Varsa lütfen o güzel nedenizi söyleyebilir misiniz bilmek istiyorum:)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En az yüzde 30 net oyu var
bence yine kazanacak gibi
Gözleri körr kulakları sagır kişiden bol bişi yok ülkede
ne de güzel dedin bee
Kimin ne yaptığıyla çok ilgilenmiyorum da kurunun yanında yaş da yanıyor.
Ekonomi iyi erdogan reisimiz istese doları 1 saniyede 1 tl yapar ama siz zarar etmeyin diye yapmıyor gizli lozan bitince 1 tl 1000dolar olucak (!)
kesinlikle yapacak yaa durun az kaldı 2023'e kjasjdkasdjaks
Telefonunu cikartirsan ne kadar rahat durumda oldugumuzu anlarsin
Aha geldi bir trol lsladşadlşad
Kopruler yollar baksana cennet gibi.
Dis gucler kiskancligindan dolarla bizi yikacaklar ama beceremezler. Dunya peygamberimiz var herseyi cozecek insalah
Onların doları varsa bizimde Allahımız var dimi yaa jsaldjsadjdkasd
Elhamduliah you ve seen the big picture.
Oyun buyuk.
yes yes kajsldasdlasjd
Ben düşünüyorum şahsen akıllanmaz bunlar daha beter olsunlar diye ebelerinin taaa a. ını görsünler diye veresim var
Yalnız olan bize de oluyor
Kaç yıldır anamız ağladı değişmedi yine madem batmayı göze aldılar s. kilmek hoşlarına gidiyor inceldiği yerden kopsun sükunet sabır kalmadı artık çünkü libya Suriye mısır gibi iç savaşla gider bunlar anca
Ben bilmiyorum ama sanki malum kişi sanki son bir kez daha seçilecek gibime geliyor maalesef
Bu seferde seçilirse zaten geçmiş olsun savaşa hazırlansın herkes
Dolar 50 tl heh. Savaş ama bence suriyeliler afganlar ve bizim aramızda olacak gibi. Adamlar zaten çoğaldıkça çoğalıyor
Neyse ya rahat olun şu yaşlı nesil 15 yıl daha yaşar en fazla sonra onlar gidince buda düşer dayanın hedef 2037
yok bu adam kalırsa ben cidden o yıla kadar dayanamam intihar ederim. Geçen bir adam gördüm bankada bak ne diyordu. Borçları mı ne varmış işte ödeyemiyormuş ama işte reis zam yaptı ya hani çok şükür artık rahatça ödeyebilirim dedi:D İşte bu tipler olduğu sürece bu adam gitmez. Cidden din desen ondan da soğudum zaten. Hele bu hacılar hocalar hepsi ona veriyor ve Dinsiz falan diyenler oluyor ya ona oy vermeyenlere falan ben çıldırıyorum cidden
Ya adamlara kuruş veriyor dalga geçer gibi halen oy atıyorlar lan ben aylık 15 bin kazancım var geçinmekte zorluk çekiyorum adamlar 5 bin asgari ücrete bu ne diyemiyor koyunluktan beyinleri durmuş yaşamayı unutmuşlar sadece nefes alıyorlar üzücü..
İşte bak sorun şu tamam zam yapsın maaşlara okk ama adam 1 verse 5 alıyor. E ne anladım ben bu işten? Hep ekmek yiye yiye böyle oldular bunlar ki artık o da pek yenilmiyor bu iyiye işaret llasdalsd
Bunlarla savaşamazsın inan bana adam su pahalı diyor dayı içme diyor suya içme diyor ahshahha ölümsüz biri ile nasıl savaşacaksın ahshha
Haa aynen o videoyu görmüştüm Cidden bu dayıların bazısı akp den önce bizim taş devrinde falan mı olduğumuzu sanıyor anlamıyorum... Tamam hadi yaşım yetmiyor o yıllara okk ama erdoğan bulmuş , yapmış gibi her şeyi göstermek cidden hangi level yaa? Zaten ben cidden aynen abicim sen haklısın diyip geçiyorum artık yoksa anlamıyorlar ki
Bi zamana kadar iyi getirdi eyw ama son 4 yıl 5 yıl bildiğin çöküyoruz zamanı doldu e artık sg yenileri gelsin adam paraya doymuyor
Yaa adam cidden ülkede satacak parsel bırakmadı yav. Koskoca 85 milyon bir adamı doyuramadık. Şimdi de Atatürk'ün mallarına arazilerine falan göz koydu ama neyse... Cidden bu adam gitmediği sürece bu ülke düzelmez. Bak ateist gelsin ki ateist değilim ama ülkeyi düzelteceğine inanayım oyumu ona veririm nett. Din sayesinde zaten kaldı da kaldı ama adam en büyük hırsızlığı yaptı yani hemde yıllarca
Bak kardeşim ps4 istiyordu ben ona alıcam sana tamam dedim 2 yıl önce bak o zaman 2000 lira falandı ama şu an 10.000 TL yıllar önce çıkmış cihaz. Bana biri bunu açıklasın bu nasıl mümkün oluyor cidden?
Bunlar iyi günlerimiz merak etme konuşmakla bitmez bu konu ama sonumuz iyi değil kesin olan bu.
Hemde ne bitmez ama neyse teşekküre ederim konuşma için
Ne demek her şey gönlümüzce olur umarım iyi geceler🌑
Veren kör cahildir net.
ben cidden bir şey diyemiyorum bile
Maalesef varlar.
:((