Sizi polise şikayet eden birini sevmeye devam edermiydiniz hala
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Polise şikayet edecek kadar ileri gittiğim bi durum olduysa benimki de sevgi değildir zaten boşa kendinizi kandırmayın.
Olay hiç öyle değil. Şimdi ben eşcinselim eskiden tandıgım bir kadına ilişki teklifi ettim. Önceleri hayır desede sonra tamam senle sevgili olurum ilişki yaşarım dedi. Bende bir sürü para harcadım ne isterse aldım ettim. Biraz zaman geçti yok ben kızla ilişki yaşıyamam diyip caydı. Bende o sinirle evine çalıştığı yere gittim. Oda beni polise şikayet etmiş. Ama hala aklımda
Evine çalıştığı yere gidip ne yaptın?
Hiç bişey. Onunla konuşmak için gitmiştim.
Beni engellediği için mecbur kalıp işine evine gittim konuşmak için
Sence haksız olan kim?
Yani haksız olan yok bence. Sen bi ilişki umuduyla yola çıkmışsın o da bunu istememiş bi süre sonra. Engellediyse görüşmek istemiyodur kapısına kadar gitmeni tacizkar bulmuştur.
Ama istemiyordu madem umut vermeseydi bir sene oyalamasaydı. Ben bir umut gördüm kü bekledim bu kadar. En başından olmaz deseydi. Evet diyip beni umutlandırmasaydı
Birçok sevgili ayrılıyor ablam. Evliler boşanıyor. Her başlayan ilişki ölüme kadar gitmiyor ki
Sorunda o bizde başlamadı ki. Beni kandırdı ben hep paralar harcadım. Bana zaman ver falan diyip oyaladı en sonunda yapamam dedi. Paralar gitti
Uzak dursun seven insan kıyamaz şikayet edecek noktaya geldiyse sevgi bitmiştir
ya da hiç sevmemiş demek ki
Büyük ihtimalle hiç sevmemiş çünkü geçmişim hatrı olur yine şikayet edilmez
Haklısın. Aşağıda olayı anlatmışım. İstersen okuya bilirsin. Sence kim haksız
Seni kullanmış resmen sen haklısın
Bide aklın olsaydı yapmasaydın dedi
Tahrik etmiş seni ama işte evine gitmek yasal olarak sıkıntı oluyor.
Ya her istediğinde her ihtiyacı olduğunda bana koşuyo benim evine gitmem mi saçma olan? Millet neler yapıyor aldatıyor addediliyor. Birini bulmuş bence o yüzden benden kurtulmak istedi. Yoksa insan onu seven onunla ilgilenen neye ihtiyacı olursa anında para yollayan birini neden bıraksın
Bir tanıdığım şikayet ettiği adamla evlendi mutlular
Adam nasıl affetti peki
Yaşları küçüktü şikayet ettiği dönemde. Olgunlukla düşününce affetti
Beni şikayet eden hemcinsim ama
Ben etmezdim, tabi benim yaptığıma bağlı.
Aşagıda anlattım istersen okursun. Sence kim haksız?
Heteroseksüel bir insanı eşcinsel olmaya zorlamışsın, o an kabul etse bile ilgi duymadığı için ileride sözünden caymış normal olarak. Ve burada senin yapacağın bir şey yok, olmamalı da gidip gönlünü alıp ikna edebilirsen bir ihtimal onun dışında sevgilin de olsa tacize girer.
O zaman en başından olmaz deseydi. Maddi anlamda her şey yaptım o zaman yapma deseydi. Bana seninle ilişki yaşarım dedi. Bende ona inanıp her şey yaptım harcadım ne isterse aldım.
Kız heteroseksüel ve içinde yoksa bunu değiştiremezsin. Kız belki de sonradan vardı farkına. En fazla ne yapabiliriz ki diye düşünmüştür. Şimdi de çevrem ve yakınlarım hakkımda ne düşünür diye ayrılmış bile olabilir.
Hem senin harcadığın paralardan onu sorumlu tutman bile saçma. Kimse seni zorlamadı sonuçta sevgilinle takıldın ve harcadın.
Ya kendisi istedi. Bana Şimdi harcamazsan sevgili olduğumuzda hiç gerek kalmıcak dedi. Sevgili olmadık ki hiç. Ama giydiği kıyafetlerinden yemeğine kadar ben harcadım. Kullandı beni resmen
Eğer böyleyse seni fena kullanıp atmış
15 bin TL para harcadım toplamda. Her gün McDonald’sdan sipariş ediyordu çalıştığı yere. Hergünde ben kartımdan ödüyordum. Ben hatta ona zaman Bile vermiştim. İstediğin zamana kadar beklerim demiştim. Biraz zaman geçti beni şu saatte arama telefon kardeşimde oluyo falan dedi. En sonda yok ben ilişki yşaıyamam dedi. Kandırdı beni resmen. Demek ki birini bulmuş. Yoksa kim ona para harcayan birini bıraksın şikayet etsin
Büyük olasılıkla öyle olmuştur
Aynen birini bulduğu için bıraktı. Yoksa neden şikayet etsin beni? Ne zaman para lazım derse anında kartına yolluyordum.
Sevmem
Etmem