Bu tür olayları ülkemizde görmek beni çok üzüyor. Ne yazık ki artık bu tarz olaylar aşırı artmış durumda. Günümüzde dışarıda birine korna çalsanız bile neyle karşılaşacağınız belli değil. Bir anda kendinizi bıçaklanmış bulabilirsiniz.
İnsanların ilişkilerde yaş farkına dikkat etmemesiyle ilgili kişisel bir sorunum yok. Bana göre abartı bir aralık. Yani insanın kendinden 10-20 yaş büyük biriyle işi olmamalı. En azından bunu kendine yakıştırmasın. Bu kafalar uyuşmaz. Tabii bu benim düşüncem. Herkesin kendi seçimlerine de saygım var.
Yine de insan karşısındaki kişiyi çok iyi gözlemlemeli. Artık kimseye kolayca güvenilmiyor. Şunu da unutmamak lazım. İlk başta çok iyi görünen biri, içinde belki de büyük bir psikopatlık barındırıyor olabilir. Bu insanlar sonuçta aramızda dolaşıyor. Yani kızlar ne kadar dikkatli olursa olsun, bir anda karşılarında dengesiz birini bulabilir. Bu durum erkekler için de geçerli. Bu olaydaki en büyük sorun ise şu: Kızın kız kardeşi defalarca karakola şikâyette bulunmuş. Ancak bu adam eski polis olduğu ve başvurdukları yerde tanındığı için şikâyetler ciddiye alınmamış. Bunu yapan herkes, benim gözümde en ağır cezayı hak eder. Valla oylama yapsalar idam edilsinler bile derim.
31 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle soruşturma açılmalı savcılık peşini bırakmamalı bu işin. Tanındığı için şikayetler ciddiye alınmamışsa sıkıntı büyük..
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ülkemiz zaten bi muz cumhuriyeti kanun nizam anayasa yok ki. Takipsizlik kararı verseler ne yazar ki cinayetten sonra bu ülkede bir insanın ahı bile yerde kalmış olsa kimsenin hiç umurunda değil ki. Maalesef ki üzücü bir durum Allah sabır versin. Gerçi kim bilir katil ardından intihar edebilir cezaevinde belki çünkü cezaevinde caydarıcı yöntemle hakkından gelinebilir endişesinden
00 Yorumla
ya bazı yorumlar okudum ve beni ilgilendirmiyor diyorlar ya ya kız belki adamın yaşıını bilmiyor belki adam sevgilisi değil bunlar sadece iddia kızın canice katledilmesi niye bu kadar küçümseniyor o kızın gelecek ile belki bir sürü hayali vardı bakın bir adam yüzünden bumm hepsi uçtu gitti bir daha ne konuşabilecek ne gülecek ölüm bu kadar basit mi hadi diyelim sevgilisi ve yaşını biliyordu belki ailesi tarafından zorlada olmnuştur bunu biz bilemiyoruz ancak kızın yakınları bilebilir Allah yardımcısı olsun bu kızın ölümünden kahrolan kişiler mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin
10 Yorumla
- Gündem konusunda 832 cevap paylaştı.
u 10 ayEvlilik teklifine yaş farkından dolayı hayır dediği için öldürmüş. Öyle bir ruh hastası. Kimbilir kimlerle veya neyle tehdit etti de yanında tuttu kızı. Anlatmaya çalışıyoruz da duyan yok, aşırı yaş farkı bugün sorun değil gibi dursa da bundan birkaç sene sonra can sıkmaya başlayacak. Kadın en güzel yaşlarına geldiğinde adam çökmüş olacak ve kadını daha bir kıskanmaya başlayacak. Hayatı zindan edecek. Hiçbir şey bir insanı vahşice katletmeye sebep olamaz
320 Yorumla- 10 ay
Eğer kafa yapıları birbirine uyarsa sorun olmuyor.
Bakın Gülşen Bubikoğlu ve Türker İnanoğlu 50 yıl boyunca evlilerdi.
Türker İnanoğlu 18 yaş büyük Gülşen Bubikoğlundan - 10 ay
Bu aşırı nadir bu durum ve eski bir örnek
- 10 ay
Kızım olsa 38 yaşındaki adamla sevgili olmasına asla izin vermezdim demiş soruyu soran kişi ama yaşları aynı ya da birbirine yakın olunca da böyle cinayetler oluyor o adam caniymiş demek gerekiyor bence o kızın yaşında da olsa yine cani cani olur
- 10 ay
Öldürülme sebebi de ortada olunca yaş farkına değiniyoruz otomatikman
- 10 ay
Bazı erkekler yapıyor bunu çoğu zaman sadece yaş farkı ile ilgili değil.
Neden açık giyindi.
O saatte dışarıda ne işi vardı.
Ölmüş işte Allah'ın verdiği canı vatan haini değilse Allah'tan başka kimse alamaz ki.
Bunlar bir bahane değil - 10 ay
@Beklenen_şarkı tamam ben de aynı şeyleri yazdım. Kızın ikiz kardeşinin konuşmalarını dinledim, öldürülen kız evlilik teklifini yaş farkındayın dolayı kabul etmemiş ve adam bunu yediremedi kendine. Yani yine yaş farkı meselesi çıkıyor ortaya. Hiç bir şey bir insanın vahşice katledilmesine sebep olamaz yazmıştım
Soran10 ay@Beklenen_şarkı Tamam dengi de olsa yaşıtı da olsa manyak her zaman manyaktır. burada bizim eleştirdiğimiz asıl konu manyağın yaşı değil 22 yaşında kızın 38 yaşında adamla sevgili olmasının anormalliği. Çünkü bu normal değil kardeşim.
- 10 ay
Neden normal olmasın ki anlaşabiliyorlarsa neden normal olmasın.
Dine göre günah bir şey değil kanunlara aykırı değil
Soran10 ay@Beklenen_şarkı Toplumsal kültür bakımından ülkemiz bu yaş aralığı evliliklerine alışık değil.
- 10 ay
Her insanın huyu birbirinden farklıdır bazı insanlar yaşı büyüklerle daha iyi anlaşır, bazıları da kendi yaşlarındaki insanlarla daha iyi anlaşır kişiden kişiye göre değişir.
- 10 ay
Kusura bakmayın ruh hastası bir adam bile ilk gördüğüne evlenme teklif etmez. Olayın en başından sormak lazım. Kızım senin baban yaşındaki şerefsizlerle ne işin var? Sonra yanında tutmuş tehdit etmiş neye yararm bunlar böyle tiplerin potansiyel gücü olan şeyler. Kıza soracaksın ne amacın vardı bu itoğluit lerin yanında diye
- 10 ay
Ne oldu yaptığım yorum zorunuza mı gitti.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten - 10 ay
Kabalaşmadan yorum yapalım lütfen.
- 10 ay
Size yazmadım ben üstteki Oscar_Piastri yazan kişiye yazdım.
Yorumumu sildirmiş hemen küfürlüksünüz dedim diye.
Ben konuşmak istemiyorum artık bana kimse cevap vermesin.
Kimsenin düşüncesini değiştiremem herkes kendi doğrusunda ilerliyor hiç kimse sen haklısın demeyecek.
Doğruları duymak istemiyorlarsa kendileri bilir - 10 ay
@Beklenen_şarkı kimseye sataşmaya ve ortalığı germeye gerek yok. Onlar da gayet haklı yorumlarında. Saygı duyun veya duymayın.
- 10 ay
Haklı değiller.
- 10 ay
@Beklenen_şarkı size de kimse hak vermeyecek burada. Bunu hazmetseniz iyi olur. Aşırı yaş farkını onaylamak zorunda da değiller zaten.. bazı ilişkilerin sonu baştan bellidir. Herkesin düşüncesi ve fikri kendine.
- 10 ay
İşiniz güçleri yaş farkı😂
- 10 ay
Eee 10 kere yazdık cinayet sebebi yaş farkı diye
Soran10 ay@Beklenen_şarkı Kadın dayanışması adı altında olayın sadece tek taraflı incelenmesini yapan kadınlardan biri de sensin. Yani kızın öldürülmesiyle tüm günahlarının bağışlanması gibi bir düşünce sisteminiz var. İnsanın 2 şeyden başına iş gelir, ya raslantısal olaydan, ya da kendi tercihinden. Yaş farkını geçelim o ayrı bir eleştiri konusu, fakat kızın yaşantısı hayatı ne kadar normal? Sen o zaman İstanbul'da samuray kılıcıyla öldürülen kızla bu kızı bir tutuyorsun. Kimse öldürülmeyi hak etmiyor burada yanlış anlaşılma olmasın anlatmak istediğim şey birisi raslantısal olaydan kaynaklı diğeri insanın kendi seçmiş olduğu hayatın tercihinin göstergesi. Bunu anlamamak için zorluyorsunuz hala. Yani açık bir dille net bir şekilde söylüyorum, kız eski polisle sevgili oldu, yaş farkı da ayrı bir konu olsa da kültür olarak yanlış bir hareket, sonuç bu maalesef. Semih çelik olayı da aynı şekil 2 tane küçük çocuk var ortada daha ergen bunlar, çocuk kıza aşık oluyor takıntı oluyor kız çocuğu istemiyor haklı olarak, çocukta takıntı olduğu için olay böyle gerçekleşiyor. Fakat iki kız arasında yaşam farkı var sonuç yine aynı. İyi de yaşasan kötü bir şekilde de yaşasan manyak psikopat her yerde. İş yerinde çalışıyorsun diyelim iş arkadaşın da psikopat çıkabilir. Kimin manyak olduğunu bilemiyorsun. O yüzden bazı insanlar kaderini kendi yazar, bazı insanlar istemeden kaderini yaşar. Umarım anlatabilmişimdir.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür elim olaylar, toplumda derin bir üzüntü yaratıyor ve şiddetin her türlüsüne karşı daha güçlü önlemler almamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. 😔 Aşkın yaşı yoktur söylemi bazen ilişkilerde yaş farkını görmezden gelmek için kullanılabiliyor, ancak burada olgunluk ve güven faktörleri önemlidir. Ailelerin çocuklarına sevgi ve hoşgörüyle yaklaşması, onların doğru kararlar almasına destek olabilir. Özgür iradeyi kısıtlamak değil, rehberlik etmek esas. Şiddetin ise hiçbir bahanesi olamaz! ✋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 10 ayŞaşırmadım doğru insanları seçmek gerekiyor.
20 Yorumla - Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayBeni artık ilgilendirmiyor, elalemin kişisel tercihlerinin sonucunu düşünmek anlamsız geliyor. Müge Anlıyı açıyorsun 18 yaşındaki kız 60 yaşındaki hocasıyla aşk yaşıyor, televizyonu açıyorsun Cuma reis kayınvalidesiyle ilişkiye girip hamile bırakıyor. İnsanda az akıl olmalı, bir işi yaparken iki kere düşünmeli, sokakta yanlış anlaşılma olmasın diye gözlerini kızdan kaçırıp utanan erkeklerin olduğu dünyada 18 yaşındaki kız 60 yaşındaki adamla aşk yaşıyorsa bu toplumun suçu değil, bireyin kendi suçudur o yüzden beni ilgilendirmez. Her gün haberlerde bu tür olayları görüyoruz, demek ki kimse ders çıkartmıyorsa, atalarımızın güzel sözü var her koyun kendi bacağından asılır.
41 Yorumla
Soran10 ayReis bende demin bir kıza dedim tüm suç erkeklerde mi kadın da hiç mi suç yok? Bunu sordum. Bile bile lades demekte suçtur. Dediğin doğru her koyun kendi bacağından asılır en azından bile bile lades diyenler için.
10 ay32 yaşındaki bir kadın 48lik erkekle evlenebilir ama 22 yaşındaki kızın 38lik adamla olması riskli bir durum. Yaş farkı kadının yaşı büyüdükçe daha normal olabilir. 22 yaşındaki kızın 30 32 arasını aşmaması doğru olandır.
Bazı redpill okuyan erkekler CPD grafiğinin erkekte 38 yaşında kadında da 23 yaşında rn tepede olmasını yanlış anlıyorlar. Bu yaşlar karşı cinsten en çok ilgi aldığınız yaşlardır. 38 yaşındakı adam önceki yaşlarına göre daha çok kadın ilgisi görür ama bu ilgi genelde 30 yaş üzeri kadınlardan gelir. 38lik her adam 23lük kıza layıktır anlamı çıkmaz yani.
114 Yorumla
Soran10 ayZaten bizim toplumumuzun kültürüne yakışır bir durum değil. Ben kendimden 4 yaş büyük kızlara abla derken 40 yaşındaki kadına göz koyamam düşüncesi bile iğrenç. Çok kötü ya ortalık.
- 10 ay
Sen erkek olarak zaten kendinden yaşlı kadını çekici bulamazsın. Erkeklik içgüdüsüne ters bu. Çünkü senden büyük kadını uzun vadede doğurgan olarak algılayamazsın. Erkek ise kadından daha büyük olabilir. Çünkü erkeğin daha uzun vadede çocuk sahibi olması mümkün. Önemli olan karakter gen ve çocuğuna yeterli imkan verebilmesidir. Yaş farkının artması da erkeğin sosyal konumu dinçliği ve kadının olgunluğuna göre değişken şekilde karşılanır.
- 10 ay
Abla 48 yaşındaki adamın üremesi artık bitiyor andropoza giriyor 32 yağındaki Kadın en zirve dönemine girmiş ne diyorsun sen erkek uzun vadede çocuk sahibi olamaz bilim erkeklerinde biyolojik saati olduğunu söylüyor. Erkek 5 yaşa kadar büyük 5 yaşa kadar küçükle olabilir zaten erken yaşlanıyorlar kadına göre
- 10 ay
@Arinnaaa benim söylediğim kendine bakan erkekler için geçerli. Vasat adamlara bakarsak 30dan sonra bile çöp olan bir sürü adam var
- 10 ay
@Arinnaaa orta halli insanlar da biliyorum o şekilde. Eğitim seviyesi ile de alakalı.
- 10 ay
@Arinnaaa kadın kendine baktığı sürece genç dinç kalabilir ama doğurganlığı uzamaz. O yüzden ancak çocuklu erkekler tarafından ilgi görür. Mesela Seda Sayan kocasından 25 yaş büyük ve fiziksel olarak sırıtmıyor ama kocasının eski karısından çocuğu var. Bekar adam olsaydı çok da mümkün olmazdı o evlilik. Aynı durumdaki erkek ise bekar çocuksuz kadınla bile evlenebilir.
- 10 ay
@Arinnaaa Sen bu yorumun sahibini çok da ciddiye alma. Kendisi muhtemelen pembe hesap kullanan erkek üye.
Aklı başında hiçbir kadın Red Pill safsatasına inanmaz. Red Pill'ciler genellikle Incel oluyor. - 10 ay
@LimonluPastanınHüznü bence de erkek üye. Çünkü bilimi kadınların değerinin 30dan sonra bittiğini söylüyor halbuki artık erkeklerin spremleri kalitesizleşiyor 30lu yaşlarda kadınların yumurta dondurma seçeneği var birde 32 yaşında 48 yaşında adamla olur diyor apaçık erkek hesapta işte
22 yaşında bir kadının cansız bedeni bir valize sığdırılmışsa, artık hiçbir şey normal değildir. Bu sadece bir cinayet değil, devletin, toplumun, eğitimin ve vicdanların topyekûn çürümüşlüğüdür. Bir adam, güya sevdiği birini öldürüyor, ardından evi temizletiyor, valizi taşıyor… ve çevresindeki insanlar sessizce yardım ediyor. Ne ahlak kalmış, ne şeref, ne insanlık. Bu ülkede bir kadın, sadece sevmeyi yanlış kişiye denk getirdiği için yaşam hakkından oluyor. Bu ülkede kadınlar ya susuyor, ya ölüyor, ya unutuluyor. Katil sadece tetiği çeken değil; göz yuman, duymazdan gelen, koruyan, kollayan, ama ile başlayan cümleler kurandır. Artık yeter. Her sustuğumuzda, bir sonraki valizin içine kendi insanlığımızı koyuyoruz.
30 Yorumla
10 ayAçıkçası bazı erkekler melek yüzlü şeytan siz hiç kadınların erkeklere zarar verdiğini gördünüz mü? Hep erkekler çünkü bizleri malı olarak gören hep onlar bir çoğunuzdan nefret ediyorum hepiniz bacak arası sadece muhabbetleri için ya da narsist insanlar olduğunuz için sevilmeyi bile bilmiyorsunuz size ilgi veriyoruz gotunuz basınız ayrı oynuyor
611 Yorumla
Soran10 ayKardeşim cinsellik konusunda mesafeli olmadığınız ve yaş statüsü olarak mantıklı kararlar vermediğiniz sürece her zaman risk var bu ilişki konularında. Tek suç erkeklerde değil bazı kadınlarda da var suç.
- 10 ay
Aç telefonu birçok kişi yaşına yakın olandan da öldürülmüş atılmıştır siz başta şeytan olduğunuzu göstermiyorsunuz sonradan şeytanınızı gösteriyorsunuz her kadın kurtulmaya çalıştıkça daha çok batıyor özellikle manipüle edildiyse neden beni bıraktı diye hırsırı olan insansa daha çok içine gömülüyor
- 10 ay
Madem karşındaki kişi sana bunu gösteriyor objeleştiriyor diyelim kadın cinsel obje gibi davranıyor sen niye sen bir birey değil misin bırak git
Soran10 ayPeki cinsel obje olarak davranılırken kadın neden hala ilişkiyi bitirmek yerine devam etmeyi tercih eder? Bu yorumun konuyla bu kızla alakası yokta başka konudan söz ediyoruz şuanda. Neden yani? Tüm suç erkeklerde mi arıyorsunuz? Kadında hiç mi suç yok? Kusura bakmayın da bazı kadınlar da bile bile lades diyor.
- 10 ay
İğneyi kendine cuvaldızı baskasına batır demisler.. ben böyle erkek düşmanlıgı görmedim. Biz kadınlar “ erkek “ sıfatı altında güzel kardeşim lere gittigimiz sürece her türlü belayı buluruz.. gercekten adam gibi adamlar var genc kızlarımız özellikle kendinden büyük , hatta evli adamlara ilgi duyuyor ne hikmetse … sonradan aglamanın pismanlıgın bir önemi kalmıyor hayatlar solup gidiyor.. egitim verilmesi lazım genc kızlara..
- 10 ay
Beyefendi bütün herkes değildir tabii ki de böyle olmayan erkeklerde vardır ama genellikle çuval yıldızı kendinize batırın demişsiniz ama gerçekleri de görmezden gelmeyin evet kadın katili ile birlikte olmamalı Zaten kötü davranılıyorsa oradan gitmeli bunu bilmeli ve bunun farkında olmalı ama bazı insanlar sevgiye aç olduğu için bunu göremeyebiliyor kadınlar daha çok manipüle olabiliyor erkeklerden ve erkekler bunu çok iyi kullanabiliyor.
- 10 ay
Şimdi şöyle bir şey var. Bela maalesef sokakta da geliyor hiç tanımadığın erkeklerden de geliyor buna ne diyeceksiniz evet kadınların eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum ama ilk önce erkeklere eğitim verin ki sonra kadınlara eğitim verdim Bir kere bir kadına nasıl davranacağını bilmeyen erkeklerle dolu dünya sen kendi hem cinslerine böyle diyorsan birazcık da çuvaldızı kendine de batırman gerekiyor kadına kadına yaptığı şiddeti hiçbir haddi hesabı yok ben burada hiçbir şekilde erkek düşmanlığı yapmadım sadece olan şeyi söyledim
- 10 ay
Bende zamanında yasamıs biri olarak söylüyorum zaten benimde gözümü açan yoktu ordan oraya yanlıslara savruldum. Sonra dogru yolu gösteren oldu bu yüzden genc kızlarımıza basta ailesi destek olmalı. Genc kızlar maalesef cok kötü yoldalar her gün örneklerini görüyoruz. Ben bile her gün şahidim. Erkekler zaten çoğu kötü ama kötü insandan da uzak durmaları lazım demeye calıstıgım sey buydu. Dogru erkeklerde var onları bulmaları lazım. Hem cinsime bir kötülük yaptıgım yok.
- 10 ay
Bak şöyle bir şey var ablacığım hepimiz farklı yollarda farklı hayatlar yaşıyoruz kimimizin hayatı toz pembe değil toz pembenin içinde bir de karanlık var biz bunları da kabul etmemiz gerekiyor ama maalesef ki bazı insanlar ailesi senin kadar destek etmiyor belki de çok zorlanıyorlar yani sonuçta Ben o durumu yaşamamış olarak söyleyeyim ben başka bir türlü kurtuldum erkeklerden. Ama şöyle bir şey var o iyileri de bulmak için kötülerle tanışmak gerekiyor ki iyinin kıymetini bilmeli ama şöyle bir durum var maalesef ki yolda bile gittiğinde öldürülebiliyorsun küçücük çocukken bile öldürülebiliyorsun ve bunu genellikle erkekler yapıyor sebebi bilmiyorum ama fizyolojik olarak da sürekli elde etme duygusu meta haline getiriyorlar her şeyi her erkek böyle değil bunu savunuyorum zaten iyi erkekler iyi ki de var çünkü kadın ve erkek bir bütün olarak yaratılmış Aslında bunu şey yapmıyorum hani küçümsemiyorum
- 10 ay
Bu arada sesli klavye beni ne kadar anladıysa o kadar 🤣
- 10 ay
Her zaman söylüyorum, kadınlar kendi güvenliğini sağlamak zorundalar. Sistem kadını koruyamıyor. 22 yaşında değil 30da olsa kadın doğru erkeği seçecek kapasitede olamaz. Bu sebeple seçtiklerinden ötürü güvenlikleri risktedir.
- Gündem konusunda 630 cevap paylaştı.
10 aySıkıntılı durum... Muhafazakar aile durumu da iyi değil, çocuğu sokağa salana kadar yaptığın baskılar çocuk özgürlüğünü ilan edip evden çıktığı an cazip geliyor ona... Senin yapma dediğin her şey onda merak uyandırıyor, gidip onu denemeye kalkıyor... Kendini noksan hissediyor, köle hissediyor. Zinciri kopardığını sanıp direkt yanlışa gidiyor o baskıyla...
Bu kızın hikayesi rahatlık ya da muhafazakarlık ile alakalı değil, yanlış seçim kesinlikle ama sokaklar artık kötü insanlar ile dolu. Kimden nerden sakınmak gerek sorusunun cevabı bile yok...
30 Yorumla
10 ayBu sitede de günde 50 defa soran mantık yoksunu insanlar var. Ben 19 yaşındayım sevgilim 39 , yok 22 yaşındayım sevgilim 45 60 diyen çıktı ya. Hayatı yemiş bitirmiş insanlıktan bi haber sapık sübyancı itlerle ne işiniz var? Yazık o anne baba sizleri bu yaşlara getirdi. Kusura bakmayın burada iki taraf da suçlu akılsız kız , ruh hastası adam
21 Yorumla
Soran10 ayAynen cidden bu sitede öyle sorular görürdüm de şaka veya troll zannederdim. Bide müge anlıdaki olayda var tabi.
- Gündem konusunda 511 cevap paylaştı.
10 aySen istemezsin ama 22 yaşındaki kız olmak isterse olur.. Ve onu istememen pek bir işe yaramaz.. Senin bir kız babası olarak kızının doğru kararlar doğru insanlar seçmesini sağlamaya gitmekle mukellefsin ancak.. Bu bilr bazen işe yaramayabilir.. O yüzden yanında durup her sürece bir tık yakın olmak kızın sendeler se elini tutmak düşerse yanına uzanıp beraber kalkmasını sağlamak zorundasın.. Engel yasak izin vermemeler hiç bir işe yaramadı yuzyillrdir... Ve gene yaramaz :..
21 Yorumla
Soran10 ayYorum için teşekkürler.
10 aysadece tek sunu merak ediyorum 22 yasindaki bir kizin 38 yasindaki adamla ne isi var ne isi olabilir yani gercekten anlamiyorum aklim almiyor anlam veremiyorum kendinizden buyuklerle konusurken hicmi korkmuyorsunuz hicmi ya benim bu yastaki adamlarla ne isim olur demiyormusunuz birisiyle konusurken hicmi korkmuyorsunuz hicmi dusunmuyorsunuz bana birsey yapar diye ya sabir Allah'im ya
22 Yorumla- 10 ay
ya ben sahsen kendi adima konusuyorum 18 yasindayim kalkipta kendimden buyuklerle konusacak kadar dusmedim onu yapacak kadar akilsiz biri degilim ben kiminle konusursam konusayim hep bir dusunurum acaba benim basima birsey gelecekmi diye hep bir tetiklenirim ben hep suphelerle yasiyorum hayati
Soran10 ayTedbirli olalım kimseye güvenmeyelim. Her zaman mantıklı hareket edelim.
10 ayOlum bi şey diyim mi bak büyük konuşuyon başına gelir. Zaten bu hayatta yaşadığımız zorlukların en büyük sebeplerinden biri de atıp tutmamızdan kaynaklı.
Senin dünyaya getirdiğin insan, belli bir zaman sonra farklı bi birey olduğunu ilan ediyo zaten her tür davranışıyla. Çocukları korumak yerinde bi davranış ama asla böyle yapmasına izin vermem demek onu daha çok hataya sürüklemek demek.
Çocuklara en başından itibaren gerekli eğitim ve sevgi verilirse o çocuğun sorunlu olma ihtimali neredeyse sıfır. Çünkü o ağacın kökü temelden sağlamlaştı. Fakat öyle bi toplum olduk ki, ahlaki değerler kavramını kaybettik zaten, üstüne toprak atıyoruz.
Çocuğun eline tablet, bilgisayar sıkıştıran, ne izlediğini takip etmeyen bi aile düzeni içinde yaşam savaşı veren o çocuğun doğruyu bulma ihtimali de neredeyse sıfır. Şans diyerek %1'lik bi pay bırakim hadi. Bu oran da gelecek nesilleri çöp etmek demek.
Son sözüm: Herkes çocuk doğurmamalı.
10 YorumlaAylardır kızı zorla yanında tutuyormuş. sonucunun bu olduğu ezelden belliymiş keşke daha erken adım atılsaymış. Allah rahmet etsin. Cezalarin caydırıcı olacağı günleri de görürüz insallah. Tavuk keser gibi insan öldürülüyor. Ama ceza bile az.. herkes insan öldürür oldu. Kimsede çekinme yok.
11 Yorumla
Soran10 ayÇok kötü devirdeyiz. Tamam manyağın psikopatın yaşı yok genç yaşta bile oluyor ama artık ortalık bunlarla sabıkalı adamlarla dolu olduğu için de çok dikkatli tedbirli olmalıyız.
Gizli Üye(36-45)10 aySen ne dersen de, burada da görüldüğü çokça yazıldığı gibi olgun sevdası ve bu normal algısı çok fazla, erkekler de genç kız olsun ki kolay kansın kafası var fakat aptl kızlar babası yaşındaki adamlardan çoğunlukta menfaat uğruna vazgeçmiyor. Hep söylüyorum Allah'ım iyi ki kızım yok, çok şükür Allah'ın sevgili kuluymusum. Oysa olması gereken denklik herkes herkesle dengine
21 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle dengi olmalı insanın her konudan.
10 ayYA SİZ İYİ MİSİNİZ? OLAN OLMUŞ KİM KİMİNLE NE YAPAR EDER BİZİ İLGİLENDİRMEZ! BİZİM BURADA ADAMI ELEŞTİRMEMİZ GEREKİRKEN SİZ NEDEN KIZI ELEŞTİRİYORSUNUZ? KIZ YANLİS VEYA DOĞRU YAPAR BİZ BUNU DEĞİL CİNAYETİ, VAHŞETİ KONUŞMALIYIZ. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!!!
44 Yorumla
Soran10 ayMesele sadece adam değil ki. Kızın yaş olarak dengi olmadığı konuyu da eleştiriyoruz aynı zamanda. Çünkü yaş olarak anormal durum var. Dengi olmayan biriyle sevgili olmasını eleştiriyoruz.
- 10 ay
Ortada cinayet varken yaş farkını eleştirmek yanlış olur.
Biri CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ, yaş farkını başka zaman eleştirin.
Millet kafayı yemiş. Katili eleştiren yorum çok az. Millet resmen "Kız kendinden bu kadar büyük biriyle sevgili olduğu için ölmeyi hak etti." demeye getiriyor.
Yaşıt olup karısını, sevgilisini kesen adamlar yok sanki.
Bu tarz durumlarda katilin kişisel bilgilerini olabildiğince az verip, kurbanın tüm bilgilerini yaymak ART NİYETTİR.
O ölen kişiye de, kişinin yakınlarına da saygısızlıktır. Onlara kötülük yapmaktır.
Cinayetleri böyle böyle meşrulaştırılıyor. - 10 ay
Kız zaten ÖLMÜŞ, siz katili eleştirmek varken ne haklı dengi olmayan biriyle sevgili olmasını eleştirirsiniz. Katili eleştirin siz sadece.
Katillere yüz veriyorsunuz, onlar böyle böyle kendilerine bu eylemi hak görüyor. Sizin sayenizde. - 10 ay
@LimonluPastanınHüznü Anlamıyor işte, hala gelmiş kızın hatasını eleştiriyorlar
Gizli Üye(25-29)10 ayBurada eleştirilecek sadece ve sadece tek kişi var. O da KATİL!
Birini eleştirileceksek, kınayacaksak KATİLi eleştirileceğiz, kınayacağız.
Nefsi müdafaa hariç bir can almanın birini öldürmenin mazereti olmaz.
Cinayet haberlerinde kurbanın kimliğine değil, katilin kimliğine odaklanılmalı. Ölen kişinin ad ve soyadı verilirken katilin sadece baş harfleri verilmemeli.
Asıl odak noktası katil olmalı. Onun kimliği ifşa edilmeli.
Bu haberlerde kurbanın yaşı, adı, eğitim ya da meslek durumu insanların odağı olaydan ziyade kurbana kaydırır. Bilinçli olarak odak dağıtmadır bu.
Eğer detay verilecekse KATİL hakkındaki tüm detayları bilelim.
25 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYorumlara baktım. Gerçekten böyle detayları vermek odağı işlenen cinayetten, kurbanın tercihlerine ve onu eleştirmeye kayıyor.
- 10 ay
Umarım kızlarımızda biraz akıllanır Bir kızın kendinden 15-16 yaş büyük biri ile ne işi olabilir ki
Cevap sahibi10 ay@NotAfraid26 Bak kardeşim ben ne diyorum? Ortada cinayet var. Millet katili konuşmak yerine kurbanı konuşuyor.
Bu şekilde katili değil de kurbanı eleştirmek, katilin yaptığını meşrulaştırmaya yardımcı oluyor.- 10 ay
Yazdıklarımı silceksen işine gelmeyenleri bana daha bir şey yazma
Cevap sahibi10 ay@NotAfraid26 İşime gelmeyeni değil. Cinayetin kurbanını suçlayan yazıları siliyorum.
Ölen insanın ardından resmen ölmeyi hak ettiğini ima ediyorsunuz.
10 ayYaş, cinsiyet, dil, din veya renk bunların elbette önemi var fakat bir canlı kesinlikle başka bir canlının hayat hakkına saygı duymak zorunda 👍
Gelelim sevgili olayına, nasıl bir canlı sevgilisini öldürüp bavula koyar?
Kesinlikle bu işin içinde başka pis kokular var. Ülkenin çivisi çıkmış Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
20 Yorumla- Gündem konusunda 310 cevap paylaştı.
10 ayBuradaki kere örnek olsun diyeceğim de anlayan olmaz ki bizim millette. Arada uçurum yaş farkı varken bir de sevgili olmuş. Cehalet büyük bizim millette. Bir seyinizin derdine ve olgun diye kandığınız insanoğlu peşine düşmeyin ve parasına kanmayın. Yaş farkı aradaki nesil farkıdır ve kültürel uyuşma bile olmaz. Dizilerden ve filmlerden uyuyoruz böyle seylere bilinçaltına yerleşiyor. Haber örnek ve sonuç. Cinayet varsa kasten idam olmalıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGörüşlerim yok herkes yaşına yakın iyi insanları tercih etsin bu kadar basit, mesela ben 26 yaşındayım 42 yaşındaki dedeyle ne işim olur akla mantığa sığmıyor yani, yaşlı insanlar kendinden genç sevgilisini kıskanır kısıtlar sonuçları böyle kötü olur maalesef, devir kötü kolla g#tü diye bi laf var bu devirde ailen hariç kimseye kolay kolay güvenmemek lazım aşk diye de bi şey yoktur özellikle çok fazla yaş farkı olan insanlar aşk adı altında sadece birbirini kullanıp dururlar
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKendinden yaşça birisiyle çıkması bambaşka bir boyut zaten ben bu olayın içinde bambaşka şeyler döndüğünü düşünüyorum çok çelişkiler var kızın ikizi ablamı evlilik vadi ile kandırdı diyor adam da evlenmek istedim o da istemedi öldürdüm diyor ve 6 kişi yardım ediyor o 6 kişi neden kendilerini yaksınlar ki hadi bir tanesini s*lak diyelim yardım etti ya diğerleri kendilerini böyle bir şeyin içine atmazlar bu riski almazlar bu olayın içinde bambaşka şeyler var tıpkı narin Güran olayı gibi
30 Yorumla- Gündem konusunda 446 cevap paylaştı.
10 ayÜzücü bir olay her gün yeni birisi ekleniyor maalesef, bir insanı öldürecek kadar ne yaşandı diye düşünüyorum, ne yaşanırsa yaşansın insan öldürmek bu kadar kolay mı..
11 Yorumla
Soran10 ayDeğil. Ne kadar öfkelenirsen öfkelen birini öldürecek kadar çileden çıkamazsın öyle bir psikoloji yok. Bu bildiğin yamyamlık gibi bir şey anormal tamamen.
10 ayBurdan biri vardı soruma cevap veddi kız bunu kullanmış başına k€sicem diyordu bunu demeden once gizliye aldı zaten kendini
yani geryerdeler
15 Yorumla
Soran10 ayDikkat edin lütfen
- 10 ay
Sorma ya kimle sevgili olacağını bilmiyor insan
Soran10 ayİnsanın alnında ne olduğu yazmıyor maalesef. Çok dikkatli olun özellikle kadınlar. Çünkü ortalık şuanda serseri kaynıyor.
- 10 ay
Of ne bilcem ki şimdi niye korkuttun beni
Soran10 ay😮😮
10 ay“Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.” Hz. Muhammed (s. a. v)...
Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz? Vicdansızların, sapıkların, katillerin, nefretin, cehaletin ortasına düştük!!!10 YorumlaGündem konusunda 500 cevap paylaştı. Herkes yaştan dem vurmuş bunun onunla zerre alakası yok.
Toplumda böyle manyaklar gerçekten var,
ama konuşulmayan şu, kadınlar kızlar doğru düzgün birini tanımadan kariyeri veya yüzeysel görselden maddi gücüne bakıp normalden çok daha hızlı bir şekilde iletişime girip güven duyuyorlar.
Para yüzeysellik görselliğin güven ile alakası yok.
Kriterde öncelik hep bu oldukça daha bu şekil çok haber görürüz gibi geliyor.10 Yorumla- Gündem konusunda 489 cevap paylaştı.
10 ayTabiki müsade etmemek lazım 16 yaş nedir abi
Aşkın yaşı yok demişler ama bu 70’ yaşındayken bile aşık olabilirsin demek. Herkes farklı yorumlamış
Allah ailesine sabirlar versin
Oevladini gebertsen ne fayda bu saatten sonra , giden gitti20 Yorumla İlk başta gorusmemesi lazimdi kızın bi de iyi araştırmak lazım meslekten atılmış biri sonuçta kizlarin hatası bi ilişkiye direk atlamalari sorgu sual yok kadının aklı erkeklerin aklından zayıf güzel sozlere cabuk kaniyorlar duygusal tarafları ağır erkeklerde bunu bildiği için kullanıyorlar bile bile kurban olmuş
00 YorumlaGüzel bir kızmış , gencecik bir hayat sevinilmez elbette ama biz kadınlar da biraz seçici olmalıyız sanki. Bazen sevince gözü görmüyor kadının erkeğin şiddete meyilli olmasını, küfür etmesini ya da aşırı baskıcı maço olmasini. Adamin yaşı büyük evet ama mevzu sadece yaş değil kişilerin psikolojik durumu , akıl sagliği vs. Adam genç olsa da katil olabilir ya da sapık. Allah rahmet eylesin ailesine zor tabiki benim de bir kızım var acımasız yorumlar da yapilmamalı hassa bir konu...
00 Yorumla- Gündem konusunda 337 cevap paylaştı.
10 ayİyi diyorsun mantıklı diyorsun da bir kız sevgili yaptığı zaman babasına haber veriyor bilgilendiriyor mu sence böyle şeyleri her zaman önce babalar duyar baba o kara haberi aldıktan sonra bile öğrenmiş olabilir..
10 Yorumla Mühim olan kısıtlama değil ki gerekli bilgiyi aktarmak. Sen istediğin kadar kısıtla eğer senin kızın bir kişiyi istiyorsa ona gider. Evet Twitter'da görmüştüm bavulla taşıyorlardı kızı piic herif ne desek boş gerekli cezayı bile almayacak
10 YorumlaLan 22 yaşında kızın olsa bile bunu sana söyleyeceğini mi sandın?
Kıza üzülmedim açıkçası. Sebebleri henüz zihnen hazır olmadığı halde ilişki kovalaması, polis bulması ve kardeşine yalan söylemesi.
Düpedüz kendi kendini öldürtmüş10 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 10 ayOlayı kınıyorum ama. Bu para sevdası peşinden koşan kızlara bı ders olmuştur. Şu kız beni görse bakmaz ama ben kıyamam. Bunun evine kdr çok rahat girebiliyor. Katili değil. İnsanlar seçimlerini sorgulamali biraz
18 Yorumla- 10 ay
@Ice123_1 taksiciye sadece 500.000 veren biri zengindir kardeşim.
- 10 ay
@Ice123_1 olayı iyice biliyorum çünkü
- 10 ay
@Ice123_1 ne olursa olsun ölmüş birinin arkasından. Tanımadığın birinin arkasından böyle konuşma
Gündem konusunda 319 cevap paylaştı. Her zaman söylüyorum, kadınlar kendi güvenliğini sağlamak zorundalar. Sistem kadını koruyamıyor. 22 yaşında değil 30da olsa kadın doğru erkeği seçecek kapasitede olamaz. Bu sebeple seçtiklerinden ötürü güvenlikleri risktedir.
10 YorumlaBaşka bi kadını daha öldürüldüğü düşünülüyor bu sahsın onu da yaştan eleştirin ne biçim insansınız katili haklı çıkarmak için her yolu deniyorsunuz bari kızı mezarında rahat bırakın
24 Yorumla- 10 ay
Umarım kızlarımızda biraz akıllanır Bir kızın kendinden 15-16 yaş büyük biri ile ne işi olabilir ki
- 10 ay
Seçici olun az hayatınıza kimi aliorsun bakın Böyle ruh hastalarına fırsat veren cebine giren sizsiniz
10 ayKızlar özellikle babalarından alamadığı sevgiyi ailesinden göremediği ilgiyi dışarıda arıyor neyin doğru neyin yanlış olduğunu aslında bir adamın ne yapmaması gerektiğini bilmediği için küçük küçük hataları görmezden gelerek sonu hazin oluyor maalesef
10 YorumlaEğer birinden en ufak bir şiddet eğilimi görüyorsanız kaçın o insandan.
Cidden insanlar artık canileşti kimsede merhamet acıma duygusu kalmadı.
Millet zevk için adam öldürüyor.10 YorumlaÇok üzücü gerçekten. Kesinlikle size katılıyorum, kızlar kendilerinden çok büyük adamlarla olmamalı ve yaşı büyük erkekler de genç kızlardan uzak durmalı
11 Yorumla
10 ayGenç kız kardeşlerim sizlere hoca tavsiyesi ailenizden başka kimse sizi karşılıksız sevmez. Kimseye guvenmeyin
20 Yorumla
10 ayNe kadar saçma düşünüyorsunuz yaşı birbirine yakın olunca öldürmüyorlar mı.
Yaş önemli değil ki yetiştirilme tarzı, karakter önemli36 Yorumla
Soran10 ayAlgı yaratma. Biz burada kızın yaş olarak dengiyle değil kendisinden çok fazla büyük kafa olarak dengi olmayan bir adamla sevgili olmasını eleştiriyoruz.
- 10 ay
Siz yaratıyorsunuz algıyı
- 10 ay
Algı yaratan sensin gizli kişi.
Biri CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ, senin derdin ÖLEN kişiyi eylemleri üzerinden eleştirmek.
ÖLMÜŞ, CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ.
Bir de utanmadan "Algı yaratma. Biz burada kızın yaş olarak dengiyle değil kendisinden çok fazla büyük kafa olarak dengi olmayan bir adamla sevgili olmasını eleştiriyoruz."
demişsin.
Ortada Cinayet varken, Katliam varken siz katili eleştirmek yerine niye kızı eleştiriyorsunuz ki?
İşte algı budur! - 10 ay
Ben de diyorum ki yaşla alakası yok.
Neden sürekli yaşının büyük olmasından bahsediyorsunuz ne kadar saçma - 10 ay
Odak dağıtmak için tabi ki. Soruyu soran kişi özellikle ısrarla yaşa vurgu yapıyor ki, onun için cinayet haberi nasıl önemsizse bizim için de önemsiz hale getirip kendi propagandasını bize yapabilsin.
Yoksa soran kişinin umrunda bile değil mağdur. Mağdurun nasıl öldüğü, katile ne yapılmadı gerektiği umrunda değil.
Onun derdi yaş farkı büyük kişilerle sevgili olmayın propagandası yapabilmek.
Oysa mesela daima katili eleştirmek olmalı.
- 10 ay
Evet ben de aynı öyle düşünüyorum
- Gündem konusunda 892 cevap paylaştı.
10 ayYaş farkı tabii ki çok ama bu katledilmesini asla meşrulaştıramaz.
30 Yorumla
10 aySanırım ilk defa gizli de olsa bir üyeye katılıyorum. Şahsen yaş farkı fazla ve eski polis olması da araştırılması gerekiliyordu
10 YorumlaGündem konusunda 303 cevap paylaştı. Allah bildiği gibi yapsın kadınlara el kaldıranlari.. söyleyecek çok söz varda işte insan söyleyemiyor.
10 Yorumla
10 ayYazık, kınıyorum... Bu sitedekilerde fazla boş yapmasın komik oluyor :d
21 Yorumla- 10 ay
Böyle bir toplumun böyle rezil moruk erkekleri...
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAllah rahmet eylesin. Ama yasla alakasini cozemedim acikcasi.2 kiz cagizi parcalara ayiran lavukta 18 yasindaydi.
22 Yorumla
Soran10 ayYaş durumu biraz daha farklı konu cinayetle alakası olmasa da mesele kızın yaş olarak dengiyle sevgili olmaması. Ayrı bir eleştiri konusu yani.
- 10 ay
Anladimm. Yine de erkegin yas olarak daha buyuk olsugu iliskiler bence daha sagliklidir diye dusunuyorum
Bu adam geçmişte de bir kadının ölümüne neden olmuş ve neden hala dışarda olduğunu sorguluyorum?
21 Yorumla
Soran10 ayOrası ayrı bir konu tabi.
10 ayOkudum haberi Ah be kızım ne işin var o yaştaki adamla
20 YorumlaProblem yaşla ilgili değil.
Aynı yaştakilerin cinayeti olmadı mı?
3 Mart 2009 tarihinde, 17 yaşındaki Münevver Karabulut, kendisiyle aynı yaştaki sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü.
00 Yorumla
10 ayYaş farkı değil karakter önemli göremiyor musunuz
32 Yorumla
Soran10 ayYaş farki da önemli çünkü 22 yaşındaki bir kızın kafa yapısıyla 38 yaşında yetişkin bir adamın kafa yapısı bir olmaz. Lütfen bu yaş saçmalığını sizde gençler olarak kafanızda meşrulaştırmayın. Psikopat her yaşta olur eyvallah ama asıl mesele insan yaş olarak kafa olarak her konudan dengini bulmasıdır.
İdam cezası gelmediği sürece bu cinayetler devam edecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYazık olmuş ins o canı de belasını bulur ve ölür yaş konusu bı noktaya kadar evet ama tek sebep bu değil işte maalesef bı insan neden birinin canına kiyabilir hiçbir zaman anlamiycam
10 Yorumla
10 ayLanet olsun kadına el kaldıran ne kadar erkek varsa hepsinin Allah cezasını versin
10 Yorumla
10 ayYaş durumu konusunda katılıyorum, baska bir yorumum yok.
10 Yorumla- Gündem konusunda 455 cevap paylaştı.
10 ayDetayı merak bile etmiyorum kendimizi yırtıyoruz olmaz diye "bizimki gerçek aşk biz çok farklıyız" diye diye bile bile gidiyolar, kendi tercihinin kurbanı oldu bunun için üzülemicem sadece yazık.
10 Yorumla
10 ay22 yasinda kiz 38 yasnda adam diyoruz sitede 40 50 ler bile utanmadan yaziyo
15 Yorumla- 10 ay
- 10 ay
Pis pis adamlar kızların pesino biraksn artk
- 10 ay
Öyle herkesi hayatımıza almamak gerekiyor yazık olmuş
10 Yorumla
10 ayMaalesef doğru üzücü gerçekten memleketlimden olmasına daha fazla üzüldüm
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayGün geçmiyor ki bir o.. çocukluğuyla daha karşılaşmayalım. Ama maalesef
10 Yorumla
10 ayİbreti alem için çükünü kesim hadım edecek ve kadınlar kopuşuna atacaksın bu *
10 Yorumla
10 ayÖlüm kapıda dünde ben sahildeyken adam boğuldu dünyada ölüm bitmez
10 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. her kararin sonucu da olacaktır.. iyi kötü basimiza ne gelecegini bilemeyiz..
10 YorumlaKizin babasi annesi ilgisiz kiz 36 yasinda adami baba sevgisini animsattigi icin istemis olabilir mi?
Sahsen senin 22 yasinda bir kizin olsa ve ona sadece para versen ne olmasini beklerdin.10 Yorumla22 yaşındayken 38 yaşındaki adama bakmayacaksın.. Yazık, çok üzücü ama diyecek söz bulamıyorum. Tipinden sıkıntı akan bir adam bu anlamak için alim olmaya gerek yok
00 YorumlaGündem konusunda 767 cevap paylaştı. Hızlı hızlı heyecanlı.. dayının pili bitince gazını alamamış kanla doldurmuş kalbindeki boşluğunu. Nede olsa erkek olmak eril olmayı gerektirir laçka olmayacaksın mucks
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat