"Doğru" kelimesi kişiye göre değişebilir. Mesala senin doğru olarak değerlendirdiğin insanlar, benim için çok doğru insan olabilir. Veya tam tersi sen yanlış insansındır, benim doğrularımda şeklinde gider bu. Dolayısıyla insan olabilmek önemlidir. Kazanını ve kaybedeni yoktur bu durumda.. #54srp
Çevrendeki insanları doğru seçtiğini düşünüyor musun?
Evet zaten kolay kolay çevreme yeni birlerini alan bir insan değilim. O sebeple de çevremdeki insanları gayet iyi tanıyorum. Doğru seçim demeyelim. Sadece benim seçimim değiller. Birbirimizi anlıyoruz diyelim
Çevremde çok fazla insan olmadığı için olanları da doğru seçtiğimi düşünüyorum. Ne kadar az insan o kadar çok huzur mantığıyla hareket ediyorum. Böylelikle kafam daha rahat ediyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Çevremde zaten az insan bulunduruyorum.. Herkesin çevremde olmasından hoşlanmam.. Az ve öz samimiyet iyidir.. Geri kalanlarla da mesafeyi koruduğum sürece sorun yok.. Keyifli günler..
Empati konusunda aşırı gelişmiş ve odaklı kişilerin maalesef doğru insanı seçme şansı olamaz. Çünkü herzaman karşındaki kişinin yerine kendini koymaya çalıştığın için kötü insanlar bunu algılıyor ve sana rol yapıp seni kullanmaya kalkıyor. Ha zamanla şuna da sahip oluyorsun senin bu zafiyetini kullandırmak istemeyen dostlarada sahip oluyorsun 🤗
Herkes kendi doğrularıyla yaşamaktadır herkesin yaşam biçimi bakış açısı değişiktir kendine göre doğru bulurlar yanlış yapiyorsalar bile yanlış demezler aksine bir sergilerler saygılı oluyorum genelde bana zarar olmayan yılan bin yaşasın. :)
Belirli bir yasima kadar duzgun bi insandim ama ne olduysa sacma sapan arkadasliklar edindikten sonra oldu zaten hic biriyle de gorusmuyorum artik pismanliklarim olmadi degil ama is isten coktan gecti be
Arkadas olarak evet buldum fikirlerinede onem veririm hayata bakisini da severim dogru insan ama bi soz varya çevrendeki 5 insanin ortalamsisindir diye cok dogru etkileniyor insan daha farklı ortamda olmak isterdim aile yapisi olarak:(
Aslında çevreme kolay insan kazandırmam. Az olsun öz olsun kafasındayım. Ve hayatımın en doğru kişisini 8 kasımda hayatıma soktum. Ve o da beni kendi hayatına kabul etti. Ona burdan mesajım olsun İYİ Kİ SENİ TANIMIŞIM, İYİ Kİ BENİ HAYATINA KABUL ETTİN. İYİ Kİ VARSIN..🪐🐰
Doğru seçmeyi bırak, çevremdeki insanları bile ben seçmedim. Kendileri onayımı almadan girivermiş hayatıma. Ki ben seçmiş olsaydım da sonucu değiştirmeyecekti.
Doğru seçtiklerim var tabiki. Hepsi birbirinden ayrı iyi insandır. Doğum günümü kutladıkları için hepsine teşekkür ederim. Burada başta hocam olmak üzere birkaç kişi kutladı. 🥳☺️💯
Hayatta her zaman seçen olmayabiliyoruz. Kimi zamanda seçilen oluyoruz. Sorunda genelde seçilen olduğumuzda çıkıyor. Seçilen olunca yön verme yetimizi kaybedip yön verilen oluyoruz. Bu durumda doğrularımızla çelişkilere yol açıyor.