Mardin'de kadın bir polis, saçını yaptırdığı kuaför tarafından Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan'ın yanında darp edildi.
Yüzüne darbeler alan kadın polis Seda Erdoğmuş tedavi altına alınırken, iki kişi gözaltına alındı. Olay, Yenişehir Mahallesi Esenler Caddesi üzerinde bulunan kuaförde meydana geldi. Mazıdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis Seda Erdoğmuş, geçen hafta saçını kuaför Onur D.'nin yanında yaptırdı. Saçı yanan Erdoğmuş, saçını kurtarmak için Mardin Kuaförler Odası'na gitti ve Başkan İbrahim Porduğan ile görüştü. İddiaya göre kuaför Onur D., şikayetçi olduğu için kadın polis Seda Erdoğmuş'u darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, dövülen kadın meslektaşlarını tedavi için hastaneye kaldırırken, kuaför Onur D. ile olay sırasında yanında bulunan kardeşi Hasan Can D.'yi gözaltına aldı.
Mardin’de kadın polis, saçını yaptırdığı kuaför tarafından darp edildi. Bir polise yapılan bu muameleye sizin tepkiniz ne olurdu?
Bir ara Twiter'da hatta KizlarSoruyor sitesinde "bayan özel harekat" rumuzlu kadın üyeler vardı. Bunlar akp'ye muhalif hesapları "Leş! adresini ver de seni bulduğumuzda; yorgun ölmezsin!" diyerek tehdit ederlerdi. Güya Özel Timciler ya... hani o yiğit yeri göğü titreten pembe bereli klavye delikanlılarından biri bu kuaförü bulup; öldürsün, olsun bitsin...
Oranın halkı polis/asker sevmez diye duymuştum.. Ama bunu yapanın kadının mesleğinden haberi yokmuş ondan saldırma cesaretini göstermişler. Sebep her ne olursa olsun kadına el kalkmamalı!
Kadın teröristler var Bebeğini öldürüp gömen kadınlar var Hırsızlık yapan kadınlar var Ahlaksızlık yapan kadınlar var Saymakla bitmez ķadinlar var Allah cezamızı versin dokunursak
1- polis olmasından bize ne? mesleği dayak yediği gerçeğini azaltıyor ya da daha mı dramatize ediyor? 2-kadın olmasından bize ne? erkek polis dayak yiyince polis dayak yedi diyorlar. erkek polis dayak yedi mi diyorlar? ismini verin dayak yedi bitti gitti.
'kadın' eki getirmek yanlış. haber olması da gereksiz. her gün şiddet oluyor hatta cinayetler işleniyor. haber malzemesi kalmadığı için kadını prim olarak kullanan bir medyaya sahibiz ne yazık ki. çünkü tepki=reytingdir, ilgidir, paradır, gaza gelmedir, 'tüm erkeklerin mk. hurraaa feminizm' dir.
Bu olayın polislikle bir alakasını göremiyorum soruyu okuyunca polis olduğu için felan mı darp edilmiş acaba dedim ama haberi okuyunca alakası olmadığını gördüm. Sonuç olarak tasvip etmiyoruz
Dünyada öküzü hayvani bitmiyor ki... Her gün bir yerden bir densiz bir hayvan bir sığır fırlayıp birilerine zarar veriyor. Böyle yaratıkların itlaf edilmesini istiyorum açıkçası...
Kanun var hukuk var devletin polisi jandarması var banane birşey düşünmüyorum Geçende hastanede hemşirenin yüzüne tükürdüler odada sevgilisi ile öpüsüyormuş herkes işini adam gibi yapsın
Eksileyin eksileyin eviniz de cekirdek citleyerek anca eksi basin gelene gecene kadinlari eviniz de tv kumandasiyla koruyun eksileyen engellesin bir zahmet ugrastirmayin adami..
Devlet memuru memurluğu dolayısı ile darp edilirse farklı suçtur memurluğu dolayısı ile değil ise farklı suçtur. Bu olay basit yaralama, hakaret vs olayın memurlukla bir alakası yok polis görevini yaparken darp edilseydi durum farklı olurdu.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Mardin’de kadın polis, saçını yaptırdığı kuaför tarafından darp edildi. Bir polise yapılan bu muameleye sizin tepkiniz ne olurdu?
En İyi Cevaplar