Son zamanlarda akp fazlası ile yanlış yolda bana göre, sizce yeniden seçimi kazanır mı yani oy verir misiniz, ayrıca her şehirden kaç tane milletvekili seçilebiliyor bir partiden sınırı var mı, bilgi verir misiniz?
Evet oy veririm, sorunu cevaplıyom
Hayır oy vermem ama sorunu cevaplıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Son zamanlarda mı? Kendileri paralelin kralını yarattı yahu, her yere kendi yandaşlarını falan doldurdu her sistemi tamamen ele geçirdi, daha ne olsun. Resmen akepe imparatorluğu kurdular
boş ver kanka son dedim geçtim, millet hakaret etmesin diye birde özellikle bana göre diye ekledim yani yoksa hep yanlış oldular zaten 😀
Eyvallah da, gerçek keşke farklı olsa. Ne yani, değirmenin başındakinin adamı her daim en iyisi ve güveniliri mi? İşin erbabı, ustası, ehli mi? Tam tersi genelde, bu nedenle hangi parti olursa olsun yedikleri bu nane yöntem sadece memlekete vatandaşa zarar veriyor. Bak her parti diyorum, belediyelere bak hep x partilerin siyasi yandaşları ya da elinden tutup getirdikleri. Yok yaa, hiçbir yerde hiçbir alanda ve hiçbir zaman mümkün değil bir şey düzelmez ki zaten bunu isteyen yok. Bencillikten başka bir kavram göremiyorum
Vermeyi düşünmüyorum.
Saçmalamaya başladılar yanındakiyle.
Af çıkarsa gelsin konuşsun da bilmem ne
Ne affı ya
O kadar şehit verdik
Af diye bişe olmamalı
Peki bir sorum olacak, her şehirden bir partiden kaç tane milletvekili seçilebilir, sınır var mı, cevaplarsan sevinirim.
Haberim yok
Teşekkürler 🙏
Susma hakkımı kullanıyorum yoksa hapse atilabilirim
Peki bir sorum olacak, her şehirden bir partiden kaç tane milletvekili seçilebilir, sınır var mı, cevaplarsan sevinirim.
Hayır sınır yok vatandaşlık dersinde görmüştüm kafalarına göre alıyorlar zaten ama 600 geçmiyor toplam millet vekili
Çok teşekkür ediyorum 😊🙏
Vermem