Mazlumun yanında olmayan insanlar, ya Türk postuna girmiş Kiripto Yahudiler ya Türk gibi görünen Ermeniler ya da Türklük nedir bilmeyen Kâfir torunlarıdır.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk hükümdarlarımız mazluma her zaman kol kanaat germiş ama Arap çöllerinde de hep sırtlarından vurulmuş. Bir sürü kadın eşsiz, çocuklar yetim kalmış. Keşke kendi tarihimiz de yaşanan elem acılara da böyle duyarlı olsak yoksa elbette kendi ırkım benim için kıymetlidir
bu bir yalan. buna inanan var mı hala
Yahudi Teorisi
@BarlasManner Filistinliler Osmanlı askerlerinin karınlarını yarmış yahu birçok ispatlanmış kaynakta kanıtlı yani sende. Suriye çölünde dahii olmuş ihanet kaç kez
@BarlasManner yahudi teorisi de ayrı irite edici hangi yahudi demiş bunu :ddd
Siyonistlerin yazdığı tarihle güzel kandırdılar sizi. Çanakkale Şehitliğinde Arap mezarlıkları ne geziyor o zaman? Osmanlı'da Suriye -Filistin Cephesinde şehit olan askerlerin neden nerdeydin tamamı Arap? Melisa bizi sırtımızdan vuran Arapların bugün Kabe'de Filistin için duş etmeyi bile yasaklayan Vehabbiler olduğunu biliyor muydun? Ya da Madem bu Araplar bizi Birinci Dünya Savaşı'nda arkamızdan vurdular ya hani. Bu isyanı çıkara Lawrence'nin arkadaşı Şerif Hüseyin isyan ederken 350 adamının içinde Faysal ve Abdullah isimli iki oğlu vardı. Faysal Irak Kralı oldu. Abdullah Ürdün Kralı oldu. Bu bizi arkadan vuran hainler daha Mustafa Kemal tarafından Türkiye'ye davet edildi ve Tren istasyonunda devlet töreni ile karşılanarak üst düzey devlet adamı olarak ağırlandılar. Madem Haindiler, Mustafa Kemal'in hainlerle ne işi var?
Burada Mustafa Kemal ‘i ne ara savundum şimdi? İngizlerle bir olup Osmanlı askerlerini tuzağa düşürdüler bugün gir sağcı bir tarihçi bile bunu söyler? Şaka gibisiniz
Senin mantığa göre PKK Türkiye'ye İsyan ediyor ve aralarında Kürtler de var. O zaman tüm Kürtler Türklere ihanet mi etmiş oluyor? Bu nasıl bir mantık?
Böyle bir yorumu nerede yaptım paranoyamısınız cümlelerimden ne çıkarıyorsunuz sen teröristler nerede yetişip geliyor mehmetçiği öldürüyor haberin var mı mesele Kürt meselesi mi ahahaha ciddi bir slksınız üzgünüm
Ayrıca laf kondurmadığın Araplar Ermeni soykırı mı destekçisi sen de Ermeni yanlısı mı oluyorsun şimdi ne alaka yani sözlerinizin biri birbirini tutmuyor söylemediğim hatta ima etmediğim şeylere atıf yapıyorsunuz bildiğiniz konuları buraya yazmak zorunda değilsiniz komik oluyorsunuz
Ateist YouTube kanallarından tarih öğrendiğin o kadar belli ki daha Ermeni soykırımını destekleyen Mahmut Abbas'ın bir hain olduğunu ve Filistin de iki yönetim bile olduğunu bilmiyorsun. Filistinde Hamas yönetimi ve Mahmud Abbas yönetimi vardır. Mahmut Abbas neden yok şu an Gazze'de? Neden sadece İzzettin El Kassam Ordusu Filistin'i savunuyor?
Lütfen Türk tarihini öğrenin de gelin. Ne bir ateist yputube kanalından ne de yahudi sevicilerinden tarihimi öğrenmedim. Arap seviciliği de yapmam ben bir Türk’üm savaş zaten her anlamda kötü ve desteklenilmeyecek bir olay
Yahudi sevicilerin ağzından çıkan kelime Arap sevici'dir. Müslüman müslümanın din kardeşidir. Evet sizin gibi Yahudi köpeklerine ses etmeyen boykot etmeyen ama her fırsatta Çanakkale Savaşı'nda bizimle savaşan Arap kardeşlerimi sevdiğim için ben Arap sevici'yim. Siyonist sevici olmadığım için Allah'a bin şükür oldun
@sabrinamabrina @barlasmanner OSMANLI İNGİLİZLERİ ARAP AŞİRETLERİ SAYESİNDE YENDİ
Konuya ilişkin konuşan Tarihçi Yazar Zafer Bilgi ise "Araplar Türklere ihanet etti" iddiasının bir efsane olduğunu, kulaktan kulağa dolaşan bu söylemlerle ilgili bir belge veya bilginin bulunmadığını söyledi. Bu iddiaların aksine Arapların 1. Dünya Savaşı'nda Osmanlı'ya destek olduğunu belirten Bilgi, "Kut cephesinde Uceymi Paşa diye bir paşa deve suvarileriyle bize destek oluyor ve İngilizlerin Kut'ta Osmanlı tarafından yenilmesinin en büyük desteklerinden bir tanesi bu Uceymi Paşa'dan alınıyor. Yani Arap aşiretlerinin Osmanlı tarafında yer alması ve Osmanlı'yı desteklemesi sayesinde Kut ve Ammare bölgesinde yani bugünkü Irak Bağdat, Basra Körfezi tarafındaki o Dicle Nehri'nin kenarındaki Kut ve Ammare dediğimiz o bölgede Osmanlı İngilizlere karşı başarılı oluyorsa bunu aslında bir yerde Ucemi Paşa ve yanındaki o ekibe borçlu. Uceymi Paşa, Arap aşiretlerinin içerisinde aşiret lideri olan bir paşa. Hecin süvarileriyle Osmanlı hızlı bir şekilde İngilizlere karşı taaruzlar yaparak ani ataklarla başarılı savaşlar veriyor. Bu savaşlar da üstün geliyor." dedi.
ARAP AŞİRETLERİ OSMANLI'YI DESTEKLEDİ
Birinci Cihan Harbi'nde Filistin Cephesi'nde Arapların Osmanlı'yı desteklediğini ve sonuna kadar Osmanlı'yla birlikte çarpıştığını belirten Bilgi, "Yine Mekke'de, Medine'de bilhassa Fahrettin Paşa çarpışırken, Fahrettin Paşa'nın yanındaki askere destek olan oradaki Suudi Arabistan'ın belki bugün köklü aşiretlerinin olduğunu biliyoruz. Yani aslında Arap aşiretlerinin özünde birçoğu Osmanlı'ya destek veriyor ve Birinci Cihan Harbi'nde Osmanlı'yla birlikte çarpışıyorlar." şeklinde konuştu
Abi her müslüman Arap bizim mezhebimizde bile değil ilk önce bunları da bir araştır. Yani türküm demeye bile çekinen birisisiniz kendi ırkımı ve topraklarımı sevşyor olmam Arap SEVİCİLİĞİNİ getirmek zorunda mı?
🤣🤣🤣 Biz İlk Türklerin adaletlerini say desem kem küm edersin. Söyle bakalım hayatın boyunca Tengri için kaç tane beyaz at kurban etti ailen? Hangi cenaze töreninde vücudundan kan akıttın. Biz ilk Türklere göre Gök Tengri'deki Tengri'nin gökteki yeri neresi? Hakan Mete Han olsaydı senin gibi Kripto Türkleri Çinlilere teslim ederdi. Alın bu sizin soyunuzdan diye.
Yalan yalan
Ya sen yahudisin ya da yahudi yakanıba ğbanan bi s. Laq
Süzme m@ll
Türkçülük ideolojisini Münis Tekinalp takma adlı Mois Kohen adlı bir yafidi yazmış gerisini sen düşün:) Türkçülerin çoğu Türk değil. Günümüzün Mois Kohen'i Ümit Özdağdır, kafkas yahudidisidir; Türkçülük üzerinden iç savaş çıkarmaya çalışan, cahil ve kafası basmayan ergen akıllı Z kuşağını kandırıyor
Orta asyadan beridir bir Türk töresi vardır. Hem gerçek Türk tarihini hem de Türk töresini öğretmek şart. Sonra yarım akıllının biri çıkıyor Selahattin Eyyubi Kürt diyor 😂
Sadece Selahattin Eyyubi için değil ki Bugün MeteHan kalksa yurtta barış dünyada barış diyen tüm Türkleri Çin mezarlığına gömerdi. Türklerde cihan hakimiyeti vardır. Bizim sahip olduğumuz ve Türk kanı dökülmüş tüm topraklar Türk toprağıdır hiçbir Türk toprak kaybettikten sonra aman alın sizin olsun bana avuç kadar kalmış Türkiye toprakları yeter. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın demez. Bu anlayış Türk ideolojisi ile tamamen ters. Hiç bir Türk böyle bir ideolojiyi savunmaz ve ortaya atmaz