10 soruyu 150 saniyede cevaplayarak bilinçli bir seçmen olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz
((:
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 soruyu 150 saniyede cevaplayarak bilinçli bir seçmen olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz
((:
Yeterince bilinçli olduğumu düşünüyorum. Test sonucu da bunu gösteriyor.
10/10 yaptım. Offf keşke bu test oy kullanma öncesi herkese yapılsa ya belli bir puan alamayan oy veremese keşke
Bencede.
Cevap
4Cevap
Bilinçli bir seçmenim
Evet baya bilinçlisin. Akıyor
Bilinç gibi uydurma kelime yerine Şuur diyesin.
Canlı Yayın paylaşıyorum
aynen kardesim bu sefer rte ye bende atacagim
@Sehzade_Selim3 Şehzade ismi oldugundan ötürü Osmanlıcısın belli selam olsun sana
Bilincliyim, farkindayim
9/10
evet bilincligim rte ye atacagim kk den bi y arrak olmaz
Çok bilinçlenmissin
gidip abd in etegini open para alan sirf erdogani devirmekten baska bir amaci olmayan kemalemi atalim ne yapalim ssk yi dolandirip batiran biri nemi atalim sence ne diyon sahte ataturkculere mi atalim :D
Sinan Ogan a at eğer Atatürkçü Türkçü biriysen He değilsen ayrı tabi
ben hem osmanli hem ataturkcu bir insanim milliyetciyimde ama o kazanamaz kimse tanimiyor ona atsak kilicdarogluna firsat dogacak keske oda rte in yaninda olsa ama yazik etti kendine bu secim bizim dusmanlarimiza turk milletini kendine gostermek istedigi bir secimdir odan erdogana atmak lazim bu adam 21 yildir kazaniyor calisiyorki kazaniyor yoksa millet atmaz zaten
o kesim sadece belli kesimden alir erdogan her kesimden alabiliyor ataturkcuden alabiliyor sonra muhafazakarlardan kurtlerden de alabiliyor doguda hdp in tek rakibi akp baska parti yok cunku dogu insani inancli
Gerçek bir Atatürkçü asla Erdoğan a oy vermez.
Gidelim hdp ile ortak olan Atatürk düşmanına mı verelim
Boş yapma kk sanki Atatürkçü mü 😂😂😂😂
Atatürk’ün adını kullanarak her türlü pisliği yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?