Selam ✨ İnsanları kendi hayatlarında verdiği kararlar yüzünden suçlar mısınız? tanıdığınız veya tanımadığınız kişiler olabilir fark etmez. Veya bir insanı ne zaman yargılama gereği duyuyorsunuz yargılayan bir karakteriniz var mı.

Selam ✨ İnsanları kendi hayatlarında verdiği kararlar yüzünden suçlar mısınız? tanıdığınız veya tanımadığınız kişiler olabilir fark etmez. Veya bir insanı ne zaman yargılama gereği duyuyorsunuz yargılayan bir karakteriniz var mı.

Yargılama olayı toyken bende vardı evet. Sonraları asla dediğim herşeyi yapınca bu bende yok oldu. İstisnai durumlar var elbette çok büyük suçlar işleyen kişileri ister istemez yargılıyorum buna kalbim dayanmıyor çünkü. Onun haricinde birini incitmedikleri sürece kimseyi yargılamak haddim değil hele ki anlamadan dinlemeden başına ne geldiğini asla bilmeden bunu yapmak çok canice
Önceden insanları çok yargılardım. Hem seçimlerinden dolayı hem de yaşam tarzlarını eleştirirdim. Bana yaptıkları ters bir şeyse başlardım içten içe yargılamaya. Ama artık bunu büyük ölçüde aştım. Yargılamadan önce anlamaya çalışıyorum. Özellikle "Asla yapmam" dediğim şeyleri kendimi yaparken bulduktan sonra yargılamayı bıraktım.
Rica ederim abla :)
Hayır, insanları kendi hayatlarıyla ilgili yaptıkları seçimler yüzünden (bu seçimlerin ortaya çıkarabileceği olumsuz sonuçlar sadece o kişinin kendisini etkileyecekse) yargılamam.
Yapmış olduğu seçimler toplumu veya beni kötü anlamda etkileyecekse yargılarım. Geri kalanı ile pek ilgilenmem.
https://www.youtube.com/watch?v=_9bw_VtMUGA
Teşekkür ederim kardeşim.
Güzel şarkıymış kardeşim
Cevap
11Cevap
Önce yargilarim sonra kendi hayatı diyip umursamaz havalarına girerim. Ama kesinlikle yargilarim. Sonra içimde kalıyor falan
Ay herkes yargilamam cevabını vermiş, bı kötü hissettim ya.
Bence önemli olan senin düşüncen :)
Bence de 😌
Kimseyi yargilamam ama yaptığınin sonuçlarını da söylerim aldığı karara da saygı duyarım. Sonuclarina o katlanır ben değil
İyi geceler ✨🤗
Yargılamaktan ziyade anlamaya çalışıyorum. Yanlış bir kararda ise ve yakınımsa elimden geldiğince onu o kararından uzaklaştırmak istiyorum.
Bir insan olarak daha fazlası elimden gelmez. Yargılamak bu aşamada yapılmaması gereken bir şey..
Kınadığı durumu yaşamada ölmezmiş insan bunun bilincinde olup yargilamamaya calisirim. En azından çabam var😂 kimileri gibi burnumu 30 cm tutup her şeye sokmuyorum
Yaptığı seçim beni de ilgilendiriyorsa yargılarım ama benimle ilgisi olmayan bir şey için yargılamam.
Yok yargılamam herkes kendi hayatıyla sorumlu vereceği kararlar kendi hayatını ilgilendirir o yüzden haddime değil..
Yargılamak Allah'ın işidir ben sadece elestirebilrim
Evet. Adam gibi düşünsün öyle karar versin. Kötü karar verip de sonra gelip bana ağlamasın
Salahana gibi akp'ye verdiyse yargılarım hatta gülerim de 😂
Yargılamam düşünürüm belki ama yargılamam kendi seçimidir...
İşin ucu bana dokunmadığı sürece umrumda olmaz, saygı duyarım.
Yargılamayız biraz sorgular geçeriz kendi niyetlerine karışmak olmaz çeksinler cezasını
Doğru olanı yapmaya niyetliyse pek yargılayamayız.
Çok ciddi hasarlar bırakacak kararlar değilse ve kendi hayatı ise yargılamamak lazım. Aslında bizi ilgilendirse bile yargılamadan oradan uzaklaşmak en doğrusu sanırım.
Aynen öyle 😊👍
Her insan kendi seçimlerinin sonucunu yaşar, bana yansıtmadıkları sürece yargılamam..
Hayır kesinlikle beni ilgilendirmez
Evet yargılayabilirim. Zaten seçimleri dışında başka bir şeyle yargılamak hata olur bence
Eleştiririm evet ama kınayarak, kötüleyerek değil. Böyle yapsaydı daha doğru olurdu vs gibi.
İnsanları kendi hayatları için verdikleri kararı yargılmak benim ne haddime 🙂
Yok ama sonuclari neyse katlanir
Tabiki hayır saygı duyarim
Maalesef yadırgayıp yaşamadan ölmeyenlerdenim
Kendi kararları derim.
Eskiden evet, artık umrumda değil
Evet yargılarım
Evet yargılarım
iyiymiş
Yargılarım
Hayır herkesin kendi kararı.
Evet