22 yaşındaki üniversiteli genç, 38 yaşındaki bir adam tarafından cinayete kurban gitti. Sizin görüşleriniz nelerdir?

Olay: İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde eski polis C.K, sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz’ı öldürüp cesedini bir valizde yol kenarına bıraktı. Dün yol kenarında bir valizde bir kadın cesedi bulundu. Polisin incelemesine göre Tokyaz’ın evde öldürülüp valize koyulduğu ve C.K’yla başka birinin valizi evden çıkardığı tespit edildi. Cinayetten sonra evini temizleten zanlı dahil altı kişi cinayet soruşturmasından gözaltına alındı.

Hangi yaşta olursak olalım bazen mantıklı tercih yapamayabiliyoruz. Aile baskısı muhafazakar aile olması gençler için iyi olmasa da ailelerin bazı öngörülü davranışları kısıtlamaları sanki aile bireylerini haklı konuma getiriyor. Şahsen ben 22 yaşında kız babası olsam 38 yaşında bir herifle sevgili olmasına asla müsade etmezdim istediğiniz kadar eleştiri yorumları atabilirsiniz ama saygı sevgi çerçevesinde olsun hakaret küfürler kaldırılacaktır. Bu yaş aralığı aşkın yaşı yok saçmalığı iyi bir şeymiş gibi artık kafada meşrulaştırılmasın..

22 yaşındaki üniversiteli genç, 38 yaşındaki bir adam tarafından cinayete kurban gitti. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar yaş durumu biraz daha farklı konu cinayetle alakası olmasa da mesele kızın yaş olarak dengiyle sevgili olmaması. Ayrı bir eleştiri konusu. Tabiki psikopatın yaşı belli olmaz semih çelikte gençti misal.
Güncellemeler
10 ay
Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.