Uyku tutmuyor bir yandan polisimizin uğradığı haksizliga assagilamalara ofkeleniyorum uzuluyorum diger yandan arkadasim diyip konustugum kisinin polisler insan değil hicbirini sevmiyorum mk dedigine uzuluyorum o kadar polisimiz ne icin sehid oldu kim için sehid oldu neden bu sekilde dusunuyolar 😞
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnsanlar gerçekten aptal polisin durduk yere o şekilde davrandıklarını düşünüyorlar ve kadını savunuyorlar. O kadın yüzünden de ekmeğinden oldular, kadın itiraz etmiş olsa sadece polis bu şekilde davranmazdı. Her insanın iyisi kötüsü var elbette ama bu olayda kötü olan taraf polis değil kadını savunan da net aptaldır.
Lutfen polisimize sosyal medya hesaplarinda haistagh ile destek olurmusun
Mevzu şu, maske de takmasa, adam da öldürse, yolsuzluk da yapsa, bir kadına devletin polisi dahi dokunamaz.
Aynı şekilde birileri kadın lehine cinayet dahi işlese, o kişi aklanmalı ve alkışlanmalıdır.
Kadir Şeker olayı, toplu taşımada erkeklere küfür edip saldıran kadınların olayı, maske takmayıp üste çıkmaya çalışan ''ben kadınım bana dokunamazsın'' diyen kadınların olayı, bunları temsil eder.
Ülkeyi bu hale hemcinslerin getirdi, şimdi kalkıp polisimiz molisimiz diye ajitasyon yapma yavrum.
Kadın hakları saçmalıklarını dayata dayata ülkede kadınlara ilahlık statüsü getirdiniz, bir kadın dilediği insanın başını yakabilecek, dilediği insanın hayatını karartabilecek yetkiye sahip konuma geldi. Üstelik bunu kanıtlarla değil, sadece sözleriyle yapabilecek duruma geldi.
Bu adaletsiz sistemi inşa eden, kadın kadın diye sağda solda çığırtkanlık yapan hemcinslerin ve hemcinslerinin yalakası amsalak erkeklerdir.
Katılıyorum ama acitasyon yapmıyorum haisteghe destek olun sadece
Sen İstanbul sözleşmesi terörüne karşı oluşturulan hashtag'e destek ol önce, peşinden tüm sorunlar çözülür
Oldum merak etme
duyar loading...
bundan bir iki hafta öncede polisleri lanetliyordunuz kadının saçını çekti diye
ne yaptığınız belli değil
iyice polis devleti yaptınız
Kim haklı kim haksız gayet ortada boş yere kaos yaratmaktan başka bir derdiniz yok
eminim ki bu sorudan 5 dk sonra olayı unutacaksın
Lanetliyordunuz derken beni mi gordun lanetlerken sabahtan beri haistagh lere destek oluyorum sirf gorevlerine geri donmelerine destek icin tiweter yukledim hesap actim destek oldum duyar senin ki ben polis adayıyım
konu bu zaten ben sıradan bir vatandaşım seb adaysın diye bu kadar hassasiyet gösteriyorsun
dediğim olayda polise kızdın mı peki?
İstanbul sözleşmesinde orda direnen bir genç kadının saçından tutan kadın polise kızdın mı?
Kızdım peki sen videosu bile var bir kadin erkek polisimizin bogazini sikarkenki videosunu izleyip kizdinmi ya da trafikte kirmizi isikta gecirildigi icin bagirip cagirip polisimizin ozel bolgesine tekme atildigi icin yere acilar icinde kivranirkenki halini gordunmu siddedi savunacaksak kadin erkek diye ayirt edilmemeli haberlerde bile karsisindakinin kadin oldugunu unutan polis diye soylediler karsidaki kadin ama polisin ozel bolgesine tekme atiyor polisimiz kendini cekmeseydi acilar icinde kivranan videosunumu izlemek istiyodunuz ve hayir ben bir aday olarak degol vatandas olarak savunmaya destek olmaya çalışıyorum o benim is arkadasim degil hicbir seyim değil
1. Polis olsanızda bir kadını yerden yere VuRaMazSıNız.
2. Daha bugün altıyoldaydım abartısız söylüyorum en az 50-60 maskesiz insan vardı, maske takanlarin yarısı yanlış takiyordu. Polis gelse bana ceza yazsa itiraz ededim neden ben diye. Kadın bunu yapmış neden ben demis.
Kız edepsiz polise zorluk çıkarmış, taciz diye diye erkekleri değersizleştirdiniz türkiyede sonra kötü polis oldu kız zorluk çıkarmış ben dwvlet olsaydım koyardım odaya verirsim birüsü aklı başına gelsin sizin gibiler yüzünden yine evlere hapis olacak şımarık vurdumduymaz kendini beğenmişlik yüzünden birazda parasına güvenen zorluk çıkarıyor hwr konuda sonra ne oldu düğünler yas yerleri ₺ziyaretler tatil derken aşırı normal olunca olacağı bu sizler yüzünüzden toplum bu halde nedir sizden çektiğimiz ya kurallara uyun ya da bu ülkeyi terk edin yasaklardı eve tıkılmak istemiyoruz bu uymayanlara devlet dayasın virüsü gebersinler garibim polisler eve dönecek eşine çocuğuna birşeyler ekmek götürecek böyle edepsizler yüzünden ekmeğinden oldular bir yerine kına yaksınlar böylelerine hakkım haramdır hakkımıza girmesinler yasaklar istemiyoruz
Şimdi yazacağım yine yönetimden uyarı alıp görüşüm kaldırılacak.
https://www.youtube.com/watch?v=QTpyrxWlGpU&t=17sAllah aşkına şunu bir izle. Bu mu savunduğun?
Sen gazi mahallesini bir araştır
Adamlar gayet net araştırmışlar. Milleti kafasında tek kurşunla öldürenlerin görüntüsü bile var. Ama sizlere göre ideal o kurum
Hizbullahla ortak operasyonlara katılıp sayısız kürt katledenler 2000'de 17 Ocak'ta ortaya çıkmıştı
Polis nasıl görevini yapacak çok mantıksız değil mi , elini tutsa geri çekiyor , ceza yazsa küfür yiyor , göz altına alsa bağırıp çağırıyor , iyide bu kiza nasıl müdahale edilir. Ben pek bu sefer o kıza hak veremiyorum , diğerlerine tamam ama bu başka bir şey.
Sehitlikle şerefsiz polisler arasında dağlar kadar fark var beş parmağın beşi bir degil çoğu poliste polisligini kullanarak şiddet kullanıyor bu bir gerçek
Hele belli oldu niye kayirdigin
Hadi ya neden kayırıyomusum ayrica kime siddet kullanmış bu rana meselesi iftira
Polis adayiymissin ya ondan işte
Ve ayrıca tek bir olaya bakmıyorum daha bugün dünyaya gelmedik polis oldun mu hak hukuk adalet yok olur polis haklıdır herzaman bu böyle gelmiş böyle gidiyor ALLAH zalimin eline fırat vermesin
Bende övgüyle gururla polisimiz demek istiyorum ama yok bizde polis demek ceza yazan siddet uygulayan "ister suçlu ol ister olma ben cezamı yazarım mahkemeye ver " diyen memurlarla dolu etraf umarım aklı basında polisler yetişir giydiği uniformayi halkın alın teriyle giydiğini bilen maaşını kendi halkından aldığını bilen memurlar olması temenni ediyorum
Halkin da kendi guvenlikleri ve vatanı için sehit olduklarıni bilmelerini ve maaslari ne olursa olsun canları kadar degerli olmadiklarini bilmelerini temenni ediyorum
Yav bacım şehit şehit deyip durma şehrin ortasında kırmızıda geçtiği için veya emniyet kemeri takmadığı için ceza yazan veya sırf kota doldurmak için ceza yazan bir polis le savaş alanındaki asker polisle bir değiller ben bunu anlatmaya çalışıyorum
Önyargılar her yerde. Polisler sert olabilir buda doğal itle kopukla hırsızla arsizla tecavüzüyle uğraşıyorlar. Kadınlar bir kişiyle ugrasamazken. Ama o olaya gelince kadın haksız fakat polislerinde o denli davranması yanlıştı. Iki ucu booklu degnek
pardon da polisin bu olay yüzünden bu imajı kazanmadı
yıllardır güçlüye zengine dokunmayan fakiri sopalayan bir polis var
o kadar tepki gösterecekseniz zamanında polisleri sıraya dizip fırça atan akplilere de tepki gösterin
Dünyada adalet olmadığının farkına varmak için doğaya bakmanız yeterli.
Avrupa'nın en yumuşak polisine sahibiz ama nedense polislere nefret var.
Bir yeni yetme ergenin kepazeliği, rezilliği..
Sonuç polis suçlu.
Zerre suçu yok adamın zerre.
Kızın yaptığı şey polise direnme o yüzden polisi haklı buluyorum.
Bu yolda ölmek var onu göze alıp istiyor nasipte varsa olur şehit...
Olay çok saçma bir de adalet mülkün temelidir diyor nah öyle işte
Sen böyle her şeye üzülürsen ohoo
Allah türk polisinin yardımcısı olsun
Âmin
Allah razı olsun
Boyle şeyleri gördükçe üzüluyom ya hele solcular bu aralar bekçi ve polislerimize saldıriyolar sosyal medyadan
Tamam
Polisler allah mı?
Hayır Allah diye bir iddiada mı bulundum?