MHP'nin iki keklik manisi söyleyerek yüzde 10 alması akıl alır gibi değil
Akpnin ekonomik, sosyal, adalet konusunda bu kadar dibe vurmuşken hâlâ bu oyları alabilmesi size normal geliyor mu
MHP'nin iki keklik manisi söyleyerek yüzde 10 alması akıl alır gibi değil
Akpnin ekonomik, sosyal, adalet konusunda bu kadar dibe vurmuşken hâlâ bu oyları alabilmesi size normal geliyor mu
Akp nin bu kadar oy almasının sebebi yine KK.
Halkın seçimleri sorgulanamaz, siyasilerin beceriksizlikleri sorgulanır Hamdullahcım. Halk aptalsa, onları ikna edemeyen siyasiler daha aptaldır, bu kadar basit
Cevap
2Cevap
Kahramanmaraş'taki seçmen kitlesini görüyorsunuz. sence bunların kafası çalışıyor mu ki doğru seçim yapabilsinler? yahu daha bugün bankada adam sıra almaktan aciz tcsini girip sıra alamıyor sıra SIRAAAAA!
Bana hic normal geliyor peki deprem bolgelerinde akp yuzde 70 almasina ne demeli ben hala anlamis degilim
Tayyibin karşısına Atatürkü koysak bu halk yine gider tayyipe oy verir neden? Çünkü bizim halkımız g*rizekalı, tayyibe oy verenlerin derdi ülkenin durumu mu sanıyorsunuz? Tabiki değil, tayyip bugün çıkıp ben türk de değilim müslüman da değilim bunca sene sizi kandırdım dese yine peşinden gider bu millet ya böyle milletin gerçekten her şey müstehak bunlara
Gerçekten mhpye oy veren insanlara sormak istiyorum neden diye? Adamın bir tane fikri yok, projesi yok, ülkeye katkısı yok hepsini geçtim kendine hayrı yok.
Bu kadar seçim kaybetmiş KK nın bu kadar oy alması beni şaşırttı
Bu soruları desteklediğin partinin genel başkanına sor her seçim neden kaybediyon
Soruyu doğru anladım dostum halen bu sebeplerden dolayı miMuhalefetien seçilecek adam yoksa tek suçlu genel başkanıdır
Eleştirilmez ya da eleştirilemez demiyorum sana tek cümlede tek cevap KK yı eleştiremedikçe daha çok seçim kazanır
Evet. Halkı saIak yerine koymayı kesin artık
Evet. Ağlamayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?