Chp seçmeni siyasetten daha iyi anlıyor. Hepsi için konuşmuyorum ama genel olarak böyle.
Sizce hangi seçmen daha bilinçli?
Chp seçmeni siyasetten daha iyi anlıyor. Hepsi için konuşmuyorum ama genel olarak böyle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
chp seçmeni hiç bir şeyden anlamıyor. Sırf Atatürk kurduğu için ve de aile geleneği olduğu için chpyi destekliyorlar. Hizmet görmeseler de , affedersiniz b. k içinde yüzseler bile partilerinden vazgeçmiyorlar. Eşeğe takım elbise giydirip aday yapsan gene oy verirler. Barışçıl falan da değiller. Özellikle dindar kesime zulmetmekten zevk alırlar. Kendileri lüks içinde yaşarlarken, devletin her kademesinden nemalandıkları dönemlerde başkalarını düşünmezler. Dindar, sağ kesim güçlendikçe de rahatsız oluyorlar. Onlar için varsa yoksa tapındıkları saçma sapan heykeller. Yöneticiler ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar kendi zihniyetlerinden eli kadeh tutan) değilse yerin dibine sokarlar. Ben parti ismi değil de sağ seçmen daha bilinçlidir diyorum, memnuniyetsizlik duyduğunda oylarını başka partilere kaydırabiliyorlar. 2009 yerel seçim, Haziran 2015 genel seçim ve 2019 yerel seçimlerinde hükümeti ''kendinize çeki düzen verin, milletten kopmayın' diye uyarırcasına tepkilerini gösterdiler. Bu da sağ seçmenin ne kadar davasına sadık da olsa gönül verdiği lideri uyarabildiği gösterir.
Bu ülkedeki seçmenlerin neredeyse hiçbirinde seçmen bilinci yok. Herkes ya şucu, ya da bucu olmuş veya olmak zorunda kalmış. Bir defa neyi nasıl talep edeceğini bile bilmeyen insanlar seçmen olmuş.
Ya şöyle bir durum var bu ülkede, daha kendi kişisel gelişimini bile tamamlayamamış insanlar kalkmış ülkenin geleceği konusunda karar verebiliyor. Bu çok ama çok yanlış bir durum.
Cevap
16Cevap
Maalesef iktidar yanlıları bilinçsiz ama iktidar karşıtları daha çok bilinçsiz. İktidar olmasını istedikleri partinin kendi gibi düşünmeyenler den oy alöası gerektiğini anlayamıyorlar. Hala başörtülü bir kız dans etti diye sayfalarında alay ediyorlar rakip partiye oy verenleri sürekli sosyal medyada aşağılıyorlar. Kendi partilerine en büyük darbeyi kendileri vuruyorlar. Sosyal medyada aşağıladıkları insanların oy vermesine bile tahammül edemiyorlar. Rakip Parti'nin kendi seçimini öfke ileve zıtlaşmalarla kontrol ettiğini anlayamıyorlar. Bilmeden sürekli rakip parti için çalışıyorlar. Sürekli "bak gördünüz mü onlar ne düşünüyor, neler yazıyor" dedirterek ekmeklerine yağ sürüyorlar. İşin en garibi muhalefetin oy isteyenleri ve gazetecileri yani okumuş kedimi bunları yapıyor maalesef.
Seçmen demeyelim de zaten birine bağlı ise bilinçli olamaz imkansız bir şey bilinçli insan kim başta olursa olsun ülkeyi yönetecek kişiye oy verilmeli şu an ülke yönetimi berbart kalkıp da kimse akp demesin ben CHP ligin ama CHP de şu an ki ülkeyi yönetemez o yüzden şu an bize gerçek bı mavi gözlü biri gerei
dirilmesi mi lazım mavi gözlünün?
Onu mu anldin yani ataturk gibi bı lidere ihtiyaç var
onun gibi olmasına gerek yok. ondan daha iyisi de gelir. bu millet Fatihler, Yavuzlar, Kanuniler yetiştirdi.
Belli senin düşünce şeklin o yüzden tartışmaya bile gerek ne anlatsam bos çünkü hadi iyi günler
Bu soruya yapılan yorumlardan da anlaşıldığı gibi bu sitede sol görüşlü ve muhalif üyelere daha çok tolerans tanınıyor. ERDOĞAN ve hükümet destekçileri aleyhine olan hakaretlere müsamaha gösterilior. Solcu ve muhalif kesimlere karşı yapılan hakaretler ise anında kaldırılıyor. Site yöneticilerin tutumundan belli kimin daha bilinçli olduğu. Takım tutar gibi chpyi destekliyorsunuz. Hiç kıvırmayın. aydın, elit falan da değilsiniz. Kendinizi hep milletten üstün gördünüz.
Muhalif seçmen CHP bencede imamogluna bile nasıl tepki verdi akp seçmeni hiç değil bence mülteciler gitsin der alkışlar kalsın der alkışlar İsrail kötü der alkislar barışır alkışlar
😊👍
Vatan sever olan parti sever olmayanlar bilinçli seçmenlerdir.
vatanseverler de sağ seçmenler olur.
ben onları ölçüt almıyorum canım
rica ederim
en bilinçli şu seçmen diyemem ama en bilinçsizini çok iyi biliyorum söylememe gerek yok sanırım
chp seçmeni tabiki kılıçtaroğlu na oy vermeseydiler Reis o koltukta 20 yıl oturamazdı
şu an ki yönetime oy verenlerin bilinçli olduğunu nu sanmiyirum resmen fanatiklik
adam cahillerin ferasetine güveniyorum diyor. haklı valla
Hepsi bilinçsiz seçmen kitlesi
Hiç bir partiye oy vermeyen seçmen
Akp liler koyun , herhangi bi düşünce gücü yok , ilerde verirler suriyeli erkeklere kizlarini
hadi ordan, sensin koyun. heykelden başka hizme bilmiyorsunuz
Boş yapma soytarı, her muhalif chp li mi oluyor sığ beyinli? Git sen suriyeli afgan erkeklere cariye ol , altına yat hepsinin senin için getirdi hükumetin
Noldu niye engelledin soytari , cevap veremeyince engelle , namussuz karı seni
terbiyeli konuş
ben sana saatlerce, günlerce cvp yazarım mankafalı
O arkadaşıma serefizin tekisin deyip engel attın, ondan özür dile , sen çok mu terbiyelisin
sana cvp veremeyen senin gibi sığır beyinli olsun
Ozzeelden arkadaşıma serefsiz yazıp engel attın, göreceksin sen
artık görün, kabul edin. Sizin hayal bile edemediğiniz icraatleri ERDOĞAN ve O'nun ekibi gerçekleştiriyor.
Sen onu bunu bırak, o arkadaşım seni şikayet edecek , özür dile ondan , ozzelden hakaret ettin ona
neyi göreceğim lan, ne yapacaksın
Görürsün hemen git o engeli kaldır özür dile
dilemiyorum lan, siz kim oluyorsunuz?
Görürsün peki dileme, bi daha yazmam
çok üzüldüm yazmayacaksın diye :(
Bakire misin bu yaşta hala?
11 yıldır evliyim
Çok olmuş , aynı kişiyle vay be
bizde sizn gibi eş değiştirme olmaz
Ben farklı tatlar severim , evlilik bana göre değil
yürü git yaaa, seninle uğraşamam. ne bok olduğun belli değil, neyi savunduğun belli değil. b. ktan bir tipsin. kendin bir kadına neleri yakıştırıyorsun, ben karşılık verince tehditvari şeyler yazıyorsun. senin gibilerle uğraşamayacak kadar vaktim değerli benim
Yaz bi az önce engelledin kişiye bi şey sorcam oradan hadi
CHP seçmeni gibi kimse olamaz.
kimse olamaz derken?
Selam,
Şıklara göre CHP diyorum.
ben sana ahmaksın diyorum
Millet İttifakı seçmeni
halt etmişsin
itin duası kabul olsa gökten kemik yağar
yalaka değilim ben, sadece senin gibi kör değilim
yaşlı başlı, kelli felli adama benziyorsun ama için boş
senin gibi mankafalıyla daha fazla uğraşmak istemiyorum. engel.
El Yeniden Refah Seçmeni 😀
Sosyalistler
Hiçbiri
Antipartizanım, hiçbiri bilinçli değil
Yeniden Refah Partisi seçmeni.
Hiçbiri.
B şıkkı
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?