Tüm partiler aynıdır. Hepsi aynı dizinin oyuncularidir hepsi ayni yerden maas alan hangi rol verilirse oynayan oyunculardir. Tek gercek vardir somürülen hep türk milletidir bu denklem hic devğsmez.
İşte onlarda bu yaptıklarını iyilik adına yapıyorum sanıyor. İşte atıyorum sonuçta güzel güzel şeyler olacak ama süreçte böyle şeyler yaşanacak diye bakıyorlar
Hepsi aynı valla hiç birinin diğerinden farkı yok biri ekonominin ağ. na 💩💩 diğeri eş cinseller gelsin der öbürü terörü destekler hepsi aynı 💩 farklı rengi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
herkesin kendi seçimi.. ben asla vermem ama vereni de yargılamam çünkü arkadaşlarımdan da veren olabilir bilmiyorum sormadım hangi partiye verdiler
Tüm partiler aynıdır. Hepsi aynı dizinin oyuncularidir hepsi ayni yerden maas alan hangi rol verilirse oynayan oyunculardir. Tek gercek vardir somürülen hep türk milletidir bu denklem hic devğsmez.
Direkt olarak oy kullanmak vicdansızlık gibi. Vicdanlı bir parti yok.
Doğru bir parti yok haklısın
Ama. malumlu olmak daha vicdansizlik
Vicdansız değiller ama cahiller. Bir söz vardır: "Kötülüğe giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenir"
Sustukları o kadar olay var ki vicdanlı olduklarını düşünmüyorum artık
İşte onlarda bu yaptıklarını iyilik adına yapıyorum sanıyor. İşte atıyorum sonuçta güzel güzel şeyler olacak ama süreçte böyle şeyler yaşanacak diye bakıyorlar
O partiye oy verenlerin geneli köpek haramdır diyen insanlar
Vicdanlı vicdanlı ezanlarımız susmadı şu an bayraklarımızda inmedi 🤣🤣
Hepsi aynı valla hiç birinin diğerinden farkı yok biri ekonominin ağ. na 💩💩 diğeri eş cinseller gelsin der öbürü terörü destekler hepsi aynı 💩 farklı rengi
Yalnız eş cinselleri ilk destekleyen rte dir
Ben hiç birini sevmiyorum ki hepsi aynı diyorum ya
Ben de sevmiyorum
Takım tutar gibi oy veriyorlar. Benim takımım kazansın kafası
Malum partili soruya gelen olmadı pek gizliye kapalı olunca 🤣
Denk gelmemiştir. Yoksa onlardan yüzsüzü mü var? Soğanı boyunlarına asıp reis diyen herifler onlar
Doğru haklısın 🤣
Onların vicdanı kalbi yok
Hepsinin anasini s….
Madımak davası düştü kimse ceza almadı
Tamm poclerr hepsinin anasini s….
Sanmıyorum
insanlık suçu bence