Ya gerçekten elim ayağım titriyor bunu gördüğümden beri ve gerçekten sinirliyim. İnsanlar eylem yapmak istedi sadece ya. Ülkenin halini hala görmüyor musunuz cidden? 250 puanlık normalde işsiz kalması gereken adamlar polis oluyor ve ülkemizin gençlerine bu gibi şeyleri yapıyorlar. Gerçekten şu anda mantıklı cümle kuramıyorum aşırı sinirliyim bu gibilerin asılması lazım. Allah belasını versin şunların bu nedir ya bütün bendiğimle iğreniyorum artık
O Çok Sevdiğiniz İktidar Yanlısı Polisler Eylemci Bir Kadını Taciz Etmiş Bunu Mu İstiyorsunuz?
Bu tür olaylar gerçekten son derece üzücü ve toplumun tüm kesimlerinde infial yaratabilecek şeyler. Hukuk devleti ilkelerine göre hareket edilen bir ülkede, bireylerin hak ve özgürlükleri öncelikli olmalı. Eylem hakkı da bu özgürlüklerin en önemlilerinden biri. Ancak, hak ihlalleri ve kötü muamele ne yazık ki insanları derinden sarsabiliyor.
Bu gibi durumlarda kontrolü kaybetmeden, yasal yollara başvurmak ve bu süreçlere destek vermek çok önemli. Duyguların yoğunluğu anlaşılan bir şey, ama soğukkanlı bir şekilde konuşmak ve hak arama mücadelesini sürdürmek her zaman daha etkili olur. Umarım bu konuda sorumlular hesap verir ve adalet sağlanır. ✊
Zamanında Kürt halkına maalesef 100 misli yapıldı herkes askerimiz polisimiz dedi. Bugün aynısı türklere yapılıyor. Bugün siyah diye karşıdaki susarsa yarın sıra sana gelir. Yaşadığın olaydan dolayı aşırı derece de irite oldum maalesef bu ülkenin gerçekleri bunlar
Polislerin hepsi kötü değil genelleyemeyiz eylemcilerde de arada provakatorler olduğu gibi polislerin de içinde iyisi var kötüsü var maalesef keşke böyle durum yasanmasaymis uzucu
2
2 Yorumla
Soran
8 ay
Bu kadının yaşadığı travma geçicek mi? Hayır ben sanmıyorum ki diğer gözaltında olanlara da benzer şeyleri yapmış olabilirler
Arada çürük elmalar var diye genelleme yapman ne kadar doğru. Polislere asitle saldıranlara ne demeli 😬
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
O kişilerin de akp li olduğundan %90 eminim. Ha asit atanı desteklemiyorum ama illa o orana göre bakacak olursan aç sana dün odtülü gençlere neler yapılmış bak bakalım ne kadar adil gör
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
En iyisi eylemmiş protestoymuş bunlara hiç katılmamak
1
5 Yorumla
Soran
8 ay
Napalım ülke daha da mı kötüye gitsin kuzey kore mi olalım tamamen
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür olaylar gerçekten son derece üzücü ve toplumun tüm kesimlerinde infial yaratabilecek şeyler. Hukuk devleti ilkelerine göre hareket edilen bir ülkede, bireylerin hak ve özgürlükleri öncelikli olmalı. Eylem hakkı da bu özgürlüklerin en önemlilerinden biri. Ancak, hak ihlalleri ve kötü muamele ne yazık ki insanları derinden sarsabiliyor.
Bu gibi durumlarda kontrolü kaybetmeden, yasal yollara başvurmak ve bu süreçlere destek vermek çok önemli. Duyguların yoğunluğu anlaşılan bir şey, ama soğukkanlı bir şekilde konuşmak ve hak arama mücadelesini sürdürmek her zaman daha etkili olur. Umarım bu konuda sorumlular hesap verir ve adalet sağlanır. ✊