Başak cengiz cinayeti hakkında düşünceleriniz nedir?

Biliyorum yazdiklarimdan dolayi linclenicem ama🥺, benim de eski sevgilimin ruhsal problemleri vardi bazen kendinde bazen kendinde olmuyordu uzun bir iliskim vardi gercekten beni sevdigine emindim ailem karşı çıktı ve korkularim vardi ayrildim. Kesinlikle cinayeti savunacak degilim videoyu izledim hüngür hüngür agladim mekani cennet olsun fakat katilin akli dengesi yerinde değilmiş ben onada üzüldüm hakime verdiği cevaplar bile farklıymış bi kadın olarak tabiki kadına cinayetin karsisindayim hapiste sürünsün böyle insanlar ama bu olay beni derinden etkiledi keşke ruhsal hastalıklar olmasa gerçekten, bence asıl suç şahsın ailesinde onların gözetim altında tutulması gerekiyor ilaclarini içmesi ve doktora gitmesi gerekiyor doktor bir terslik oldugunu farkederse hastaneye yatiriyor bu tarz şeyleri eski sevgilimden dolayi cok arastirmistim inanin çok üzgünüm onlar kendilerinde olmadıkları dönemlerde düşünemiyor arkadaşlar kendi hayal dünyalarında oluyorlar Allah'ım böyle hastaların tedavisini versin insallah kıza zaten çok çok üzgünüm ailesi sabır versin🙏🥺
Başak cengiz cinayeti hakkında düşünceleriniz nedir?