AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Hisseden var mı? Herkese geçmiş olsun.

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Hisseden var mı? Herkese geçmiş olsun.

Benim aile orada, ulaştım geçen ki 4.9 u hissetmemişlerdi bu 4.6 çok şiddetliydi millet arabalara bindi gitti diyorlar. Bizim şiddet ölçerler de bir garip
Cevap
34Cevap
Çok şükür bir şey olmadı inşallah da olmaz gadası
geçmiş olsun hissetmedim.
😲😥 Bu kış kıyamette kimse sokakta kalmaz umarım. Yeni bir depremi daha kaldırabilecek durumda değiliz. Allah yardımcımız olsun.
Hissettik uzun süre salladı bu şiddetlere alıştık artık tek sıkıntı 6 şubattaki gibi yavaş başlayıp hızlanacakmı acaba korkusu. Binalar yoruldu, biz yoruldum Allah beterinden korusun...
Geçmiş olsun Doğanşehir'e. Türkiye olarak deprem ülkesiyiz hatta Doğal Afet Doğanın kanununda bir bilimsel gerçektir. Çünkü doğal afetler birçok tarih boyunca tekerrürden ibaret olmuştur.
Şu geçmiş olsun gibi saçma bir lafı kim çıkardı ya.
Allah yardım etsin sabır versin kolaylık versin de
Geçmiş olsun. Uzun yıllar sarsıntılar olacak deniyordu. Gayet normal. Bence olması da iyi. Ufak ufak enerji boşalmış oluyor
İnşallah kimsede bir zarar yoktur. Can kaybı yoktur 😔
cok gecmis olsun, umarim can ve mal kaybi yoktur 🙏🏻
Dün gece Aydın'da da saat 12-1 arası sürekli sallandik
baska hangi sehirlerde oldu acaba gecmis olsun
sizin adiniza uzgunum tekrardan depremler cogalmaya basladi sanirim bende gecen haftalarda ufak ufak sarsinti hissettim
Urfada ben hissetmedim ama komşular hissetmişler
Geçmiş olsun ben hiç duymadım ve hissetmedim
Bizim orada Doğanşehir de ben İstanbuldayım
Of geçmiş olsun bununla kalsın rabbim o günleri yaşatmasın kimseye
Sadi hoca diyordu olacak diye ve oldu. Alıştık
Allah bir daha göstermesin sürekli sallanıyoruz.. Önceden tv den bakıyorduk haberlerde şurda deprem olmuş Allah yardımcıları olsun diye söylüyorduk.. İnsan yaşamadan bilemiyormuş..
Asrın felaketini yaşamış biri olarak..
@Meyramira nerede yaşadın 🤔 depremi
Adıyaman mi 🤔
Bende depremde Adıyaman'daydım
Büyük depremin habercisi gibi bunlar 🥲 şu sıralar depremler arttı yine Allah beterinden korusun
Sen nerdesin
His etmedim de çok geçmiş olsun umarım bir şey yoktur
Deprem sürekli oluyor yorulduk biz doğuda 😭
Allahım sen koru
AA bugunmu olmuş hiç hissetmedim
Çok geçmiş olsun. Umarım can kaybı yoktur.
Malatyada olanalra geçmiş olsun
uzaktayım, geçmiş olsun
Geçmiş olsun tüm Malatyalılara
Biz alıştık hissetmiyoruz
Doğanın gerçekleri maalesef
Evet hissettim ordayim
Hissetmedim geçmiş olsun
Geçmiş olsun demek sarsıntılar halen bitmedi
Hissetmedim. Malatya da değilim.
Bizim burada hissedilmedi adana
Tanrı hepimizi korusun
hissetmedik biz
Hisettik geçmiş olsun Malatya'ya
Çok geçmiş olsun
Hissetmedim.
* hayat
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Allah korusun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Süboş
Çok geçmiş olsun
Yokk
Geçmiş olsun.
Her gün oluyor zaten
Hissetmedim
Iyi olmus.
canım mısın?
Sal*k
Napalim depremi mi engelleyelim burdan? Ulkeyi ben mi yonetiyom? Ben mi dusuncem ordaki insanlari?
Sana yönet diyen kim? İyi olmuş diyerek zaten yönetebilecek bir kapasitede olmadığını göstermişsin.
He sorma... zemin etudu yapmayip oraya dandik insaatlari diken bendim d mi... :D veya dere yataklarina binalari diken bendim de mi?
Iyi olmus diyo... cildirirsin...
Hay klavyeyi... neyse yani benim yonetip yonetemeyecek kapasitede oldugumu senin gibi siglar belirleyemez.
Kimin sığ olduğu o kadar belli ki. Yazdığını da okuyamıyorsun galiba
He aynen.. sorma.. zaten sizin gibi insanlara hizmet etmek benim icin asagilayici olur.
Deprem olmasının yönetimle bir alakası yok. Saçma sapan cevaplar veriyorsun. Aykırı olacağım diye saçmalamana gerek yok. Sen birilerine hizmet etmek için yeterli değilsin zaten.
Mesele deprem olup olmamasi degil. Japonya'da surekli yuksek siddetli depremler oluyo ama adamlarin sehirleri, teknolojileri bunun icin endiselenmelerini gerektirmiyo.
Anlayabilir misin acaba dedigimi?
Senin gibilere hizmet etmeyi ben zaten tercih etmem. Size oy icin yaltanacak miyim yani... asla ugrasmam.
Bunları hepimiz biliyoruz zaten. Teşekkürler aydınlattığın için. Binalarımız sağlam değil, teknolojimiz yetersizse iyi olmuş evet bu kadar büyük bir felaket atlatan bir şehir hâlâ depremlerle sarsılırken böyle bir habere iyi olmuş diyen biriyle tartışmaya girmek mantıksız zaten. Hepimiz bir şeylerin yanlış olduğunun zaten farkındayız. Ama sen ve senin gibiler (kalın kafalılar) laf cambazından başka bir şey değilsiniz. Yazdığını okuyamıyorsun anladık da okuduğunu da anlayamıyorsun anladığım kadarıyla. Aman ne anlatıyorum ki. Malum şahıslarla muhabbeti kesmek gerekiyor bir yerde.
Aynen ya... arada boyle yapmak gerekiyo iste catismadan fikir cikmiyo da ve beyinlerinize biseyler girmesi cok zor ama bak noldu bence anladin
Tamam canım anladım ben. Hadi sen de git biraz kitap falan oku. Ne bileyim otur belgesel falan izle. Ülken için bir şeyler yap mesela. Olmadı git uyu. Uyanık halin de uyuyan halin kadar faydasız nasıl olsa hadi ablam
Aynen he
Geçmiş olsun
yoktur..
Yok be hissetmedik
Hayır
Malatya için sıradan
Geçmiş olsun
Ben yaptım
Geçmiş olsun
Yok olmadi
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun