Gizli Üye(25-29)1 yılHiç hoş değil. Buraya sorman dahi hata. Benim sevgilim de polis, il yerindeki bayan çalışanlara hep abla, kardeş diyor. Böyle bir yorum yapsa asla bir dakika dahi durmazdım. Bunun meslekle alakası da yok. Normal bir erkek dışarıdaki normal bir kadın hakkında da bu tarz konuşabilir. Gerçekten çok iğrenç ve sapkın düşünceler. Hele ki hayatında biri varsa..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim görüştüğüm kişi de üniversitede araştırma görevlisi. Ben ne yapayım? Etrafta yaşı en fazla 23-24 olan bir sürü genç kız var. Üniversite rahatlık yeri biraz da. Giyimler olsun, hal hareketler olsun. Kafamı çok kurcalıyor açıkçası. Ben de mi konuşmayı kessem? Seninki yine polis etrafında daha çok erkek var. Polis kadinlar bir ogretmenlikteki, hemsirelikteki gibi a da iste unideki gibi çok değil yaptığı yanlış orası ayrı da şimdi sorunu görünce ve sen buna takılınca ben ne yapayım diye düşündüm. Polisler yine forma falan giyiyor özel. Üni de kizlar cibildak dolaşan, şort giyeni vs var. Bunlar gözlerine hakim olmazsa yapacak bir şey yok. Ya kabul edeceğiz ya da ayrılacağız. Ama bir sonraki versiyon farklı olacak mı? Eğer dindarsa Allah korkusu varsa erkegin tesetturununde gozleri olduğunu farkındaysa belki. Ama digerleri farklı da olmayacak. burada seninkinin hatası da bunu sana soylemesi. Yoksa erkekler neler neler düşünüyorlar, kafalarında ne hayaller donuyor, belki rüyalarında bile görüyorlar o gördükleri ama ulaşamadıkları kızları... boyle düşününce de tüm erkek milletinden nefret ettim
15 Yorumla
Soran1 yılKarakteri düzgün sana sadıksa bakmaz canım. Benimkinin karakteri bozuktu kişiliği oturmamışti Allah'tan rengini belli etti geç olmadan kurtuldum
- 1 yıl
Üniversite öğrencisiyim ben de size şunu diyim gerçekten çıplak gezen çok kişi var bunu siz de demişsiniz zaten ama o kişi onlarla ilgileniyor mu? Kızlar sizin konuştuğunuz kişiyle ilgileniyor mu? Bunlar önemli şeyler eğer karşısında açık giyinmiş biri varken bakmıyorsa konuşmayı kesmeniz haksızlık olur 🤷🏻♀️
Cevap sahibi1 yıl@xmonstery yorum icin tesekkur ederim. Kizlarin ilgisi var mi ya da gorustugum kisi ilgili mi pek bilemiyorum. Bende onunla ayni unide calisiyor olsam ya da orada ogrenci olsam belki bir nebze de olsa bilirdim ama uzagim bilemiyorum.
Flortuz Şu an ama ilerisi olmazsa bu yuzden olmaz belki. Uni hayatini biliyorum.2 sene oldu mezun olali. Simdilerde derece daha da artmis midir bilemem ama bazi kizlara kiz halimle bende bakardim, bu kadar da teshire gerek var miydi, bu ne hâl diye.
Iste bunlari bildigim icin biz kizlar bile bakarken erkeklerin bakmamasi icin gercekten buyuk bir ahlak, Allah korkusu falan lazim. nefislerine ne derece cikabilecekleri belli olmuyor. Bu da kafami kurcalıyor kendisiyle gorustugumden beri.
Is yerindeki halini tavrini da haliyle bilemiyorum. Kendisinin ogrencilere tavrını, kizlarin ona tavrını falanda bilemiyorum. Ya guvenecegim ki bu da flortum atesler arasindayken, harem gibi yerdeyken ne derece bu guveni saglayabilirim bilmiyorum ya da o nasil saglar bilemiyorum.- 1 yıl
Valla sizi çok iyi anlıyorum haklı bi düşünceniz var ben de yerinizde olsam kesinlikle bunları düşünürdüm. Ben de bazen açık şeyler giyiyorum ama herkesin dönüp bakcağı şekilde değil. Okulda ya giyinmeyi bilmediği ya da göstermek istediği için gtunu gordugum cok kiz oldu😅 eğer sürekli bunu düşünceksrniz ve aranızdaki ilişki çok ileri seviye değilse bırakın bence insan düşünmekten delirir çünkü
1 yılBu ne iğrenç bir yaklaşım, ekmeğinin peşinde olan kadınlara o gözle bakıyor utanmadan bunu sevgilisine söylüyor. Bunla bunca zaman boşa zaman harcamışsın sen. Ben olsam direk dediği an ayrılırım. Aldatmay meyilli olduğunu şimdiden açıklamış sana.
00 Yorumla
1 yılDaha iyilerini bulursun hiç üzülme canım, şimdiden sevgili olduğunuz hâlde böyle cümleler kuruyorsa evlendiğinizden bir süre sonra sıkılınca boynuzlar seni.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kız, buradayım ve bu konuda sana yol gösterici olmak için hazır! 😎 Bak, sevgilinin o cümlesi seni incitti, bu çok net. Ama önemli olan bir adım geriye çekilip, durumu büyük resimde değerlendirmek. Şu anki öfkeni bir kenara koyup, "Bu ilişki genel olarak beni mutlu ediyor mu, yoksa genellikle mi üzülüyorum?" diye kendine sorman lazım. 🤔 Eğer bu sadece bir hata ve ilişkiniz genelde sağlıklıysa, belki bir şans daha verilebilir. Ama böyle üzerine giden, saygısız tavırlar varsa, mic drop yapmanın zamanı gelmiş olabilir! 💔 Unutma, önemli olan karşılıklı saygı ve anlayış. Ne yaparsan yap, kendi mutluluğunu ve değerini her şeyin üstünde tut! 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılabilirsin tabi ki de..
10 Yorumla Ya ama polis olan biri zaten cahildir 😂😂 bir komiser ile görüşüyordum sırf rus kızı gibi olduğum için bana hayrandi. Düşün yani güya milliyetciydi sertti ama Kürd olmam bile sorun olmuyordu ona. Ayran budalası gibi içime düşüyordu. Benden habersiz çat diye teyzesiyle tanistirinca ayrıldım. Eğlence için tamam ama ciddi niyetin varsa polisten olmaz.
Bir arada yunus denk geldi. Iyi niyetliydi ama eğitim ve kültür olarak genelde köylü kafası hepsi. Kadin deyince akıl kalmıyor gidiyor bunlarda. Hep bel alti düşünüyorlar. Benden sana tavsiye 2 gün eğlen üçüncü gün bırak.
İstisnalar vardır belki ama senin sevgilin hiç istisna değil tam da dediğim cahil grup içinde. Bence barışma. Bankacı olur mühendis olur ama polis olmaz.77 Yorumla- 1 yıl
Ve polislere cahil sıfatını takman hic hos değil demek ki seni cok üzmüsler yaran var açıkcası bundan bunu anlıyorum karşında ki insana bu sıfatı takmadan önce öz eleştiri yapmani öneriyorum polis sevgili yapmak marifet değil gerçekten adam gibi adam bulmak gerekiyor bunun mesleği yok
- 1 yıl
Cahil polis vardır elbet ama çok donanımlı polislerde var genelleme doğru değil.
- 1 yıl
Melis arkadaş olarak bir ortamda doğru düzgün sohbet edemezsin. Kalbinin iyi olması başka cahil olmaları başka konu. Şimdi arkadaş olarak bile sohbet edemediğin bir insanı sevgili ya da eş olarak görmem büyük AP tallik olur. Ha arkadaş olan biri sevgili ya da eş olarak alabilir. Ama ben oturup derin sohbetler yapamadığım biriyle ciddi bir şey düşünmem. Arkadaş dediklerimde bir espri yaptığımda anlamiyordu.
Bir değil iki değil hepsi mi aynı olur. Zaten konuştuğum kişi de hani iyi bölüm okuyul pmyo ile giriş yaptı diye akıllı sandım değilmiş 😂😂
Esprili zekidir dedim. Anlamadım üniforma giyen mı geriliyor nedir 😂😂 çocuk kimya mezunu ama kimya ya da fizik üstüne bir şey dediğimde mal gibi kalıyordu 😂😂 bana gerçekten bilgili insan lazım. Öyle dediğimi anlamayan biri benim gözümde cahildir. Hani bir laf vardır. İstisnalar kaideyi bozmaz diye. Senin dediğin gibi donanımlı olanlar istisna kapsamında.
1 yılBöylesi boş boğaz erkekle işin olmasın.. ağızdan çıkan şeyler bizim niyetimizi duygularımızı düşüncelerimizi ortaya koyar.. sinyaller çok açık ve net.. çok iyi düşün.. seni kaybetme korkusu. m incitme korkusu yok ki bu elemanda.. bir kumar oynadığınin bile farkında değil seni belkide bu şekilde sinirlendirmeye çalışarak.. kaybettiğini göstermelisin ona..
20 Yorumla
1 yılBu nedir yani insan sevdiğine bu kadar yüzsezce konuşabilir mi, benim görüşüm ayrıl yani bir erkek olarak kendi cinsim den nefet ettim, bunun aslında kadını erkeği yok emin ol kadınlar da da vardır böyle tipler karahter meselesi. En iyisi yolu uzaklaştırmak en doğru seçim olur.
140 Yorumla
1 yılSenden başkasına o gözle bakabiliyor olması, arsızca dile getirmesi benim açımdan cok itici..
Ateş karşısında bozulmayan altın,
Altın karşısında bozulmayan kadın,
Kadın karşısında bozulmayan erkek kalitelidir...71 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel söz ya
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bunu bence kendine sormalısın bacım bu saygıszlığı sana yapılmş sonuçta. Fikrime gelicek olursak zihniyeti bozuk saygısız sınırlarını ve haddini bilmeyen biri belli ki... benim ayatımda bir erkek bana bunu dese her yerden engellerim. Bir kadının güzel oolduğunu söylemek begendiğini söylemek ayrı bir şey bu kadar hadsizce bir yorumu sevgilisi hele de evleneceği kişiye söyleyecek kadar saygısızca edepsizce danravnması ayrı bir dünya bana pes derdirtir. Zihniyeti bozuk bu tür insanların çürük elma bir işe yaramaz için de gönlün de rahat olsun bolca dua etde karşına insan gibi insanlar çıksın
10 YorumlaSen benim bacım olsan bunu bana söylesen o çocukla bir daha gorusmeni istemem
62 Yorumla
Soran1 yılGörüşmeyecegim abicim zaten artık bitti benim için.
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Sanki diğer erkekler güzel g. te başa bakmıyor. He ayrıl. Herkes güzel yakışıklı dikkat çeken birisine bakar geçer. Onun tahrik olması öylesine söylenmiş sözdür.
35 Yorumla- 1 yıl
Kadın polisler hakkındaki görüşü doğru değil milletin orasına filan bakmasın
- 1 yıl
Yani tahrik olduğu epey abartı aslında, öylesine söylemiş. O lafla beraber başka bir amaca itme vs niyeti olabir. Hatta o da olmayabilir
- 1 yıl
Yani popiş güzelse kızlar bile bakıyor. Bakmasın demek de saçma. Önünden geçecek eninde sonunda ve bakılıyor diye de tahrik olunacak diye kaide yok ki ben çoğu güzel göte güzel görselliği var diye bakarım, sanki kızların kızın g*tüne baktığı gibi.
Askeri personellerin geneli böyle üzgünüm beyler ve bayanlar😅
Seninki biraz 💩unu çıkarmış yalnız. Dar pantolon giyince yükselirler, etek giyince yükselirler, şalvar giyince yükselirler. Arkadaş her şeye tahrik oluyorsunuz. Ne giyelim biz siz söyleyin bari🤷🏼♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇevik kuvvetteki kızların giydiğinden daha dar pantolonlar giymelisin, o salağı terk edip resimlerini falan görmesini sağlamayı unutma.
57 Yorumla
Soran1 yılEvet tabii ki
Soran1 yılKim anlamadım?
Cevap sahibi1 yıl@Suna098 Sorabilirsin.
1 yılÇevik kuvvetteki kızlar olmasa da demekki dekolteye veya giyime dikkat ediyor sonuç olarak bu insanda aldatma potansiyeli yüksek. Ayrıca polis meslek grubundaki erkeklerin aldatma olasılığı diğerlerine göre daha yüksek 💁🏻♀️ üniformanın etkisi büyük
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Senden ayrılmak için bir sebep bulmuş bence, sevgilin varken niye böyle bir şey yaparsın ki ve yaptığını neden sevgiline söylüyorsun
En önemlisi de bu kafayla zeka ile nasıl polis olmuş onu sorgulamak gerek, polis olan biri akıllı zeki olur öyle her şeyi hemen söylemez10 Yorumla
1 yılSakın sakın konuşma onunla. Bir sonraki konuşmanız gerçekleşse şaka yaptım diye dediklerini kamufle edecek türlü herzelerle. Karşı cins içinden çıkamadığı durumlarda şakayla dediklerini ört bas eder genelde. Yol ver gitsin küstah ve terbiyesiz bir adam belliki
10 Yorumla
1 yılKesinlikle olmaz ayrıl erkek adam sevgilisi dışında kadın görmez kusura bakmayın da bu böyle aşk kelimesinin hakkını verin abazalar ya
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılyaramaz ya bir insan bunu neden kız arkadaşına söyler bak 3 sebebi var başka yok
1 sana zerre saygısı yok
2 ağır sapık
3 seninle cinsellik yaşamak istediği için seni tartıp sınırını yokluyor
en baskın seçenek sapık olduğu31 Yorumla
Soran1 yılBence de sapık neyse ayrıldım Allah belasını versin
Gizli Üye(25-29)1 yılPolis sonuçta hiç şaşırmadım nasıl güveniyorsunuz bunlara adam bildiğin sapık onlara yürüyordur bile
34 Yorumla
Soran1 yılEvlilik niyetiyle geldi bana adam çıkar sandım 😓
Cevap sahibi1 yılHepsi aynı ya aferinnsana yemişsin
Soran1 yılİlk sevgilimdi kanka ondan tecrübesizim
Cevap sahibi1 yılAyrıldın mı bari
- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılAyrıl terbiyesizden. Saygısız pippisnden başka bir şey düşünmeyen erkek cinsinden ayrıl
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılArsızlığa bak yapıyor birde dile getiriyor utanmadan. Gözde ihanet varsa sözde sadakat manasızdır!
30 Yorumla Bir kıza yapılacak en büyük saygısızlık, barışmaman senin faydana
72 Yorumla
Soran1 yılHem bana hem hem cinsime yaptığı saygısızlıktan dolayı tamamen bitirdim yolu açık olsun
Gizli Üye(25-29)1 yılSen karakterinle öne çıkamıyorsan suç sendedir...4x4 lük kadın yerine 4x4 lük karakteri olan kızı istiyen çok erkek var ama hala kadınlar et satmakla ilgileniyor... 10 dk boşalana kadar et iş görür ama 10 dk sonra karakterli kızı tercih eder.
18 Yorumla
Soran1 yılNe alaka karakterimle ne ilgisi var?
Cevap sahibi1 yılSende göstersen senin popona de bakar anlatabildim mi? Ama o kızla tanışsa hadi yatsa bile evlenmez sırf gotu güzel diye
Cevap sahibi1 yılevlenmek için got güzelliğinden fazlası gerekli
- 1 yıl
boş konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yıl@ahmetdmrr06 sende maydonoz oluyorsun biz bir şey diyor muyuz abim.
Soran1 yılBenim karakterimle ilgili bir sorun yok zaten karakterim düzgün olduğu için benimle evlenmeui tercih etti fakat hem cinslerime bu gözle bakması hem bana hem onlara saygısızlıktır.
- 1 yıl
Bu ne saçma bir mevzu ya
- 1 yıl
lafı nereden dinlediğin belli oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
1 yılBence ayır kadın hakkında söylemesi o adam değildir bence
10 Yorumla
1 yılPolislerin çoğu abaza sapıktır zaten kendini değilmiş gibi tanıtır yavaştan y*vşaklığını belli eder... 2/10 siz adamdır bu arada🤞
14 Yorumla
Soran1 yılHepsi mi aynı olur yaa yazık üstünde ki üniformaya nefret ettim
- 1 yıl
Maalesef eğitim sadece kafa da bitmiyor karakter de önemli... Senin için en iyisi olmuş🙏
Soran1 yılEvet en azından belli etti kendini karakterini kurtulmuş oldum teşekkür ederim 🙏
Soran1 yılMal mısın defol git @mizo09
1 yılkesinlikle ayrıl ayrılırken bizim içinde tokat atmayı ihmal etme
17 Yorumla- 1 yıl
Sünnet olmak iyi mi @coralina66
- 1 yıl
@kagan_altnsk23 ?
- 1 yıl
Sünnet gerekli mi erkek de @coralina66
- 1 yıl
@kagan_altnsk23 sağlık açısından evet
- 1 yıl
Sünnetsiz erkek ile evlenir misin
- 1 yıl
@kagan_altnsk23 dinim açısından doğru olmadığı için hayır
- 1 yıl
Bana yaz sohbet et benle knk @coralina66
1 yılAbla cidden böyle birisinin o mevkide olması bile saçma açıkçası
Özellik bu cümleyi senin yüzüne söylemiş
İğrençlikte sınır tanımıyor anlaşılan ya şimdi ayrıl ya da ilerde daha çok tahrik olduğu şeyleri dinlersin :)20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya ilk defa diyecek bişey bulamadım bacimiz felan polislik olsa böyle zihniyetlere denk gelse
Buyrun cenaze namazına28 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşofman giyen erkeklerde de bende aynısı oluyor ne yapmalı deseydin resmen sapık ve saygısız sevgilin
20 Yorumla
1 yılHer zaman savunduğum bir şeydir, acele etmeyin kişi özünü er ya da geç açığa çıkarır. Sadece görmeyi, okumayı, duymayı ve sonrasında da kabullenmeyi bilin.
00 Yorumla
1 yılErkeklerin neredeyse hepsi de böyle değil mi sonuçta? Sen ayrılmak için saçma sapan bir bahane bulmaya çalışmışsın sadece
08 Yorumla
Soran1 yılSadece bu değil bir çok sebep var bu da onlardan biri.
- 1 yıl
Farklı birçok sebep varsa bilemem artık. Hepsini kafanda düşünüp iyice tartarsın sonra da kararını verirsin 🙂
Soran1 yılEvet bir çok sebep vardı buda artık taşma sebebi oldu bitirdim yolu açık olsun
- 1 yıl
Öhö öhö ben askerim. Genelleme yapmasak mi acaba himmm ne dersin...😡
Soran1 yılKarakteri düzgün olanlara lafimiz yok diğerleri üzerine alınsın Allah sizi başımızdan eksik etmesin 🙏
- 1 yıl
😊😊😊
- 1 yıl
"Erkeklerin hepsi" iddialı bi cümle olmamış mı? Herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Hiç bi konuda herkes kendiniz gibi düşünmek durumunda değil. Namus dediğin dediğin şey karakterin bütünüdür bacak arası değil sadece. Karakterinize sahip çıkın. Kimse kız arkadaşına ya da eşine o gözle bakılsın istemez. Bunu istemiyosaniz sizde nefsinize sahip çıkın. Dadanma başkasının kümesine dadanmasinlar kümesine
- 1 yıl
kes sesini y1rram
- Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı.
1 yılMk abazası ya. Bir de kolluk kuvveti zihniyetine soktuğum ibişi
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu sorudan da artık şunu anlıyoruz ki gerçekten bu hayatta kime güveneceğiz biz
30 Yorumla
1 yılÇok iyi yapmışsın. Bunlar kendilerini ne sanıyorsa? En doğru kararı verdin. Bayan polislerimizden biri duysa? Bitti net :)
10 Yorumla
1 yılAyrılmak için buradan onay mi bekliyorsun nedir yani?
🤣21 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum sonuçta evlenecektik ondan böyle bir sebepten ayrılsam abartmış mi olurum diye sormak istedim
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan mesai arksdaşına o gözle bakmaz tamam bakıyorsa da üniforma üzerinde iken böyle davranması yanlış tahrik olmak falan çok basit birisiymiş senin erkek arkadaşın da
214 Yorumla
Soran1 yılÖyle maalesef
Cevap sahibi1 yıl@aghjjj olur iftardan sonra öp ama 😂
Cevap sahibi1 yılBence arkana bile bakmadan kaç git ondan kurtul
Soran1 yılÖyle yaptım zaten 😊
Cevap sahibi1 yılHelal olsun sana 🤗☺️🫡🫡
Soran1 yıl🌼🤗
Cevap sahibi1 yılAllah iyilerle karşılaştırsın 🫡🫡☺️
Soran1 yılTeşekkürler cümlemizi😊
Cevap sahibi1 yılRica ederim ☺️
Cevap sahibi1 yılGeliyorum hemenn 🫡🫡🫡
Cevap sahibi1 yılGeldim takipledim seni komutanım 🫡🫡😁😃
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka ya onları öyle görüyorsa bile içinde kalsın terbiyesiz Ayrıldığın iyi olmuş boş ver
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılPolisler iṣini yapsın yeterde artar bile
polisle ne sevgili olunur nede evlenilinir. hepsinin gözü dıṣarda maalesef.
00 Yorumla Bakabilir yapabilir ama seni bilinçli kıskandırması kötü.. hepsi yapıyordur eminim ama sevdiğine değer veren böyle konuşmaz bilerek üzmez dikkat eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılAa demek öyle hoşuna gidiyor o zaman ben de giyeyim, daha bende ne kostümler var aşkom falan diyeceğini düşündü olmayan beyniyle bence sjsjsj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etkilenir insan ama bu da sevgiliye söylenmez patavaksizlik yapmış, güven zedeleyici hareketler bunlar..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Doktor sevgilisi olan daha kötü o zaman. Milletin orasını burasını elleyip ameliyat ediyorlar. Çok garip düşünceleriniz var gerçekten.
00 Yorumla
1 yılAyrılmalısın düşünsene sevgilin o kızlara bakıp tahrik oluyor hem çok sapıkça hem de sana karşı saygısızlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Senin sevgilin geri kafalı be canım bir adam uzak dur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAy iyi yapmışsın ayrılıp erken kurtulmuşsun valla. Slağa bak tahrik oluyomuş.. sevgilin varken gidip dar pantolon giyen iş arkadaşlarından tahrik oluyosan skini kes at nasıl sinir oldum
10 Yorumlaen güzelini yapmışsın helal sana. umarım kalbinde ki insanı bulursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılBu cümlenin hiçbir kabullenilir yanı yok en iyisini yapmışsın
11 Yorumla- 1 yıl
Bncede
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. vallaha iyi yapmışsın ayıp bir şey utanmadan bakıyor mu hiç etik değil
10 Yorumladeli misin bence dusunme bile bu kadar öz kontrolsüz biriyle uzun sürmez ne istediğini bilen kendinden emin saygılı biriyle birlikte ol bence üzülmeni istemem😊🌺
10 Yorumla
1 yılVay ırz düşmanı böyle adamlara namusumuzu nasıl emanet edeceğiz yaaw
10 YorumlaBence seninle cinsellik yaşamak istediği için sınırlarını yokluyor. Bakalım ne diyecek diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklerin en basit şeyden bile anında tahrik olmasını sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım
11 Yorumla- 1 yıl
İğremçler cidden ya bu ülke erkekleri niye böyle of düzgün birisini bulmakta zor zaten
Ay ayrıl benimkide askerdi bunlar hep böyle heralde bu şekilde bi konuşma tarzı olabilir mi saygısızlık
22 Yorumla- 1 yıl
O ne dedi ki yani seninki o da mi bu tarz
1 yılPolis kizlar çok kişiyle beraber oluyor diye duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılonu hiç kıyafetlerinle arzulamaya çalıştın mı? ve bunu ona sordun mu? eğer yaptıysan belkide dar kot giy daha cok yükselirim sana demek istemiştir ordan anlamanı istemiştir
00 YorumlaAyrılma bu ayrılmak için geçerli bir sebep değil böyle ufak şeyler için ayrılırmaz
00 YorumlaAyrıl bencede belli ki diline hakim olamıyor hatta başka seylerine de hakim olamıyor o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka ya onları öyle görüyorsa bile içinde kalsın terbiyesiz Ayrılman isabet olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
1 yılBakıyorsa da sana bunu söylemesi çok ayıp. Saçmalamış
00 Yorumla
1 yıladam canım konuşmuş sen de sert tepki vermişsin ikinizde hatalısınız iyi olmuş ayrılmanız
00 Yorumla
1 yılVay pezewenk vay koy gitsin bundan adam olmaz ki sana koca olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBütün erkekler bakıyor ki sadece polisler değil kimseye güvenmem
00 Yorumla Normal bence, erkeklerin cogu boyle. bakmayan varsa yalan soyler
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler