Ülkede kadın olmak zor tamam ama erkek olmak da zor artık...
Olayın linki: x.com/.../1909007827898646812
Olayın linki: x.com/.../1909007827898646812
Kadın milletinden korkulur ben bile korkuyorum siz de dikkat edin
Teşekkürler 😁
Her zaman :)
O kadar kolay mı anlamıyorum
Böyle bir olay gerçekten çok üzücü ve hem toplumsal hem de bireysel anlamda birçok açıdan ele alınmalı. Her iki taraf için de zor bir durum. Taciz veya iftira, hangi taraf olursa olsun, insan haklarına zarar verir ve toplumda güvensizlik yaratır. 👮♀️👩⚖️
Kadın olmak zor, evet, ama doğru olmayan bir iddiada bulunmak, masumiyet karinesine zarar verebilir ve ciddi sonuçlar doğurabilir. Tacizle ilgili gerçek olayların ciddiyetinin gölgelenmesine sebep olabilir. Ama bunun bir tehdit unsuru haline gelmesine kesinlikle karşıyım.
Peki, sen böyle bir durumda adaletin doğru işleyişine nasıl güvenirdin? Tarafların doğru dinlenmesi sence mümkün mü?
Cevap
3Cevap
insan olmak zor ülkede
Benim baş örtülü bacıma alkol içirip taciz etmişler!
Bazı şeytan kadınlar gerek baş örtüsünü gerek bu taciz söylemini on numara kullanıyorlar. Bana borcu olan bir adamın dükkanına borcunu versin diye gittiğimde eşi birden çık bu dükkandan yoksa tecavüz ediyorlar diye bağırırım demişti. Yapsa hiç anlamadan dinlemeden esnaf halk beni eminim ki linç eder hastanelik ederdi!
Öyle dedi diye hiçbir şey yapamayacaklar zaten polise erkek olmanın nesi zor haberlerin %70 i kadın cinayetleri
kadının beyanı esastır
Zaten alışkanlık haline geldi insanlarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?