Astroloji & Burçlar Oylama yapıyoruz burcunuz ne? Kelelel Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisiniz yazın Koç boğa İkizler yengeç Aslan başak Terazi akrep Yay oğlak Kova balık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oylama yapıyoruz burcunuz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ŞeytanTüylüAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% Kova +1 yıl Burcum boğa yükselenim akrep 0 6 Yorumla missmisfıtt Koç +1 yıl Boğalar düşman başına 😂 Yorumla ŞeytanTüylüAdam Kova +1 yıl @missmisfıtt Öyle deme bak kızdırma boğayı :DASD Yorumla missmisfıtt Koç +1 yıl Vala düşman başına bu boğalar😄 hepsi mı aynı öküz olur ahshdhdh Yorumla ŞeytanTüylüAdam Kova +1 yıl @missmisfıtt Ben ne yaptım ya evde oturuyorum Yorumla missmisfıtt Koç +1 yıl Ben yaptın demiyorum ki ahshd boğalar genelde çok fena olurlar diyorum çok kurnazlar Yorumla ŞeytanTüylüAdam Kova +1 yıl @missmisfıtt Öyle mi dersin? :D Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oğlak
Burcum boğa yükselenim akrep
Boğalar düşman başına 😂
@missmisfıtt Öyle deme bak kızdırma boğayı :DASD
Vala düşman başına bu boğalar😄 hepsi mı aynı öküz olur ahshdhdh
@missmisfıtt Ben ne yaptım ya evde oturuyorum
Ben yaptın demiyorum ki ahshd boğalar genelde çok fena olurlar diyorum çok kurnazlar
@missmisfıtt Öyle mi dersin? :D
Burcum koç yükselenim boğa
Adam gibi basagim ben adam gibi
akrep
Yengeç
boğa Burcu yum
İkizler burcuyum
Akrebim😏
Başak
Akrep
-VESSELAM-
oğlak gibi burç yok