Ben dün öyle bisey duydum🤨
şu an dusseldorftayim ve burada ikamet ediyorum. Secim için belgeler geldi ve oy kullanmak için 110km gitmem lazımmış ve bende o kadar yolu 1 oy için gitmem!

Şayet kullanamadığım oy malûm şahsa gidecekse sandık dünyanın öbür ucunda olsa gider oyumu kullanırım.
Sizce böyle bisey doğru mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Parlamenter sistemi terk edeli 5 sene oluyor, azıcık gündemi takip et cahil. Başkanlık sisteminde kullanılmayan oy kimseye yaramaz
Orası Türkiye orada her türlü 3 kağıt yapılır.
Kazanma ihtimali yuksek olan kimse ona yarar. Oy vermemek sevmediginin karşısında durmamak demek. Akp bu gun var yarin yok. Sistem sıkıntısı senin bahsettigin olay.
Kullananların bile gittiğini düşünürsek, kullanılmayanların elbette gidiyor
Kullanma zaten bu kafayla. Oy kullanmak ne demek onu öğren önce. Bir oy için gitmezmis 😁
Türkiye beni açıkçası ilgilendirmiyor. Yıllarca sefillik çektirdi bana böyle bir ülke için kilimi kıpırdatasim gelmiyor açıkçası..
Milli yas ilan edeceğiz. Derinden yaraladı bu durum beni.
Oyunu kullan. Oy kullanmıyorsan sonra araplardan zamlardan şikayet etmeye hakkın yok
Banane ben Almanyada konaklama ve çalışma iznim aldım 😄 gerisini siz düşünün.
Öyle bir şey yok ama şu var en çok oy kim alırsa kullanılmayan oylar o partiye yazılıyor
Gel döviz lazım.
?
.
!
Thy'yi kullan gelirken. milli marka.
Yok ben qatar airlines ile gelicem 😂 şaka değil 2.5 ay sonraya biletim var thynin yarı fiyatına aldım.
Dogru simdi git dunyanin diger ucuna
Hayır kk
Kullan bence
Yoo.