AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
22 yaşındaki bır kızın 38 yaşındaki bir adamla ilişkisi olursa sonucu bu olur. kimse ağlamasın kızlara ibret olsun. özellikle para peşinde koşan kızlara
Bunu genç biri de yapabilirdi öenmli olan erkeklerden uzak durmak
Şimdi çok şey denek istiyorum ama onun gibi bir varlık için ağzımı bozmakta istemiyorum... Kıza çok yazık oldu , Allah ailesine sabır versin.🙏🏻🤲
hah işte buradaki kızlara anlatmak istediğimiz de bu başka bir rezidans olayı burada baş çavuşun eşeği konuşmuyor
30 yaş üstü erkelerden uzak durun dedikçe sülük gibi yapışıyorlar
Muhafazakar aile olması gençler için iyi olmasa da derken?
Gençler özgürlük adı altında her şeyi yapmak isterlerse karşılarına aile baskısı engeli çıkıyor.
Ee daha iyi işte. 38 yaşındaki adamla işi ne. Ailesi karşı çıkaydı baskı kuraydı aynı senin yapmak istediğin gibi bu olay yaşanmazdı.
Bende onu diyorum zaten yazıda. Çocuklar muhafazakar aileyi sevmiyor. Ailenin öngörüleri var ama çocuklar bunu düşünecek hayat tecrübesine sahip değiller.
O yüzden aile bakısı burada çok önemli.
çok yazık olmuş Allahın verdiği canı almak ne haddimize..
Bu kızın tipinde aşırı sinsilik ve kötülük var. 38 yaşındaki adamla ne sevgililigi ya aklım almıyor. Hadi oldun Hadi ablanla tek başına istanbullarda yaşıyosun. Be kızım neyine güvenip ya
Hukuktan yeni mezun olmuş bir de.
Bu yaştaki kızları kandırmak kolay oluyor ki aile baskısı da olunca hemen evden kaçmak kurtulmak ya da aileden sevgi görmüyorsa dışarıdan aramak sonra ise hüsranla sonuçlanabiliyor maalesef
iyide kızın babası git sevgili ol o adamla dememiştir ki
Bence kadinlara güven olmaz o yasta niye konusur ki
Ailesini dinleyen kız olsa böyle olmaz vsrmıkş
Allah ıslah etsin böyle canileri
Aminnnnnn
Umarım kızlarımızda biraz akıllanır Bir kızın kendinden 15-16 yaş büyük biri ile ne işi olabilir ki
İnşallah..
Adam cani yaş farkıyla ne ilgisi var @notafraid26 30 yasında küçükler en çok bu tür cinayetleri işleyenler asıl
Milyonlarca yaş farkı olup mutlu olan insan var bir tane caninin yaptığı şey yüzünden saçma sapan genellemeler yapmayın
Türk kızlarında üniforma statü olgun adam merakı var bu kafayla hiç bir şey onlar açısından ii olmaz İnsan hayatına alacağı kişileri ii seçmeli herşeyin bedeli var
Bunun yaşla ne alakası var, babam annemden 14 yaş büyük şuanda ikiside yetmiş yaşın üstünde , 4 kardeşiz , bir kere kavga ettiklerini bile görmedim hala gül gibi geçiniyorlar
Kişilerin piskopat olup olmamasina bağlı bişey bu
70 yaşındaki insanın gençlik yılları ile bu devrin kafasını amacını bir tutamazsın aynı ruh aynı bakış açısı değil
@Hayatgercek evlendiklerinde 70 yaşında değillerdi:)
burada mesele yaş değil, geçen sene 18 yaşındaki çocuk surlarda katletti sevgilisini vs vs burada mesele adamın psikopat biri olması, çevrende hiç 8-10-13 yaş fark olan evli insanlar yokmu
Ama şu konuda haklısın 25 yaş altındaki kişiler kendi yaş gruplari ile birlikte olmalı çünkü o yaşa kadar zihin gelişimini tamamlamiyor, büyük kişinin manipülasyonuna falan gelebilir , daha büyükler ise olgun yetişkinler
Bu kızın durumu evet pek iyi değil
Biliyorum evlendiklerinde 70lerdi demedim zaten, o zamanın gençliği kafa yapısı ile bu zaman aynı değil dedim
Daha önce ki sevgilisi de ölü bulundu bu adam her sevgilyi öldürüyor onu serbest bırakanın Allah belasını en ağır şekilde canıyla ödetsin
Adalet işte.. olan adalet bu. Kızlarda bu şekilde adamlarla yatmasınlar bunu yapan adamı ateşe atıp yaksan hakkı o ama adalet yok olan gençlere oluyor sadece ailesine Allah sabırlar versin su testisi su yolunda kırılmış
Bu adam sert kayaya denk gelmedi onu yaşatmazlar bazı aileler abiler var anında canını alırlar sanmasınlar her kız ölecek öldügüyle kalacak gele bizim giib sert kıza denk gelsin görsün ailem onu ne yapsın kökünden eser kalmaz o adamı sap bırakmayız bize denk gelsin
Biz devleti adaleti bekleyecek değişiz kendi işimizi kendimiz çok şükür hal ederiz onu önce lime lime parçalara keser yakarız o adam sağ çıkmaz bize denk gelen olursa öyle
Bu adamı yaksanda ölen öldü işte zamanında adalet olsa bunlar olmaz. Bilmiyorum sadece ailesine yazık kızın. Kızın ne işi var o yaşta adamla. Adam normal olsa zaten o kızla işi olmaz. Bilmiyorum adamın hakkı dünyada cehennemi yaşamak şu an bu kız gibi olan kaç kız var dır Allah bilir
Bazen kızlar olamaması gereken erkeklerle çok fazla muhabbet ediyor.
Videoyu izledim çok korkunç bide polismis diye okudum aslı var mı bilmiyorum
Polislikten ihraç edilmiş
Sahipsiz olan bir kulmuş demekki ALLAH rahmet eylesin üzüldüm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun birsey diyemiyorum gencecik kız gitti bu tür şrfsizlerin yüzünden madalet yok ülkede yatar çıkar merak etmeyin cidden üzülüyorum
Yanlış tercih yapmış göz göre göre kendine yazık etmiş
Yas farkini bahane edenler olmus. Arkadaslar hic alakasi yok 20 yasindakiyle 60 yasindaki bile anlasir yeri geldimi, onemli olan dogru insan iste ama insan kapali kutu kim ne oldugu belli degil
Yanlış seçimlerin macera aramanın sonuçları bazen ağır olabilior Umarım öldüren kişi en ağır cezayı alır
Hayattan koparanı sallandirmadikca darağacında daha çok duyarız bu tarz haberleri
Kadın olmak ürkütücü ya
Yorum yok gerçekten çok üzücü..
Onun için kimseyle sevgili olmak istemiyorum
Umarım kızlarımızda biraz akıllanır Bir kızın kendinden 15-16 yaş büyük biri ile ne işi olabilir ki
Bende bu hatayı yapmıştım sonra akıllandım
Bazen kaza geliorum der Hayatımıza aldigimiz kisilerde seçici olmalı ve su olgun üniforma statü merakını bir kenara bırakmalıyız Böylece bu tür cani ruh hastalarına fırsat vermemis oluruz
Kıza üzüldüm cahilliğine gelmiş boşuna bu kansızi polislikten atmamışlar Tam bir ruh hastası güzelim kıza nasıl kıydılar
Üzücü bir durum tabikide Bu tür ruh hastası malukatların hala aramızda serbestçe dolasabilmesi ayrı bir ironi
reşitlik yaşı büyütülse gık demem. uzzuldum kıza
Ben 22 yaşındayken 38 yaşındaki adamlara amca diyordum ve asla selam bile vermiyordum
Simdikiler azmış o yüzden eskide kaldı maalesef o dediğin
Normal yaş cinsiyet önemli mi? Cinayet olması zaten büyük problem
Kızın babası var mı? Hayatta mı yani
Bilgim yok. Olmayadabilir hiç aklıma gelmemişti.
bu konunun yaşla ne alakası var.
Niye doğruları konusunda işine gelmedi mi
doğru olduğunu düşünmüyorum. 38-22 arası yaş farkının fazla olmasıyla adamın kızı öldürmesi aynı şey değil. elma ile armut karşılaştırması gibi olmuş
Sence 22 yaşındaki ergen bir kızın kafa yapısıyla 38 yaşında elinde sigarası hayatı fazlasıyla görmüş geçirmiş bir adamın kafa yapısıyla bir olur mu?
aynı olmayan aynı yaşta bir sürü insan var. :))))))))) adamın tecrübeli ya da tecrübesiz olması karakterli olacağı anlamına gelmez. Hatta 20 li yaşlardaki bir erkeğin daha fazla ihtimali var bu tür aksiyonlar için.
Arkadas nasıl bir zihniyetiniz var ben anlamıyorum yaşla alakası var tabikide 22 yasındaki genc bir kızla 38 yasındaki adamın kafa yapısı aynısımı sence? Adam karsısında olgun bir kadın bulamadıkca belki kıza iyice nefreti arttı siddeti arttı … sen cok meraklıysan git kendine 15 yas kücük birini bul… 😒
@Kedisever2607 gercekten çok yobaz bir zihniyete sahipsiniz. Cehaletinizle ölün ne deyim.
Senin zihniyetinden daha yobazını görmedim Ahlaksız Allah korkunuzda yok sizin böyle seyleri savunuyosunuz..
@Kedisever2607 Kuranı Kerimdenhangi ayette 22 yasında bir kızla 38 yasındaki bir erkek evlenemez diyor? Hadi cahil cevap ver.
Demesi mi lazım senin aklın fikrin ahlakın yok mu? senin kızın senin yasında biriyle görüsse heralde onaylıcan.. kim cahil belli oluyo
@Kedisever2607 Ateistsen konuşmayalım. Allahın adını anma artık cahil.
@birgaripgorunmezadam niye sırf 20 lik kızlar 40 yaşında adamla ilişki yaşayabilir demediği için mi yobaz oluyor ha doğru ya işinize gelen laiklik işinize gelmeyen yobazlık oluyor. Aynen abicim. Bende 28 yaşında bir delikanlı olarak söylüyorum benim kızım olsa senin yaşında bir adamla sevgili olacak kızıma sadece rica ederim ama 38 yaşındaki adamın da kafasını gözünü kırarım ister yobaz de ister ne dersen de. 2 kursuna bakar bu iş. Kimsenin namusu yerde yatmıyor. Herkes yaşını başını haddini bilecek bu ülkede.
Ateist sensin andavaal yolda görsen genc kızlara y^vsarsın ic gecirirsin burada gelmis bana akıl veriyon yas farkını savunuyon cahil geri kafalı kuranda yazmıyo diye gidip babamız yasında adamların altına mı yatıcaz ne bicim insanlarsınız ya bazı şeyleride Allah akıl edin demis sonucta kendinizden 15-20 yas erkekle evlenin de dememis dimi senin kafa yapınla yola cıkarsak cahil herıf Allaha ben senden daha yakınımdır merak etme sen… senin bu sözlerinden ötürü Allaha havale ediyorum zaten..
İnsanların savundugu seye bak saka gibi ya sizin gibi insanların zihniyeti yüzünden zaten onca genc kız ölüyor yanlıs insanlara gidiyor basında aklı basında bir baba olmadıgı icin… Allah sizin gibi insanlardan gencleri korusun.. 🙏🏻
kurban suçlamaya devam mı
O adamın diri diri gömülmesi lazım
Adam mnyak çıktı yaşla ne alakası var 🙄
Kızı neden öldürmüş peki
Allah o adamın net belasını versin şerefsiz herif
Cevap vermemek istiyorum verirsem ağır konuşurum
ne yorum yapsam bilmiyom
Eee tabi karşıdaki polis asker olunca kızların gözü başka bişey görmüyor
kızlar kendileri meraklı oluyor
Erkeklerden uzak durun
Her zaman söylüyorum, kadınlar kendi güvenliğini sağlamak zorundalar. Sistem kadını koruyamıyor. 22 yaşında değil 30da olsa kadın doğru erkeği seçecek kapasitede olamaz. Bu sebeple seçtiklerinden ötürü güvenlikleri risktedir. @Renalzey
Erkekler arz ediyor diye reklam yapmak lazım
Diyecek bir şey bulamıyorum çok çok üzücü.
Olur öyle.
yazık olmus
Yapcak bir şey yok devrim şehidi
Çok üzüldüm
RIP.
Dünyanın çivisi çıktı
Su testisi su yolunda kırılır.
Idam sart
Başımız sağ olsun
Çok yazık
Kim kime güvenecek