Bu ne nefret aaah, bu ne ızdırap
Zavallı kalbim, ne kadar harap.. 🎶🎵🎼😄
Beyefendi ya da bırakalım bu resmi ağızları Abi sen daha iyi bilirsin. Önceden oy demek namus demekmiş. Öyle ulu orta söylenerek peşkeş çekilmezmiş. Tabii günler aylar yıllar ilerledikçe namus kavramı bir takım yozlaşmaya uğradığı su götürmez bir gerçek. Fakat oy verme eskiden de olduğu gibi kişinin hür iradesine bağlıdır. Kimisi X partisini sever çıkarı vardır ona oy verir kimisi Y partisini sever ona oy verir. Kimse de kimseye neden şu partiye oy verdin bu partiye oy vermedin diyemez. Diyenlere de ''Kardeşim senin dediğin partiye oy verdim'' diyerek geçiştirilmesi taraftarıyım. Siyasetin artık insanımızın sinirleriyle oynadığı kanaatindeyim. Bu yüzden bu soruya cevap vermekten itina ile kaçınıyorum. İyi günler.
Türkiye gelişmiyorsa sebebi cehape zihniyetidir 20 yıldır ülkeyi cehape yönetiyor çünkü
Tam olarak bu düşünceye sahip olanlar nankörlük etmiş oluyor aslında.Çünkü ülkenin laik kalabilmesi için bir grubunda bunlara karşı durması lazım bunu da Akp ye oy vermeyenler ve Akp 'nin gazabına uğramayan anayasanın ilk dört maddesi sağlıyor. Ben Akp ye hangi mantıkla oy verildiğini anlamaya çalışıyorum ama mantıksızlik içinde mantık aradigimi düşünüp vazgeçiyorum. Eğer ben mevcut hükümet yüzünden kaliteli yaşam standartlarına sahip olamıyorsam asıl onlara oy verenin mantığından şüphe ederim. Nitekim de ediyorum.
Bir insana akıllı olduğu halde aptal derseniz o insan iki seçenekten birine inanmak zorunda kalır
Ya kıskanılacak kadar akıllı olduğuna..
Ya da gerçekten aptal olduğuna...
Çoğunluk aptal olduğuna inanmış durumda.
Ve daha da mühimi akıllı olduklarını sanıyorlar.
Ben alabilme gücüne bakarım. Markete girip tek poşetle 200 TL ye çıkıyorsam bu işte bir hata var arkadaş.
Cevap
13Cevap
Namkörlük az bile kalır bak ben ateistim ama ölümüne reis diyorum çünkü toplu iğnesi bike yapamayan bu ülke kendi tankını uçağını hatta savaş gemisini üretiyor yurtdışına iha siha satıyor aç insanlara eskiden kimse bakmazdı şimdi çuval çuval makarna dağıtılıyor diye dalga geçiliyor
Aaaa nankörlük ne demek yeryüzündeki en büyük günahı işliyoruz bilfiil 18 senedir
CHP hariç bu zamana kadar kimseye oy vermedim vermemde
aynen aynen akp zaten allah oldu başımıza koyun sürüleri hala ısrarla akp diyor ulan sizin beyninizde ne var nee
Kıyametin kopacağını bilsem yine de oy vermem AKP ye ölelim hepimiz gerekirse.
Tabiki nankorluk ediyor, herseyimiz var Şu an sukur, reise selam.
Sen nasıl ak partiye akp dersin Seni reise söyleyeceğim. Isırsın seni
Oy verilmemesi kişisel siyasi bakıştan kaynaklıdır. Yapılan hizmetleri inkar nankörlük olur. Oy vermek zorunda değilim ama hizmetleri de inkar etmiyorum.

Hassşktir
Senin evine gelen gelir kaç para onu söyle bi bana önce ülke ne hale geldi üretim yok millet aç fakir hale geldi etrafa toz pembe bakmayın gerçekleri görün artık
Beyni olmayan mahlukat soruyungğncellemis 🎶 paylaşmış 🐑 iyi gelir müzik sizlere dinleyin
Aga adam ironi yapıyor anlamadınız mı
🐑 ironi depil onun beyni yok 😂
Aga ben bu adamı biliyorum daha öncedende yorumlarını gördüm aktrol değil bu adam
O kadar akpli engelliyorum nasıl hala karşıma çıkıyorlar anlamıyorum:D
Aga adam ironi yapıyor yalnız
Namkmrlüğün sonu yok, ah reyizim ah😭😭😭
İşin gücün ironi yahu 😂😂😂😂
Süper ekonomi euro 10.3 👍
Boşver isteyen istediğine versin
Herkes özgür
Böyle düşüncesi olanlar nankördür bence.
Hala akp ye oy verende ben akıl aramam
İroni heralde
Tayyip yaşlandı Bilal gelmeli ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?