafta yıkım olmadığını mesajda da ne istiyorsun yazdığımı görünce onu yazacak kadar iyi olduğunu anladığım için üstelemedim dedi ama ne olursa olsun ne yasamıs olursak olalım sana ge. bermen için asla beddua etmem hakaret küfür evet ettim belki ama ölümünü görecek kadar nefret edemem senden sonuçta bir zamanlar herşeyim olan insana saygıda bitse insanlık adına yasa nefes al ölme istemiyorum hayatımda olmasan bile ben iyi olmanı istiyorum dedim oda aynı sekilde bende dedi sonra vedalasıp engelledim ki beni her yerden engellemişti en azından sesini duyayım insan gibi 1 hafta önce vedasına Allah uzun ömür versin demiştim ona beni öyle hatırlamasını istemedim böyle iyi hatırlasın dedim ve oda Tesekkür etti iyi dileklerde bulundu ben bulunmadım o kadar değil sadece moral olsun diye unuttum öfkeyi kin i. Bana zarar verme dedi sen benden uzak durduğun sürece vermem dedim sonra bitti işte konusma uzatmadık. Ve soruya gelecek olursak birazcık değer vermissin sende belli ve gerekeni yapmıssın bundan sonrası sadece umutlanmadır bence geri dönmek gibi niyetin yoksa üsteleme artık
16 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama hâla hissediyorum bir şeyler biz ayrılalı 7 ay oldu ama düsünmediğim gün olmadı heralde ama deprem icin sadece iyi mi diye yazdım baska amacim yoktu sonra Ilk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim Bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Soran+1 yılNe biliyim ya valla kendimi kötü hissederim varsa eğer yani gerçi her soruma niye cevap versin öyle birisi değil biriyle birlikte olsa
- +1 yıl
Biz bi yıldır tanışıyorduk imkansız bizimkisi herdefasındada ayrıldık barıştık ama olmayıncada olmuyor deprem olduğunda ben sordum ona iyimisin oda evet iyiyim dedi sonra 3gün geçti yazdı bana biraz konuştuk fakat arkadaş gibi kalcaz söyledi tamam dedim. Onu unutmayıda çok isterimmmm
- +1 yıl
Neden ayrıldınız
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilinize deprem sonrası iyi olduğunu öğrendikten sonra tekrar yazmak size kalmış bir tercih. Eğer samimi bir şekilde iletişim kurmak istiyorsanız ve aranızdaki köprüleri yeniden kurmak istiyorsanız, ona tekrar yazabilirsiniz. Ancak, onun sizinle iletişim kurmak isteyip istemediğini bilemezsiniz, bu nedenle tepkisi konusunda hazırlıklı olmanız gerekir. Ayrıca, yazacağınız mesajın tonunu ve içeriğini iyi düşünerek yazmanız da önemlidir. Sadece iyi olduğunu duyduğunuzu belirten kısa bir mesaj göndererek iletişimi sıcak tutabilirsiniz. Ancak, onun size geri dönmeyebileceğini de unutmayın ve bu durumda ısrarcı olmamalısınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim Bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
- +1 yıl
Bir kişinin sevgilisi olup olmamasına bağlı olarak söyleyeceği şeyler değişebilir, ancak her insanın benzer şekilde düşüneceğini veya davranacağını söylemek yanıltıcı olabilir. İlişkiler, kişiler arasındaki bağa, iletişim tarzına ve kişilik özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterir. Bu nedenle, söz konusu kişinin ne düşündüğünü ve ne hissettiğini tam olarak bilemeyiz.
Ancak, sormuş olduğunuz mesajda bahsedilen kişinin size yardımcı olabileceğini ve ilgi gösterdiğini söylediği için, onunla iyi bir ilişkiniz olduğunu varsayabiliriz. Bu durumda, herhangi bir ilişki seviyesinde olsanız bile, insanlara yardımcı olmak ve ilgi göstermek iyi bir davranıştır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence konu deprem ise aralıklı olarak yaz yani bir süre sonra noldu toparlanabildin mi, ben yanındayım destek için unutmuyorum di mi nasıl oldun vs tarzında ama aralıklı yaz.
Niyetin yeniden bir araya gelmek ise de aynen böyle yazmaya devam et ve bir süre sonra direkt acil uygun şekilde.(Ama tabii bu nasıl ayrildiginiza da bağlı biraz sen biliyorsun). Bu şekilde net bir cevap alırsın ve harhangi bir yönde (onunla veya onsuz) yoluna devam edersin.
Senin teklifine cavaben bir sıkıntım olursa yazarım demesi sevgilisi var mı yok mu net bir şey belirtmez hele ki bu devirde. Nezaketen de yazmış olabilir. Ama sana dönmek istiyor da belki olabilir ancak şu an içinde bulunduğu durumdan ötürü bunu yapmıyor olabilir. Sen tanıdığın için sen bilirsin en iyi o kişiyi. Hayirlisi olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta her gün sordum halini oda cevap verdi sonra uzatmadım daha fazla şimdi ne sormam gerektiğini bilmiyorum iyi oldugunu biliyorum yani. Kendi kendime düşündüm sevgilisi varsa eğer ve ben yazdıysam kendimi kötü hissederim ama hepsine cevap verdi ne biliyim kısa kesebilirdi ve bir sey olursa söylerim demezdi belki bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAgzini ara tekrar konuşmak niyetinde isen çaktırmadan aynen bu dediğini de mesela hala depremin etkisinden kurtulamadın mi sanki çok konuşmak istemiyor gibisin de. Sonra de ki sevgilin vs var mı bana şöyle ki sana yazmayim kendimi kötü hissederim bu durumda biliyorsun. Diye yaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu da depremi fırsata çevirmeye çalışan bir başkası işte. Eski sevgili nasıl döndürülür? Depremden sonra ona yazın, merak etmiş gibi yazın, peşini bırakmayın, tekrar tekrar yazın, neye ihtiyacın olursa yazın, lütfen hiç çekinmeden yaz bana yazın, sonra tıkanınca başka ne yazabilirim diye soru açın.
Şimdi tutup da bana "yok efendim üzüldüm, merak ettim, yok hassasiyet, insaniyet" falan yazma yani! Öyle olsa bir kere yazmışsın iyiymiş işte nedir bu peşini bırakmamışsın. İşine gücüne bak yani.
Kusura bakma da yani hani şu eleştirdiğimiz "insanların acıları üzerinden pirim yapamaya çalışanlar" dan çok da bir farkı yok yaptığının!!
10 YorumlaÇevrendeki insanların senin için en iyisini istediğinden eminim ama kesinlikle insanlara göre şekillenmemelisin objektif bir şekilde kendi davranışlarını da değerlendirip kendin bir sonuca varmalısın bu ikiniz için de en iyisi bu arada ilk olarak aklına onun gelmesi de hala bir şeyler hissettiğin için değil de gerçekten değer verdiğin için olabilir umarım ikiniz için de en iyisini bulabilirsiniz ve mutlu olursunuz :) ♡
14 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim şimdilik yok ama bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Soran+1 yılBende öyle düşündüm ne yazsma bilemiyorum her şeyi sordum
- +1 yıl
Aynı şehirdeyseniz buluşma değilseniz görüntülü konuşma teklif edebilirsin hem iyi olduğunu görünce için rahatlar hem de hislerini kesinleştirirsin sonrasında ise tekrar denemek istediğini söyleyebilir veya arkadaşça günlük sohbetler başlatıp yavaş yavaş ilerleyebilirsin ki her şeyi sen yapmak zorunda değilsin o da sana adım atabilir
Benim sevgilim falan değildi ama seviyordum ve yazdım iyi misin falan diye sordum iyiyim teşekkür ederim dedi sadece bende rica ederim demek zorunda kaldım. Zoruma gitti ben insani olarak düşündüm ama düşünemedi. Halbuki aynı şehirdeyiz. Bir de üstüne son görülmesi kapalıydı yazınca açtı sonra 1-2 gün sonra kapadı tekrar. Ben daha yazmam ama o seninle 1 hafta konuşmuşsa yazabilirsin. Aşka falan girmeden tabi
03 Yorumla
+1 yılOnu arayıp sormanız ince bir düşünce. Şüphesiz ki mutlu olmuştur... Ve yine anladığım kadarıyla o da bunu sizi tekrar kazanma fırsatı için kullanmayacak kadar dürüst biri... Çok fazla yazarsanız o sizin kendisini geri kazanmak için depremi fırsat olarak kullandığınızı düşünebilir. Bu benim görüşüm. Karar sizin.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam anlamıyla bende böyle düşündügümden yazasim bi geliyo bi gidiyor koyun can kasap et derdinde gibi sadece eğer sevgilisi varsa ve ben yazdıysam kendimi kötü hissederim, ama ilk bir hafta her sorduğuma cevap verdi ne biliyim olsa uzatmama izin vermezdi belkide bilmiyorum
- +1 yıl
EİC için teşekkürler...
+1 yılŞu eski sevgililere bir şey yazmayın artık.. iki eli kanda olsa sana karşı bir şey hissetseydi kırk kere geri dönüş yapardı sana. gönül işlerinin mazereti filan olmuyo çünkü..
61 Yorumla
Soran+1 yılZaten yaptı 1 hafta konustuk biz sonra yazmadim mesgul etmemek için
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum bu senin eski sevgilin mi değil mi? Mesela geçen arkadaşımla arabayla giderken ışıkta eski arabasını ( sattığı) gördü ve adama korna çaldı ve herkes yoluna devam etti. Şimdi ben senin eski sevgilin olayım ve aradın, mesaj attın eyvallah da daha ne istiyorsun?
05 Yorumla- +1 yıl
Öldürseydin;))
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim şimdilik yok ama ni sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
- +1 yıl
@SAWAGE_ANGEL doğru cevaplar istiyorsan doğru sorular soracaksın kendine. Arkadaşın sorusu şu aslında. O çocuk bana döner mi. Onu unutamadım. konuyu depremle süslüyor sadece. Yani konunun depremle bir alakası yok
- +1 yıl
Adam haklı:)))
+1 yılİhtiyacı olursa yazarmış işte sen daha ne yazacaksın ki
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim Bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
- +1 yıl
Konunun özel hayatla ne ilgisi var ya yardım için iletişim kurmuşsun o da cevap vermiş. Sevgilisi olsun olmasın başka yere çekmemiş zaten.
u +1 yılBen olsam yazmazdım, ki öyle de yaptım. Arkadaşlarından haberini aldık. Sorun yok. Kimsenin totosunu bir bahaneyle kaldırmaya gerek yok bu doğal afet dahi olsa. Çünkü bazılarının egosu okşanmaya çok müsait
22 Yorumla
Soran+1 yılBizim ortak tanıdıgımız yoktu ve ilk bir hafta her soruma nazikce cevap verdi hani bi art niyet olarak yazmadım sadece merak ettiğimden sonra yardım falan gerekirse bana soyle dedim ilgim için teşekkür etti şimdilik yok ama olursa söylerim dedi benimde aklıma sevgilisi falan var mı acaba diye geldi kendimi kötü hissederim
- +1 yıl
Bilmiyorum böyle anlarda sevgilisi var mı yok mu çokta önemli değil. İyi yapmışsın kendince kötü bir niyetin yokmuş..
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazma bende yazdım aynı öyle soğuk geç cevaplar verdi 10 gün felan konuştuk sonra bası şeyleri daha sonra sağlık şekilde konuşalım felan dedi bana geç yazarken ama wp girip bana yazmıyordu bilmiyorum daha fazla üstüne gitme ben yanına bile gittim ki ayrılırken o hatalıydı
10 YorumlaOlursa söylerim dediyse en fazla bir kere daha sor bir daha sorma derim, hayatında biri vardır mesafe koymaya çalışıyordur belki, üçüncü kez sorma ondan bekle, bir şey yazmazsa kendini düşürme derim
12 Yorumla
- +1 yıl
Eğer nazikse böyle cevap verebilir sevgilisi olsa da ancak konuşmaya devam ederseniz sevgilisi olsa da sana ilgisi de kayabilir. Bende öyle oldu eskilerden biri flörtüm varken sordu ve tekrar bir şeyler canlandı aramızda. Bu kadar kafaya taktıgına göre eski sevgiline hala boş değilsin, bence tekrar sor her şey yolunda mı falan diye, eğer konuşmak istiyorsa uzatır o da
+1 yılYani bunu bu kadar abartmayın bendee taaa önce öncesindeki sevgilime sordum iyi misin diye orada yaşayanlardan herhangi biri düimsnın dahi olsa insan olduğun için iyimisin diye sorarsın yanlış anlaşlılıcak bişreyi yok
01 Yorumla
+1 yılCanım şimdi söyle ki herhangi görüşmediğimiz arkadaşımız aynı durumda olsa ilk aklımıza o gelir , duygularından eminden devamını getir ama şu an ki durumunu bahane ettiğini düşünebilir. İnsan olarak zaten yazman gerekeni yazmışsın eğer isterse o sana yazar zaten ama istemezse asla yazmaz. O yüzden çok abartma derim 🥰
13 Yorumla
- +1 yıl
Bence yoktur , fakat sen adama sevgilin var mı diye sormadın sonuçta oda ne diye söylesin ki durumu belli zaten Şu an da ama seni istediğini de sanmıyorum üzmek istemiyorum seni ama
Soran+1 yılNeden
+1 yılİstiyorsan tabii ki yaz o da kendini değerli hissetmiştir o an ama şu an duygusal boşlukta hani senle konuşursa seni istemesi normal olaylar biraz daha düzelince belli olmaz tekrar ilişkiniz bitebilir çünkü duygusal olarak iyileşmiş olacak seni istemediğinin farkına varacak üzülen sen olacaksın ama zor günlerinde yanında olduğun için tam tersi de olabilir belli olmaz aynı durumun içerisindeyim şu an çok karasız olabilir
12 Yorumla
- +1 yıl
Bende her yazana öyle söylüyorum bilemiyorum ki var mı yokmu sevgilisi kestiremezsin bence içinde bulunduğu durumda kimseyi kırmak istmiyor
maksadınız nedir anlamış değilim. tekrar sevgili olmak istiyorsan söyle oda istiyorsa tekrar sevgili olun.
onun dısında yazıp karsıdaki insanın kafasını bulandırmayın oda baskasını bulup hayatına devam etsin.
12 Yorumla
+1 yılsenin ki normal burada bir kadın eski sevgilime yazsam sorun olur mu ne olduğuna merak ediyorum ama evli ama insanlık sonuçta diye milletin aklını aldı, ona bakınca çok normal şu an bu
04 Yorumla
- +1 yıl
demez bence verebilecek en samimi doğru cevabı vermiş sende çok iyi niyetli davranmışsın ama daha çok üzerine gidersen kendisini mağdur ve zayıf hisseder
Soran+1 yılEvet hem o yuzden hemde koyun can kasap et derdinde gibi olmasın diye
- +1 yıl
aynen yok kardeşm çok üzücü demen gerkeni demişsin
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Üstüne düşeni yazmışsın o istese devam ederdi emin ol konuşmaya, hatalı olan birine tekrar bir şans vermeyi düşünme bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim simdilik yok ama bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
- +1 yıl
Sevgisli olsa da olmasa mesafeli çocuk belli yani kesin bir şey diyemem ona bir cümleden sevgisli var mı yok mu anlaşılmaz ama sen de kotu mesafeni bence dediğim gibi üstüne düşeni yapmışsın düşman değilsiniz sonuçta gayet iyi olduğunu da öğrendin ama burada bırakmalısın bence tabi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kaç ay gerçek düşüncelerini aktaramaz belki de. hele bugünlerde ne dediği ne cevap verdiği üzerinde durma. Ölümden dönmüş nihayetinde.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır sonuçta eski sevgilisiyim her soruma cevap verdi ne biliyim öyle düşündüm biraz zaman geçsin öyle mi yazayım 2 hafta oldu en son konuşalı
+1 yılDeprem sonrası eskiden konuştuğum pek çok kız benzer mesajlar yazdı ve benzer biçimde konuştuk. Acaba eski sevgilin ben olabilir miyim?
02 Yorumla
- +1 yıl
O an yunan başbakanı arasa, sağol din gardaşım diye telefonda ağlardım. Çok büyütme gözünde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten yapman gerekeni yapmışsın. Bundan sonrası sana kalmış. İstersen ara ara yaz fena olmaz. Yazmak istemezsen de sen bilirsin.
01 Yorumla
+1 yılEger deprem bolgesindeyse sadece iyiyim cumlesi onun hikayesi degildir, her depremzedenin korkunc hikayeleri var iyi olanların da cunku saglam olan biyer kalmadi, bu yuzden sormalısın
00 YorumlaYazman hoşuna gitmiş benimde olsa benimde giderdi düşünülmek herkesi tatmin eder
Daha yazma bence.01 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gittiğini nasıl anladın
+1 yılbence ne zaman isterse yazabilecegini soylemek disinda bir sey yazma kafasini mesgul etme ve sarjini bitirme
01 Yorumla
Soran+1 yılEn son çadır durumunu sormuştum sıkıntı yok inşallah yardımlar gelecek dedi ondan sonra yazmadım bende mesgul etmemek için
Bana da yazdılar iyiyim deyip engelledim iyi günde değerimi bilmeyenler zor günlerimde de yanımda olmasınlar istemem
10 Yorumla
+1 yılbence biraz daha zaman geçtikten sonra yazabilirsin
12 Yorumla
- +1 yıl
sevgilisinin kişiliğine bağlı. kıskanç biriyse diyemez. eğer geçmiş geçmişte kalmış gibi düşünen rahat biriyse diyebilir. sonuçta deprem yüzünden yazıyosun. ama sevgilisi olup olmadığını bilemeyiz. eğer sen onunla tekrar birlikte olmak istiyorsan bence şu deprem olayları biraz daha sakinlediğinde tekrar yazışmayı deneyebilirsin. o anki tavrına göre bazı şeyler belli olur
Konuşmak istiyorsan evet ama bir duygu yoksa ortalığı ateşe verme..
02 Yorumla
+1 yılHayır bu sevgi bu insanlık için yapılan bişey
02 Yorumla
- +1 yıl
der evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. He aynen eski sevgili he.
Sen unutamamışsın, konuşmaya bahane arıyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazdığınız yanıtlardan anladığım kadarıyla siz eski sevgilinize karşı hala boş değilsiniz. Eğer bir şeylerin ileriye dönük tekrar yaşanmasını istiyorsanız ara ara yazabilirsiniz. Ancak aksine bir daha aynı kişiyle bir ilişki daha yaşayamayacığınızı düşünürseniz bundan sonra yazmamanız daha makul olur.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yıliyi oldugunu ogrendi daha fazlasina gerek yok bence
02 Yorumla
- +1 yıl
Neden demesin canim sende dunden razisin adamin sana donmesini
+1 yılBi seye ihtiyacı var mı yok mu knu da ara ara sormalisin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende yazdım ilk ben yazdım aynı şehirde olmamıza rağmen sadece iyiyim sen iyi misin dedi bitti ardından 2 kere daha deprem oldu hiç birinde yazmadı bende yazmadım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO da sana dedi mi aynısını ben yanındayım vs
Soran+1 yılHayir demedi ben deprem bolgesinde değilim
Yazmaa gtunu kaldirtma iyicee önem verse o yazardiii
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları okudum o kadar üzüldüm ki. Eski sevgilinize ölse bile yazmayın diyenler var. Allah'ım sizede sizin gibilerini çıkarsın inşallah. Bir insan ne kadar vefasız olabilir bunun en büyük örneği bu sitedeki insanlar. Deprem oldu diye yazıp bir tarafını kaldırma demiş. Şu kafa yapısına başka bir ülkede rastlamak mümkün değil. Bencede yazma bu soruyu sorduğuna göre kendi aklınla hareket edemeyen birisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yazdım 1 hafta konuştuk yani ihtiyaçlarinı nerde kaldığını iyiler mi sorabileceğim her seyi sordum sadece şimdi zaman geçti biraz tekrar sorsam yanliş anlasılir mıyım diye düşündüm sevgilisi falan varsa eğer diye ne biliyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence rahat bırakın eski sevgilim dediğiniz ama sevmediğiniz insanları. Sahte ilgi ve sevginiz ile meşgul etmeyin insanları. Deprem olunca mi aklınıza geldiler. Ne kadar samimisiniz :))
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yasadıgimı ne biliyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar yazarsan eski olmaktan çıkar yeniden falan olur
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. İlgilenmelisin bu sürecte hiçbir şey olmasa da yaşadıklarınızın adına
02 Yorumla
+1 yılarada bir yokla
iyi olduğunu sor
her şey yolunda mı de02 Yorumla
- +1 yıl
ya sevgilisi var mı yokmu bilmem
ama sen ilgilen
+1 yılDaha yazmana gerek yok ama eski defterleri açmak şstiyorsan yaz..
02 Yorumla
- +1 yıl
Belli olmaz her insan bir değil sonuçta mesaj atmışsın oda geri donuş yapmış sana
+1 yılYanında ol onun şu an yanında olucak kişilere ihtiyaç var 9
06 Yorumla
- +1 yıl
O şu an sevgili dusunem derdinde değil sende girme o konulara o konular en son gelicek birseyler
Soran+1 yılGirmem zatende sorabileceğim her seyi sordum ne diyebilirim ki şimdi
- +1 yıl
Bol bol haninda oldugunu his ettir
Soran+1 yılNe dicemki
- +1 yıl
Arayıp bol bol konuş havadan sudan depremden konuşma birseye ihtiyacın filan varsa onları sor
O kadar düşünüp yazman çok hoş daha yazma ama
01 Yorumla
Soran+1 yılBi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa böyle der mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende yazdım iyi olduğunu öğrenince uzatmadım, gerek yok bence artık yazmana
04 Yorumla
Soran+1 yılBi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
- +1 yıl
Yok demez bence benimki iyiyim dedi teşekkür etti rica ederim dedim görüldü attı 😂😂
Soran+1 yılYa ne bileyim bide varsa bende öyle yazdıysam kendimi kötü hissederim diye ben ilk 1 hafta her gün yazdım oda cevap verdi işte yiyecek icecek barınma gibi sorunları sordum cevapladı ne bileyim en sonda öyle dedim
- +1 yıl
Hepsine cevap vermişse kız arkadaşı yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılyazma bir şey daha. sıkıntı yokmuş olsa döndüğünü gördü döner elbette bir şey olursa
02 Yorumla
Soran+1 yılTekrar yazmam gerekir mi diye düşünüyorum birde aklıma acaba sevgilisi varsa bana nezaketen mi cevap veriyor diye de düşündüm kurdum biraz ama sevgilisi olsa sıkıntım olursa söylerim dermi
- +1 yıl
anladım. ama burada bence yazmaman daha sağlıklı olur. ama sen genede kalbinin sesinin dinle. burdan yorum yapmak doğru olmuyor tanıyan sensin.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olduğunu öğrendikten sonra yazmak olayın amacı dışına çıkıyor bırak o yazarsa cevap ver
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün önce falan yardıma ihtiyacın olursa söyleyebilirsin her konuda dedim oda ilgin için çok teşekkür ederim şimdilik yok ama olursa söylerim dedi bende yazmadım artık
- +1 yıl
En doğru olanı yapmışsın benim bi arkadaşın da ailesi Malatya da sordum ulaşabildiniz mi diye cevap yok tenezzül edip cevap bile vermedi
Soran+1 yılSarj sıkıntıysa belki bana da saatler sonra cevap vererek konuştuk
- +1 yıl
İkinci günü yazdım kendisi deprem bölgesinde değil zaten akrabaları kuzenleri filan var diye sordum hata bende sanane mk bırak ne hali varsa görsün
Soran+1 yılO zaman haklisın tabiki cevap verebilir yani alt tarafı mesaj
- +1 yıl
Ulaştım iyiler bu kadar ya vereceği cevap
Soran+1 yılEvet haklısın bende belki iyiyse bile cevap vermez diye düşünmüştüm ama verdi
- +1 yıl
Sen şanslısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük yanlış yaptın dotu kaldırdın artık nasıl inecek sen düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılCan bu sonuçta sadece iyi mi diye merak etmem Hataydaydı her yer yıkildı
Konu deprem se yaz nasıl iyi misin de konuş anladığım kadarıyla deprem olan yerlerde oturuyor dikkatli ol de daha dün deprem oldu yaz tabiki çevrendekileri boş ver ne diyorlar sa desinler o da bir insan sonuçta
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir ara çağırda yanında 3 5 gün kalksın. deprem stesini atsın :;)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
İyi olduğunu öğrenmişsin başka yazma derim sonra geri döneceğini düşünüp avunur sonrası kötü olur
00 Yorumla
+1 yılBunu bize sormana gerek yok senin bilmen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMadem bu kadar merak ediyordun o zaman neden ayrıldınız
11 Yorumla
Soran+1 yılOrası karışık
+1 yılSen insanlık görevini yapmışsın bende duyduğum ilk an küs olduğum arkadaşımı aramıştım ve durup biraz düşündüm aslında aramızda olanlar çok basit şeylermiş şu 3 günlük dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılSence tekrar yazmalı mıyım
- +1 yıl
Tekrar yaz ama mesafeni koru ama gönlün varsa bişey diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazılacak olanlar yazılmış bence artik yazmana gerek yok
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilisinin olup olmadindan sana ne adam can derdine düşmüş konu o mu. Ailesinden akrabalsrindan arkadaslarindan komsularindan insanlsr kaybolmus birsuru. Cenaze cikarmislar sevgilisi olsa ne olur olmasa ne olur yazacagini yazmissin insanlaigini yapmissin tamam iste daha neyin peşindesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöreve gidince yazdım konuşmayı kestim ama ara ara o yazıyor tekrar konuşmaya çalışıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsani bir şey sevgilisi olsa bile farketmez ki.
nasıl olduğunu, yardıma ihtiyacın olup olmadığını sormuşsun bence yazmaya daha gerek yok gibi.
ama konuşmak istiyorsan bir şekilde yaz gitsin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaz tabi gecmusiniz var insanlik. bunu gerektirir 3 gunluk dunya gurur yapma gunah demi
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk bir hafta sorduklarıma cevap verdi hep bende yardıma ihtiyacin olursa soyle dedim şimdilik yok ama Bi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Cevap sahibi+1 yılVar veya yok cocuk guzel konusmus bnce boş ver
Soran+1 yılYani yazmayım mı
Cevap sahibi+1 yılSeviyosan yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterli bence kısa süre önce ayrılıp yazmayanlarin vicdanı nasıl rahat acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılBi sıkıntım olursa söylerim ilgine cok tesekkür ederim dedi sence sevgilisi olsa boyle der mi
Cevap sahibi+1 yılDer bence
Cevap sahibi+1 yılResmen konuşmak istememis
- Devamını Gör (95)
Devamını Gör(140)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri