Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin sikayet etmemis, halinden memnun, alkol almislar, belki madde uyusturucu falan, birisi karisip kadini korumaya calissa, ya bicak yiycek, ya bilmem ne sonrada bunlarda yine sikayet yok..
Kadinlar ne ekiyorsa onu biciyor, son günlerde haberlerde cikan her kadina siddette, sectiklari erkegin cinsi bozuk, böyle erkeklere kanip birliktelik yasarsaniz, seciminizden
BIZ ERKEKLER SORUMLU DEGILIZ.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yozgattaki-goruntuler-dehsete-dusurmustu-sasirtan-detay-ortaya-cikti-41817161
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/cezaevinden-cikti-tehditler-yagdirdi-seni-bergen-gibi-yaparim-41816825
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@memekrjj benim zihniyetim saglilki sen kendi zihniyetini sorgula, kadina siddet cinayet olaylarinin geneli sectiginiz ipsiz, sapsiz, alkol bagimlisi, madde bagimlisi, psikopat erkekler tarafinda yapiliyor. Türkiye 80 Milyonun üstünde nüfusu ve erkek orani % 50 nin üzerinde, bunlarin heps siddetmi uyguluyor, kücük bir azinlik var, onlarda haberlerde bas sayfada.
Sizin diger serefsiz, karaktersiz siddet yanlisi ile iliski kurarasaniz, sorumlusu Türk erkekleremi, sizmisiniz? Zihniyetiniz bozuk, alkol, madde bagimlisi erkeklerden prens yaratamazsiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@memekrjj bizim sizlerden ve sectiginiz su tioplerden midemiz bulaniyor
En İyi Cevaplar
Üni okuduğumuz seneler saat gece bire doğru arkadaşlarla yurda dönüyorduk sokakta da pek kimse kalmamış ama kavga gibi bir ses geliyor.. biz sevgililer kavga ediyorlar sanıyorduk kızın parmağındaki yüzüğü çıkarmaya çalışıyor falan kolundan tutmuş götürmeye kalkışıyor çocuk. Sonra götüremeyince kıza ara ara tokat da atmaya başladı. Tabi biz oraya doğru koştuk bizim arkadaş kızı tanıyor gibi yaptı hemen hatta yanağından öptü falan ben bile tanıdığı biri sandım başta. Kızı kenara çekip sordu nedir ne değildir anlamaya çalıştık önce. Çocuk o sıra bir şey yapamadı tabi şaşırdı kaldı bizi onu tanıyoruz sanınca. Kız da ağlayarak sevgilisi olmadığını yardım ermememizi istedi. Kızın koluna girip kaldığımız yurda götürdük. Kızın meğer saplantılı akrabasıymış. Eskiden beri kıza aşıkmış ama kızın sevglisi de var ondan dolayı kızın parmağındaki yüzüğü çıkarıp kendi evine götürmeye zorluyormuş şerefsiz. Bir de kızı tehdit ediyor ailesine söylemekle. Kızın sevgilisinin da arabası bozulduğu için gelemeyince boşluğu fırsat bilmiş. Biz de tesadüf eseri denk gelip yardım edince kurtuldu şerefsizden. Bu tarz taktiklerle bile olay anlaşılıp yardım edilmeye çalışabilri insanlara aslında...
50 Yorumla
Bu bir film sahnesi mi? Hayır yani bana göre bu olayın tek açıklaması o olabilir. Biz ne yaşıyoruz Allah korkusu hiç mi yok bunlarda. Benim asla tahammülüm yok. Orada ben olsam elime sert birşey alır adama atardım arkasından gelirdim polisi arardım illaki birşey yapardım yani. Bu ne böyle geviş mi getiriyorlar bir çekirdekleri eksik insan müsveddelerinin. Oradaki kimse kendine insanım demesin. Hadi kadınlar korktu, ya adam demeye bin şahit gerek adamcıklar ne halt yiyordu. Kendinden güçsüze horozluk taslarlar ama başka olaylar karşısında pısırık olurlar. Rabbim bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın, şu an gerçekten çok sinirlendim.
00 Yorumla
+1 yılBirileri demiş ki ne yapsın insanlar. Kadir Şeker yardım etti sonunda cezaevini boyladı bu yüzden insanlar korkuyor falan filan yazmışlar. Böyle bir bahane olamaz. Sapla samanı karıştırmayın efendim aynı şey değil kadir şeker cebinde adam öldürecek büyüklükte bir bıçak taşıyan ve bıçağı da kullanmaktan çekinmeyecek birisi böyle bir durumda mecbur hapse girecek. Öldürmek zorunda mıydı onu da geçtim neden bıçak taşıyor benim yaşım ondan daha büyük ama bu yaşıma kadar cebime bıçak koymuş insan değilim. Bir insan neden bıçakla gezer? Kadir Şeker araya girse dayak yese ya da dayak atsa tamam normal ama öldürmek bıçak saplamak normal değil kusura bakmayın. Gelelim bu olaya, buradaki insanların bir çoğu da duyarsız insanlar en fazla kavga gürültü olur 2 yumruk yersiniz o da en fazla olacak bir şey ama o kadını da kurtarırsınız cidden yazık insanlık kalmamış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. insanlık bitmiş gerçekten hadi müdahale etmeye çekiniyorsun polisi bari ara
oradaki kasiyerde buna dahil00 YorumlaŞey vardı bir adam kadını kurtarmıştı aynı böyle. Kadında sen bizim aramıza niye giriyorsun deyip şikayetçi olmuştu. Evet insanlar suçlu yardim etmeleri lazım ama kanunların yapılandırılması lazım acilen. Güzel cezalar olsa böyle yapamazlar. Ben olsam polisi arardım bende karışmak istemem. Sen laf söyleyince duracak biri bıçak mı çeker. Adamın elinde bıçak varmış sana saldırsa ne olacak. ya da bir hırgür oldu sen değil o yaralandı. Bu olayın iki sonucu var anlayacağın. Bıçak çekmeyi öldürmekle en azından teşebbüs etmekle sayıp doğru düzgün ceza verilse böyle olmaz. Gtleri yemez bir kere.
34 Yorumla- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla kadir şeker o olay'da haksızdı. Adam ve kadın laf dalaşı yapıyordu, kadir şeker karışmakla hatta etti ve feminaziler yüzünden kahraman ilan edildi. Burda ise durum farklı müdahele edilmeli.. tabi dövmeye öldürmeye gerek yok. Neyse madem yorum yaptım, bir de yorumunuzu beğeneyim. İyi günler.
- +1 yıl
Dediğim gibi saçmalıyorlar, direkt polisi aramak yerine 4 erkek, bir adamın kolundan tutabilirler. Ama çoğu cahil ve korkak sürekli bahane uyduruyorlar. Bizde genelde ağız dalası yapan zararsıs erkekler linç edilirken (kadir şekerden bağımsız dedim) kadına tekme tokat girenlere bir şey yapılmıyor.. umarım artık böyle olaylar son bulur.
+1 yılMüdahale ederdim. Daha önce ettim yine ederim. Başımdan geçen bir hadiseyi paylaşmak isterim. Bundan 2 sene önce falan sanırım. Kendi semtimizde akşam vakitlerinde arkadaşlarımızla çay, kahve sohbetimiz bitmiş evlerimize dağılmak üzere yola koyulduk. Hepimiz aynı yerde oturuyoruz. Derken bir arkadaşım kendi evinin sokağına yönlendi gidiyor o sokakta bir çığlık bagırısma. Hemen gittik tabi cümbür cemaat baktık adamın biri kadının saçından sürüklüyor. Tabi anında adamı dövmeden etmeden yatırdık sadece şiddet uygulamadık ve kadına hemen sorduk aramızda polis arkadaşımız da var. Şikayetçi isen ekip çağıralım alsınlar bunu. Bize kadından gelen cevap:Size ne? Siz ne karışıyorsunuz kardeşim bizim özel hayatımıza bla bla bla. Yani adamı dövmedik onun siniri orda içimde kaldı zaten bir de kadının o cümlesini duyunca avazım çıktığı kadar bağıracaktım delirttiniz beni diye
10 Yorumla
+1 yılBu düpedüz şer*fsizliktir. Bugün bu ve bunun gibi herhangi bir olaya ses çıkarmayan, yardım etmeyen, ertesi gün kendi başına geldiğinde de yardım dilenmesin. Bu kadar bencil olunmaz ya. Gözlerinin önünde bir insan tekme tokat dayak yiyor, biri de çıkıp sen ne yapıyorsun demiyor. Aynı şekilde kamerayı açıp olayı sadece kaydetmekle yetinen kişiler de sadece seyredenler kadar acizdir ve iğrençtir. Bu kadar da cani olunmaz ya. Göz göre göre birinin dayak yemesine izin de verilmez. Vicdansız pislikler.
10 Yorumla
+1 yılYorumum genelleme içerir baştan söylüyorum!
Ben bu durumu birçok türk erkeğinin cahilliğine, korkaklığına ve öz güvensizliğine bağlıyorum. Neden derseniniz birçok erkek karışmaması gereken tartışmalaya karışıyor, mesela: sokakta karı-koca ağız dalaşı. Adamı linç etmeye çalışıyorlar, kaldı ki; adam zararsız. Ama gerçekten yardıma muhtac kadın olunca: ama kadir şeker karıştı da ne oldu? Kardeşim adamın kalbine bıçak sokmana gerek yok, soksanda feminaziler seni kahraman ilan eder merak etme.. 4 erkek adamın kolundan tutamıyormusunuz siz? İlla dövmek mi gerek? Barbar mısınız siz? Benim bir taraflarım yemiyor demiyor da ama karışan oldu da bak ne oldu? Diyorlar. Bahaneden başka bir şey değil. Gerçekten bu gibi durumlar için türk halkına özel eğitim verilmeli; çünkü çoğu ne yapacağını bilmiyor.10 YorumlaHele müşteri abi böğrüne vur daha etkili diye tavsiye verecek nerdeyse.
Hadi kasiyer kadın o da korkmuştur neyse de müşteri çık fışardan istasyonun pompacısını vs topla gel. Millet psikopat olduğundan artıknmendi canından korkuyo. Onu kurtarayım derken bıçağı yiyor. Bide işin kötü yanı kurtatıyon kadını sonra diyo ki aaaa size ne bee kocam o benim siz ne karışıyonuz döverde severde...
Apartmanda olmuştu kadın dayak yiyo evde çığlık çığlığa polis çağırdık kadın yok memur bey kocam o benim hem kime neymişte kapımıza polis gönderiyorlar kendi işlerine baksınlar onlar dedi polis gidince kocası da kim lan onlar çıksanıza diye nara attı bu kadına bu koca da hak diyorsun sonra...00 YorumlaBıçak vs vs gibi bir şey yoksa karışmam.
Vaktinde adam kadını duvara dayamış
Şiddet uyguluyordu.
Kadın yardım istemeye başladı.
Şiddet uygulayanı tam yanından geçerken duvara yapıştırdık.
Kadın bağırmaya başladı.
Kurtarın sevgilimi diye..
Arkadaşları aldık yola devam ettik.
Hızlandık
Bir de baktık arkamızda polis.
Sıkıntımı var diye bizi almaya kalkıştı.
Davrandık kimliğe sıkıntı yok geçiyoruz dedik 😂😂
O yüzden ihale karışanda kalır.
Polis zaten olay bittikten sonra gelir 😂09 Yorumla- +1 yıl
@dfgbyutrr sokaktaki köpeği kurtarırım hiçbir kadına güvenip de öyle bir riske girmem. Senin masal dediğin adamın hayatı anladın. Sen evinde dizini izlerken hapiste senin için yatan adam var (Kadir şeker) , senin hayatın ondan daha mı kıymetli?
- +1 yıl
@tamircik olabilir aynen
- +1 yıl
Harbiden de ödleklerin hep aynı bahaneleri bunlar.
Profilinizde isminiz yok, soy isminiz yok, fotoğrafınız yok. Fake hesapsınız yani.
Fake hesap değilim diyecek neyiniz var?
Üstüne bu sitede yüksek xper olacak işsiz ve fakirsiniz
İnsanlara fake demeden önce profilinizi bi kontrol edin.
Bundan alası şamda kayısı.
- +1 yıl
şimdi de yeni bi hesap açmış :D
- +1 yıl
@tamircik boşver ya uğraşma hiç :D
En son biri müdahil oldu. Cezaevinde hala. Kadın onu ne ilgilendirir, benim kocam dedi.
Bu da aynı tablo. Adamın elinde bıçak var, kalksa mecbur boğuşacak insanlar, bir de bu ite bir şey olsa, o kadın yine kalkacak benim kocamla ilişkime neden karışıyor, öldürdü kocamı diyecek korkusu var insanlarda. Doğal olarak.
Kimse kusura bakmasın ama milletin de büyük bir kısmı o eski kahramanlıkları yapmaz artık.
Ben de ne yapardım artık kestiremiyorum.
https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/02/14/son-dakika-haberi-kadir-seker-olayinda-4-ifade-4-farkli-celiski-kadir-sekerin-kurtardigi-kadinin-soyledikleri-tepki-cekti?paging=200 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolisi aramamalarına tepki gösterilebilir ama kimse polisi aramak dışında müdahale etmedi diye de insanlığı sorgulanamaz.Çok yakın bir zamanda da Kadir Şeker'in yardım sonucu aldığı ceza da ortadayken kimse yardım etmez çünkü herkes kendince haklı! Evet bu olay ben ya da birbaşkasının da başına gelebilir ama Kadir Şeker de insanlık yaptı kadını kurtardı ama sonuç olarak insanlık hüküm giydi! Ehh bunu da bütün insanlar net bir şekilde görünce kimse bu tür olaylara yardım etmek istemiyor olabilir çünkü birini kurtarırken kendi hayatının kararabileceğini düşünüyor olmaları ve bu yüzden müdahale etmemeleri çok normal ama polisi aramaları gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılKadını kurtarmak çok kolay. İki kurşun sıktın havaya tamam, ya o kadın derse bırak kocamla benim aramdaki mesele diye? Şimdi ne yapmalı? Bile bile denizden çekip kurtarmaya çalıştığımız kadın yılana sarılıyorsa ne yapmalı?
72 Yorumla- +1 yıl
Yorumumu çok yanlış yere çekmişler. Gerçi kadın haklarını, kadına şiddetin bitmesini savunan İstanbul sözleşmesini kabul etmeyen kadınların burada gelip celallenmesi ayrı bir ironi de neyse...
- +1 yıl
Aynen knk, o İstanbul sözleşmesi bencende gösterdiler zaten gerçek yüzlerini
+1 yılŞimdi insanlara da hak vermek gerekiyor biraz ucundan. Bu devirde iyilikten maraz doğuyor ve herkes bunu görüyor ki yardım etmiyor. Ama en azından polisi arayabilirdi öyle mal mal umursamadan gitmemeliydi. Bana kalırsa kesinlikle karşı çıkardım, kırmızı çizgilerimden biridir bu. Bir şey yapamıyorsan bile polisi ara.
10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Benim arabamda bir tane özel gürgen sipan var tabancada torpido gözünde aynı zamanda kareteciyim o deyyus köpeği anasından doğduğuna pişman ederim. Belediye otobüslerinde öyle çok fordcuyu çarptım otobüsten attım... Erkek gibi yürekten erkek olan kadına el kaldırmaz... Ancak bir bok olmadığını bilen adagio kompleksi olan önünde üç fazlalığı olanlar kadın döver.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bazı erkekler çok korkunç ve ne hikmetse bu erkekler Türkiye de çok fazla, bir insani sevme kabiliyetlerinin olduğunu düşünmüyorum böyle dağ ayılarının. Ama ne olacak aile bakanı çıkıp şiddet tolere edilebilir dersen manzara bu olacak işte, kaç kişi eğitimli, kaç kişi düzgün ailede yetişmiş, kaç kişi vicdan, ahlak nedir biliyor ki?
10 Yorumla
+1 yılTek başıma yardım edersem beni de atarlar suçsuz yere. Yanımda güçlü bir silah yok. Önce polisi arayıp, Ya izleyicilerle toplu dalarız ya da markette ki raflarda duran ambalaj paketleri şerefsize atardım. İzlemek ve boşa telaşa kapılmak yerine bunlar yapılabilirdi!!
00 Yorumla
+1 yılEskilerin sözü var
Kadınla erkeğin kavgası yatakta
Erkekler erkeğin kavgası karakolda
Biter
Bazen karışamamak en iyisi gibi görünse de o kişinin yerinde olsalar kıyameti koparırlar.
Her açıdan insanlık ölmüş, edep kalmamış
Bir erkeğin dövmesi hak değildir ama ne olacaksa dört duvar içinde olur, alenen olmaz.
Allah kimseyi seviyesiz karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın
Hem kadın hem erkek00 YorumlaGeçen sene arabasındaki kadını döven adamın elinden kadını aldım. Dayak yiyen kadın bana gelip küfretmeye başladı. Arada yırtılan montuma mi uzuleyim, kurtardigim kadının bana kufretmesine mi.
Ondan inceki senelerde, dayak yiyen kadını kurtarmaya çalışırken, bıçaklandım. Kadın ve adam el ele gittiler, ben seke seke.
3ncu olursa sizce ne yapmalıyım.00 YorumlaKadir Şeker vakasından sonra böyle durumlara müdahele etmeye korkar oldu millet. Yani düşünsene adamın elinde bıçak var araya girersen belki sende öldürüleceksin hiç suçun yokken veya tersini düşünelim boğuşma yaşandı kazara saldırgan öldü bu kez de cinayetten hapis cezası yiyorsun. Yani ben çok kararsızım böyle durumlarda ne yapmam gerektiği konusunda muhtemelen sadece polise ihbar etmekle yetinirim üzülerek söylüyorum :/
00 Yorumla
+1 yılKanım dondu... gerçi kadir şeker olayından sonra müdahale etmeye çekinene bile hak veririm. Aşağı tükürsen sakal , Yukari tükürsen bıyık. Ağız burun girsen o adama bu seferde kocam benim sanane derse ya... bir de el birliği yapıp seni suçlarlarsa ya mahkemede? Bunlar türkiyede olan şeyler... ha ben olsam dayanamaz dalardım orası ayrı 😒
00 YorumlaKardeş sen git yardımcı olursan adam bıçağı sana çekecek ya bıçaklanacaksın ya bıçağı alıp adamı bıçaklayacaksın o da şansın varsa. Ha ölsen veya öldürsen bir değerin olsa o da yok her halükarda karıştığın için sen suçlu olursun polisi arayacaksın ancak anlıyorum seni ama kanunlar böyle
00 Yorumla
+1 yılNasıl sessiz kalabiliyolar ya gözlerinin önünde kadını öldürseler sesleri çıkmıcak nasıl insan bunlar insan hiçmi tepki vermez kanım dondu resmen ben olsam asla sessiz kalamazdım gözümün önünde bir kadını dövcekler bende oturup izlicem bu nasıl bir terbiyesizliktir insan bile denilmez böylelerine yazık
00 Yorumla
+1 yıl"sg" diyorlar ya bazı akp seçmenleri, valla param olsa giderim böyle işin ben taaaaa.. ülkrmin insanlarından nefret ediyorum artık. Şu durumda eğer KADINLAR tepki vermeyip de hala 8 Mart kadınlar gününde"bibibi bi"diye afedersin g. tlerini yırtıp da bi bok yapmıyorlarsa kimse mızmızlanmasın. Ger. izeka. lılığı affederim o doğuştandır ama sala. qlık ayrı bir vaka kardeşim
00 Yorumla
+1 yılDuramam, ne ötesini düşünebilirim ne berisini o an. Hiç bir şey yapmadan durmam mümkün değil. Böyle durumlarda kan beynime sıçrıyor ve düşünce yetimi de kaybediyorum, ne olursa olsun bir şekilde müdahil olurum. Bunu ben de yaşabilirim bir başkası da, o an yaşadığın durum zaten iğrenç fakat daha da iğrenç olanı insanların film izler gibi sıfır tepkiyle izlemeleri, tıpkı video da ki gibi. Hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar her ne yapıyorlarsa onu yapmaya, tam çıldırmalık...
00 Yorumla- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılKadir şeker olayından sonra millet karışmamaya başladı. Sağ-sol davasından sonra da toplum apolitik oldu. Şimdi de toplum müdahale etmemeye başlıyor, gerek karşı taraftan gelen tepkiler, gerek yaşanan olayın sonucunda zarar görmek bunların nedenlerinden. Tek başıma müdahale etmem. çevreden 4-5 kişi ikna olmuşsa müdahale edilirim. Yoksa gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılÇok ama çok üzücü. İnsanlar artık tek olunca korkuyor, ama orada bir çok kişi olduğuna rağmen müdahale olmayınca da, insanlarımızda merhamet, vicdan kalmadığını anlıyoruz.
Şiddet, taciz ülkemizde bitmeyen bulaşıcı bir hastalık gibi. Umarim en azından, adamı tespit ederler ve gerekli cezayı alır.00 Yorumla
+1 yılYozgat yani yozluk ve yobazlığın başkenti. Gerçi şimdi Türkiyenin çoğu bu durumda aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın düşüncesi aldı gidiyor. Yazık düştüğümüz şu duruma bak düşene yardım etmek yerine görmezden duymazdan geliyoruz hemde çoookkkk yazık
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ağzında bir Kadir Şeker lafı. Yahu müdahale edeceksin sadece, bıçağı popona sokmayacaksin. İnsanlarımız ne kadar korkak ama iş ahlak edep namusa gelince bizden iyisi yok.
41 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım müdahale etmek değil mesele. Ben müdahale ettiğim zaman kadın polis karşısında sevgilisini/kocasını savunacak olan müdahale eden kişiye yani bana olacak anlayabiliyor musun? ben adamı darp etsem ceza alacağım kadın kocasını korudugu için understand?
+1 yılArtık öyle bir yere geldik ki yardım edenin başı belada oluyor.
Yardım ediyorsun " Sen karışma. Bu bizim meselemiz" deniliyor.
Yardım ediyorsun, tokat yiyen, hapse atılan sen oluyorsun..20 YorumlaFinalde, ''kocamdır, döver de sever de'' denmemesi için, bu tip olaylara müdahil olmuyorum.
Sadece çocuk, yaşlı ve hayvana şiddet durumlarında müdahil olurum, kadınlara güvenip koruma refleksine girişmem.20 YorumlaBen de araya girmez polise haber verirdim. Adam elindeki bıçakla beni de yaralayabilir. Zaten ayırmak için adama zarar versem yine hapis cezası vs alabiliyorum. Daha önce de gördük buna benzer olayları.
Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardım etmek istemem ama o an bu olaya tanık olursam kahretsin ki kendimi tutamam da. Daha önce sevgilisini tekme tokat döven bir adamla kavga ettim. Adamdan görmediğim fiziksel zararı 5 dakika önce dayak yiyen kızdan gördüm. "Sevgilimle aramda sana ne dedi kız" gel de yorum yap. Gel de tanımadık insanlara yardım et. Umarım benzer hadiseyle karşılaşmam bir daha
00 YorumlaHiç kimse tanımadığı bi kadın yüzünden bıçaklanmak istemez, daha bu hafta çeşitli kavgalarda vurularak ya da bıçaklanarak onlarca insan öldü.
Özellikle tanıdığı eşi dostu tarafından saldırıya uğrayan biri umrumda olmaz, ama yoldan geçen birine saldırsaydı herkes elinden geldiğini yapardı bence00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsaydım bende izlerdim. Kimse kusura bakmasın da burası Türkiye. O kadın karakolda gelecek kocamla/sevgilimle tartışıyorduk bu geldi saldırdı diye ifade verecek bedavadan ben uğraşacağım.
30 Yorumla
+1 yılYapacağım şey basit, koskoca marketten elime geçirdiğim sert bir cisimle sırtına ve bacaklarına geçirmek olurdu, darbenin nerden geldiğini anlayamayacağı için sağlam şekilde etkisiz hale getirip çevrenin bana katılmasını sağlarım.
10 Yorumla
+1 yılErkek degil ya cidden yazık gurur falan yok eziklerde. Kadina vurulmaz. Ben olsam bağıra cagira ortaligi yikmistim çık defol dukkandan birak kadini diye diye. Polisi arattirirdim hemen. Bicak falan varsa koluna saplardim belki
10 Yorumlaİzlerken sinirim bozuldu ya. Kadını sevgilisi neden döver arkadaşım? Kadın neden erkeğim denilen bu hayvandan dayak yer. İnsanlar tepki vermiş vermemiş derdim değil bu kadın böyle bir pislikle nasıl nefes alır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kadin cok merakli sanki dayak yemeye. Adamin cani istedi cekinmedi dövdü kadın ne yapsın. Vurmaya hakki yok, bilemeyiz karsimiza kim çıkacak neye dönüşecek
- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKadına yapılan şiddete mi yanarsın yoksa kimsenin müdahale etmemesine mi...
İnsanlık nereye gidiyor anlamış değilim gerçi bu davranışları sergileyenlere de insan demek biraz abes kaçar..
Tepkisiz kalamazdım.
Polisi arardım en azından..10 Yorumla Kimse başına bela almak istemiyor müdahale edince sen suçlu durumuna düşüyorsun... millet ne yapsın... insanlık ölmemiş desinler diye kendi yaşamındanmı olsun... Kadir Şeker olayından sonra kimsenin adalete olan inancı kalmadı...
10 YorumlaKafasından arabaya bağlayıp basacaksın gaza 1 saat taş toprak yerden gideceksin. Sonra iyi bir işkence edip dövüp kırıp her tarafını atacaksın bir yere gebersin. Bunlara böylesi layık.
20 Yorumla
+1 yılBu bir vurdumduymaz insanlık dramı dır ayırmaya bile çalışan yok bu kadar mı geçtiniz insanlığınızdan adamlığınızdan üzerinden geçiyor yine ayırmaya çalışmıyor o adamı tek vuruşta bayıltırdım yazık kadına yapılır mı bu kimse karışmıyor
00 Yorumla
+1 yıl
Başka da bir şey düşünemedim açıkçası🤚🏼00 Yorumla
+1 yılyardım edenlerin halini de gördük zamanında (Kadir Şeker) . Yaşlıya çocuğa şiddet uygulandığında müdahil olurum ama kadınlara güvenip de hayatta öyle bir riske girmem değmez. Bana ne faydası var babamın kızımı sanki.
00 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbende büyük ihtimal izlerim ama izleyemem izlersem dalarım o yüzden giderim polislik olup hapis yatamam aga hiçbir kız ben dayak yerken yardım etmez kusura bakmayın kadınlar güçlü değil gibi açıklamaya gerek yok
00 Yorumla Her duruma müdahale etmezdim ama görüntüde ki gibi bir olaya ederdim. cunku adamın alt edilme imkanı var. serefsz o c ayakta durmakta zorlanıyor. elime bir sopa alıp olmadı cam sise yine müdahale ederdim.
00 Yorumla
+1 yılpolisi arardım. kavga edenlerle konuşmaya çalışırdım. Şiddete şiddetle karşılık vermekte doğru değil Ve ne kadinlar var sen niye bize karışiyorsun deyip yardıma giden kişiye saldıracak şikayetci olacak
00 Yorumla- Gündem konusunda 318 cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanımız hiç bir zaman akıllanmayacak.
Hiç empati yok belki yarın bir gün aynısı başlarına gelecek ama fıs.
Bu tarz şeyler neden benim önümde yaşanmıyor anlam veremiyorum.
Keşke biri benim önümde aynısını yapmaya kalksa.00 Yorumla izleyince şok oldum resmen. bu kayıtsızlık cidden insaniyet yokluğu. tamam, madem karışmak istemiyorsun polisi ara. tiyatro sahnesi izler gibi bakıyorlar, alışverişini yapıp gitmekte ayrı bir kafa.. ne ara bu hale geldik anlamıyorum, yazık.
00 YorumlaÇok yanlış tabiki ama Kadir Şeker olayından sonra artık yardımcı olmak isteyen de yardımcı olmuyor bunları da göz önüne alalım, öfkeden gözü dönmüş olan biri bir kadını öldüresiye dövüyorsa ayırmaya çalışan kişiye de saldıracaktır.
00 YorumlaBi cocuk vardi adini hatirlamiyorum. O da boylr bir olaya yardim etti ve hapse girdi o yuzden niye kılını kipirdatsinlar
34 Yorumla- +1 yıl
@UDixon cocuk yuzde yüz haklı , başı yandı yakinda çıkar heralde
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek Ben görmediğim şeyi bilemem ama şey diyorlar çocuk oradan geçiyormuş kadın bağımış adam o esnada bir şey yapmıyormuş sadece kadın bağırmış diye gelip adamı öldürmüş diyor biri twitter.com/semamarasli/status/1255147519115358210
- +1 yıl
Kadin agliyor diye oldurmedi. Kadin yardim isteyince bagirinca uyarmaya gitti dönüp yuruyecekken adam arkasından saldırdı boğazını sıktı. Kadirin bulundurdugu bıçak sustali değilmiş modelini unuttum.
Bıçağı olmasaydı belki dayak yiyecekti belki de hastanelik olacaktı Geberen it saldirmiş geberdi gitti iyi oldu diyorum sadece. Kalt*k kadın da ilk once Kadiri dogruladi sonra ifadesini değiştirdi sonra uyuşturucuyla yakalandı olan Kadire oldu anlayacağın.
Gündem konusunda 363 cevap paylaştı. Yinemi ya 😤😤😤 Allahım dayanamıyorum artık buna.
O seyreden kadının başına gelse onada biri bakacak böyle , ya neden yardım etmiyorsunuz anlamıyorum ben 😤10 Yorumla
+1 yılYani sadece durup izleyen insanların vicdanları gerçekten nasıl rahat ediyor aklım almıyor. Tabiki de elimden ne geliyorsa yardım ederdim neden sessiz kalayım ki
10 Yorumla
+1 yılAdamlarda korkuyor ama sonuçta adamın elinde bıçak var napsınlar müdahale etse bu sefer adamları yaralıyacak
20 Yorumla
+1 yılİzmir'de yaşıyorum burada bu tarz olaylar bu raddeye gelmeden adam linç edilir. Onların ayıbı gerçekten.
211 Yorumla- +1 yıl
@tamircik İster inan ister inanma, ben şahit olduklarımı söylüyorum. Haberdeki de binde birdir. Ama yozgata da şaşırmam yani.
- +1 yıl
@tamircik Yok canım o kadar da değil. :D Ama belli bölgelerde yaşayan insanların genelini düşündüğümüz zaman tahmin etmek de çok zor olmuyor, yoksa hepsi öyle değildir illa ki
- +1 yıl
Bu görüntüdekiler bana zarar gelmesin diyenler.
Kanunların yetersizliği insanları pısırıklaştırdı.
2010 öncesi Adana da boğazına bıçak dayanmış bir kadın vardı.
Polisler açığa alınma korkularından adama sıkamadılar..
Sonuç kadın öldü...
Şimdi polis mi suçlu yeterli kanunu vermiş gibi gösteren ancak uygulamada polisin açığa alınması ile sonuçlanan durumlar mı - +1 yıl
@tamircik Ülkenin neresinden tutsak elimizde kalıyor zaten. Kanunlar tabii ki yetersiz. Hak etmeyenlere verilen cezaları hak edenlere bir türlü vermiyorlar.
- +1 yıl
@tamircik Yok canım yakında bizi içeri atıp bunları dışarı salacaklar zaten bu gidişle
- +1 yıl
@tamircik Uyku ilacı getiririm sana :D
Polisi ararım ben bişey yapmam ne yapabilirim ki adam bıçak bı koycak sonra gidicem elinde bıçak olmasa ağzını burnunu dagitirimda genelde bıçak olur riske gerek yok o yüzden adam başıma bela olmasın
00 Yorumla
+1 yılBanane ya onla gezip tozarken yerken içerken benle mi yaptılar bana mı sordular alalalaa dayak yiyecek bir durum varsa sevgili olma o duruma düşürme kendini
00 Yorumlaİnsanlar adaletsizlik den sıkıldı mudele etsem dese iki kere düşünür oldu öyle garip bir devirki bu devirde haksıza ödül haklıya ceza veriyor lar artık yadirgar oldular ne yapsam suç diye
00 Yorumla
+1 yılNe vicdansız pislik insanlar hadi hiç bir b*k yapmadın bari polisi ara bari birilerini çağır değil mi igrencler Allah belalarını versin izleyeninde kadına şiddet uygulayaninda..
00 Yorumlagavurlaşma belirtileri diyoruz biz buna işte.. dejenere olmak.. bunu yapan adamı üzerine çullanır eşek sudan gelinceya kadar dövmek lazım aslında.. zulme sessiz kalmak da zulümdür..
00 Yorumla
+1 yılHerkes de biz suçlu çıkarız derdine düşmüş peki ya orda kadın ölse gözünün elinde sende bir katil olucaksın vicdanın nasıl rahat edebiliyor ki • Sende adamı alıp dövmek zorunda değilsin ama orda bir sürü erkek var en azından polisi arayıp polis gelene kadar kadından uzaklaştırabilirler tutabilirler. Film izler gibi izlemek de ne kadın tekme yiyor orda başka bi müşteri geliyor sanki hiç bir şey yok gibi para ödüyor kasiyer para üstü veriyor çıkıyor gidiyor. Bu insanlık mı şimdi
00 Yorumla
+1 yılŞu son olaydan sonra (kadir s.) bende müdahale etmem sadece polisi ararım sonra kadın kocasını tutar biz hapse gireriz kadın milleti böyle şahsen kimseye güvenmiyorum kendini o duruma düşürmeseydi.
00 YorumlaKadına yardım edeni ceza evine gönderirlerse korkusundan millet sadece izlemekle yetinir çünkü bende ceza evine girermiyim yardım etsem acaba diye düşünce de oluyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat