Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar çok saçma olucak haklısınız belki deli dersiniz ama ben daha yeni uykuya dalmıştım ve deprem oldu şimdi şöyle bişey ilk aklıma gelen deprem değil cin min falan kabustayim zannettim kendimi ondan sonra kendime geldim yani aslında benim deprem korkum yok sadece bir anda olunca ve mal ben o şey zanedince tek sıkıntı küçük çocuklar gibi korkuyorum cin falan filan🥲🥲napicamm eski bene dönmek için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
her şey senin elinde ben ortaokulda deli diye benle dalga geçtiler hatta bı kız benden hasta muamelesi ile yararlandı şimdi başkasıyla evli o kız en kotudu o kız evlendi ama ben eskisi gibi deli degilim
Ben panik atak geçirsem buraya yazmayla ugrasmam o sırada etrafındakiler sakinlestiriyor olur evden birine de çok kötüysen onların yanında olup sakinlestirmesi iyi gelecek
Geçmiş olsun derin derin nefes al ve iyi şeyler düşün geçti bir şey olmadı iyisin giib şeyler
Sağol yok Allah'a şükür daha iyiyim
Derin nefes al ver sakinleştir kendini.
Sakin gençler hayırlı işler
Nefes al geçti gitti sakin ol
Parka git
O travmayı bir kere yaşadıysan daha eskiye dönemezsin. Cin, hayalet peri vs gibi masalları bir kenara bırakırsan ve yaşatığın bazı sarsıntıların da psikolojik olduğunun farkına varırsan biraz daha rahat edersin. Bazen yattığım yerde sallanıyorum, deprem oluyo sanıyorum. Bazen de aklıma kor alev gibi deprem olacağı hissi düşüyor. O gece ya canından vazgerek yatağa gireceksin ya da güvenli bir yere yatıp içini rahatlatıcaksın. Ben ranzanın altına geçip yatıyorum öyle hissettiğimde. Bu korkuya kapılıp dışarı çıkmak saçma olur. Başımıza gelecek varsa gelir zaten. Fazla panik yapma
Teşekkür ederim doğru💗
Kendine iyi bak, sıkma canını 💗
geçmiş olsun.
Nerde
Nerde oldu ya
İlacın hazır.
Nerede?
nerde yasiyosun