Parti gözetmeksizin oy veren herkes vatanını severek veriyor , vermeyenin de kendince haklı sebebi elbet vardır , kimse kimseye kendi fikirlerini dayatamaz buna hakkı yok sonuçta herkes demokratik hakkını istediği gibi kullanır ya da istediği gibi kullanmaz !
@Kriminal_Kalp_2 işte bak kimse çözemez kime oy verdiğimi 😊 önemli olan da bu değil mi? Adı üzerinde oy gizlidir ve genelde kendi gibi olmayana hakarete varan sözler söylendiği için ve bu hakaretlere maruz kalıp ister istemez cevap vererek seviyemi düşürmek istemediğim için herkesten gizlerim alt tarafı 1 oyum var ve onun için hangi siyasi görüş olursa olsun kimseyle tartışamam ve kimseyle dostluğumu arkadaşlığımı bu sebepten bitiremem !
Vatandaşlık görevi.. Herkes bu konuda özgür yine de. Asıl mesele, oy kullanma konusunda X parti için baskı yapmak. Zira herkes kendi istediği partiye oy verilmesini ve istiyor. Ben de buna katlanamıyorum. Kimse benim irademe ipotek koyamaz, zaptu rapt altına alamaz.
Sıkıntılı bir durum tartışmaya neden oluyor, Hassas bir konu o yüzden pek karışmıyorum oy kullanmayanla akpye oy veren arasında bir fark yok o yüzden ne yapsan nafile onun yerine akplilerin fikrini değiştirmeye çalışıyorum ve değiştirdiklerimde oldu.
malum parti bu ülkede %49.5 alıyorsa, en az oy alan kişi kendini cumhurbaşkanı sanıyorsa, gene aynı parti hüdapar varken masaya oturmam deyip oturuyorsa pekte konuşmanın anlamı kalmıyor lotus : )
Haklısın hem de çok. Ama biz yine de birşeyler yapalım. Sizin gibi düşünen herkes pes ettiyse vay halimize. Elinizden gelen, gelecek bir şey varsa yapın bırakmayın lütfen. Bakın farkındaysanız ben de size bunları yazarak birşeyler yapmaya çalışıyorum : )
şüphesiz yapıyorsunuz ama benim sizin oy verdiğiniz adaya oy verdiğimi biliyorsunuz benim uğraşım, diğerine oy verenlerle ve artık uğraşmak istemiyorum çünkü anlamıyorlar : )
Türkiye gündemini ve geleceğini belirlemek için millet ne diyor diye sandığa gidiliyor, bu bile ciddi bir hamle iken sandığa gitmemek akıl tutulmasıdır.
Mümkün olduğunca bunun için çabalıyorum. Küsen, versem ne değişir ki diyen onlarca kişiye dakikalarca dil döktüm. Kimisi olur dedi, kimisi duvar gibi sessiz kaldı.
Kesinlikle karışmam, herkesin hür iradesi, insanları oy verdikleri partiye, tuttukları takıma göre degerlendirmem...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
vatandaşlık görevimiz 🤷♂️ oy verdiğimiz ya da vermediğimiz aday Galip gelse bile sonuçta bizi kimin yöneteceğini seçmek için oy kullanmamız vatandaşlık görevimiz aksi takdirde koyundan farkımız kalmaz
Alternatif olmayan bir seçimde istemediğin iki kişi için oy kullanmanın nasıl bir mantığı olabilir kullansada kullanmasada da onun için değişen bir durum olmayacak
Ediyorum ama çok fazla İnsanıda ikna edemiyorum. Hele Sinan Oğandan sonra çoğu arkadaşım, kimseye vermem. Kendini satan adamın bana ne hayrı olur diyor.
Evet hepsini Reise oy vermek için ikna ediyorum. Gerçi Reis her türlü kazanır. Yoksa 3 cümleyi arka arkaya kuramayan kemal bu ülkeye cumhur başkanı olacak değil ya.