Seçimler yaklaşıyor, cumhurbaşkanı değişecek mi?

■ Terör örgütüyle masaya oturduğumuzu iddia edenler şerefsizdir dedi, tabii görüşülüyor, görüşme talimatını veren
benim dedi.
■ Ben Gürcüyüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir dedi, benim için Gürcü diyenler bile oldu dedi.
■ Muhterem hocaefendi dedi, haşhaşi sülük dedi.
■ Kardeşim Esad dedi, katil Eset dedi.
■ Türkçe'yle felsefe yapılamaz diyorlar, ırkçılıktır, ırkçılık kokan açıklamalardır dedi, Türkçe'yle felsefe yapamazsınız dedi.
■ Lozan Antlaşması devletimizin tapusudur, inanç, cesaret ve fedakarlık zaferidir dedi, birileri bize Lozan'ı zafer diye
yutturmaya çalıştılar, zafer mi bu dedi.
■ İstanbul'u ihya ettik dedi, biz bu şehre ihanet ettik, hâlâ da ediyoruz, ben de bundan sorumluyum dedi.

■ İçki içen alkoliktir dedi, içki içenler bize oy veriyorsa, alkolikler arasına girmemiş oluyor dedi.
■ Benim her muhtarım bir dünya lideri seviyesinde bilgiye, yeteneğe, kabiliyete sahiptir dedi, ABD yönetimi kusura
bakmasın, Çatladıkapı muhtarı değiliz dedi.
■ Türk üniversiteleri tarihin en güçlü dönemini yaşıyor dedi, Türkiye'nin nasıl oluyor da dünyanın ilk 500 üniversitesi
arasında esamisi okunmuyor, demek ki bir yerde sıkıntı var dedi.
■ Bana milliyetçi diyenler varsa evet milliyetçiyim dedi, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık dedi.
ben bu makamda olduğum sürece asla dedi, özel uçakla gönderdik.
■ Amerikalı rahip hakkında, bu can bu bedende bu fakir bu görevde olduğu sürece bu teröristi alamazsınız dedi, özel
uçakla gönderdik.
■ Mavi Marmara baskını hakkında, eyyy İsrail dedi, cezalandıracağız, affetmeyeceğiz, bedelini ödeteceğiz, tecrit
edeceğiz, düşmanlığımız şiddetlidir dedi, sonra, giderken bana mı sordunuz dedi.
■ Eyy Macron beyin ölümünü kontrol ettir, katilsin, İslam düşmanısın, ırkçısın, milletime sesleniyorum, Fransız
markalarını satın almayın dedi, sevgili Emmanuel ilişkilerimizi görüşmek isterim, ortak hareket edelim diye mektup
yazdı.
■ Suriyeli kardeşlerimizi kapı dışarı etmekten sözediyorlar, biz burada olduğumuz sürece kimse gönderemez dedi,
kardeşlerimize kucak açtık ama kalıcı bir durum değil, evlerine dönecekler elbette, artık kardeşlerimizin evlerine
dönmeleri beklentisi içindeyiz dedi, zayıf ülke olmadığımız için mültecileri almaya devam edeceğiz dedi, bunları daha
nereye kadar besleyeceğiz dedi, onlar muhacir biz ensarız, ne pahasına olursa olsun kardeşlerimizin yanında olmaya
devam edeceğiz dedi, kusura bakmayın bizim alnımızda enayi yazmıyor, otobüsler uçaklar boşuna durmuyor, bindirir
göndeririz, hadi güle güle deriz dedi, onları bu topraklardan asla kovmayız dedi.
■ Bu köprüleri bu tünelleri devletin kasasından bir kuruş bile çıkmadan yapıyoruz dedi, buralar biliyorsunuz yap-işletdevret, eğer buradan aldığı aylık bedel yüklenici firmanın aleyhineyse, aradaki farkı kim ödeyecek, onu devletin
kasasından biz ödeyeceğiz dedi.

Dedi dedi dedi, yaptı da yaptı. Ekonomi, hukuk, adalet ortada. Sonuç ne olacak?

evet yeni bir döneme giriyoruz. cumhurbaşkanı Bay Kemal olacak
eski tas eski hamam devam edeceğiz. Tayyip tekrar cb olacak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Seçimler yaklaşıyor, cumhurbaşkanı değişecek mi?