Seçimler 2027'de olacak
Seçimler 2028'de olacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sene olma ihtimali yok , en yakın ihtimalle 2028 sonbaharında olur.. CB nün yeniden aday olabilmesi için seçimin 1 hafta erkene alinmadi bile yeterli.. zaten terörsuz Türkiye süreci devam ederken ve ABD yonetimindeki anti küreselci irade ile kordineli olarak yeni bir Ortadoğu çizilirken seçim olacağını düşünmek aptallık olur, 2 sene sonra bambaşka bir Ortadoğu bambaşka bir Türkiye olacak ve dengeler 180 derece tersine dönmüş olacak.. Trump önderliğindeki anti küreselci cephe küreselci elitleri temizlerken Türkiye'de bundan faydalı çıkacak 2028 de RTE tarihi bir farkla kazanacak
Bence mevcut takvime bakınca seçimin 2028’de olması daha olası görünüyor 🗳️ Ama Türkiye’de siyaset çok hareketli, erken seçim ihtimali de hiçbir zaman tamamen yok 😉 Yine de şu an sahada, medyada ya da Meclis’te erken seçimi zorlayacak kadar güçlü bir tablo görmüyorum. Sen ne hissediyorsun, sence toplumda erken seçim beklentisi gerçekten yüksek mi? 🤔✨
Cevap
11Cevap
2028
Bu yılin sonuna doğru olur ve yöneticiler değişir, gerçek vatansever, işinin ehli, cebini değil halkına öncelik verenler gelir umarım
Umarım bunu ben de çok istiyorum.
İnşallah
Zamanını bilmem de umarım erdoğan kazanır normalde tarafsızdım hatta chp tarafına yakındım ama bu epstein olaylarından sonra akpli oldum. Dünyada bu kadar büyük bir kötülük varken ve elit insanların bu kadar iğrençken ülkenin savunulması lazım ve chpnin bunu yapabileceğini sanmıyorum diğer devletlerle hep yakın ilişkileri var geçen özgür özel türkiyeyi ingiliz bilmem nesine şikayet etti vs. akp en azından ondan veya bundan sebep farketmes savunma sanayini geliştiriyor ve dış ülkelere karşı dik duruyor epstein dosyalarındaki yazışmalarda o mahluklar erdoğanı tehdit olarak görmüş bunun için bile akpye oyumu veririm. Zamanında o kadar şeyler söylediğim partiye ilk oyumu vermem de garip olacak
Sen trolsün karşim ya. Epstein davasında Erdoğan'ın adı geçiyor ama öyle Epstein'i korkuttuğu şeklinde değil. İsrail istihbaratını kullandığını ve İsrail istihbaratını kullanırken iş birliği yapan askerleri TSK'dan attığı şeklinde. Ayrıca Türkiye'den çekindikleri de yok Türkiye'ye acıyorlar. Parası değer kaybettiği için. Atacağım ekran görüntüsü Epstein'in gmail hesabının halka açılmasıyla elde edilmiş bir görüntü. Sayfa İngilizceydi ben İngilizce bilmediğimden google translate ile çevirttim sayfayı öyle okuyorum.
https://hizliresim.com/b81b90k
Yine Epstein olayında akpli 5 yıldızlı otel sahibi RİXOX otelin sahibi Fettah Tamince Epstein'in Lolita adlı uçağıyla gelen kızlara masaj dersi aldırtmış. Epstein'in şahsi kredi kartından ödeme almış. O kızların isimlerini AKP paylaşmıyor. Erdoğan paylaştırmıyor. Yine lolita uçağı defalarca İstanbul'a Antalya'ya gelmiş havaalanında kontrol yapılırken yolcu listesi beyanı istenir AKP/Erdoğan o yolcu listesini kamuoyuna niye açıklamıyor?
Troll falan değilim attığın kısımda bir şey göremedim türk askeri söz konusu olduğunda askeri müdahale ihtimali yok diye bir şey demişler ayrıca çeşitli yerlerde erdoğandan kötü bahsetmişler onlar kötü bahsediyorsa demekki bizim için iyi biri
Sende dediklerinle kafamı karıştırdın şimdi ya onları duymamıştım
Erdoğan'la ilgili belgeler daha açıklanmadı. Çünkü Erdoğan İsrail'in telinde oynuyor. Trump İran'a hareket yapmayı düşünmüyorum demeseydi Trump'ın da belgeleri açıklanmayacaktı. Fransa başkanının adını açıkladılar. Fransa devleti Kültür ve Turizm Bakanının orada adı geçiyor diye hakkında soruşturma başlattı. Fransa 'da İsrail'e Filistin konusunda tepki gösteren ülkerlerdendi. Reizden öyle yüksek perdeden Filistin desteği gelmiyor bu sıralar. Gelsin bakalım bir Filistin desteği o zaman görürüz. Şu an bile sadece İsrail istihbaratını kullandığını söylediler. Fetö zaten onlara bağlı. Adnan Oktar da öyle. Fetöyle kim yan yanaydı yıllarca? Fetö'nün mason locasında kaydı da var. Epstein'den de yardım istemişti. Yine akpli Rixox'un sahibi Fettah Tamince epsteinin yolladığı çocuklara açıkça masaj kursu adı altında eğitmiş Epstein de memnun kalmış İstanbul'a Antalya'ya defalarca uçuş yapıyorlar. O uçakta kimler var bakılmamış niye?
Bunlar birdaha secilemeyecegi için sonuna kadar devam edecek kalan köprü ve otoyollardan yüzdeleri alıp anerikaya gidecekler
@nicksevmeyenlerden bilmiyorum ama belediye seçimleri 2029 da olur. Diğer milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi hiç belli olmaz. 2028 olursa hemen arkasından 1 yıl sonra da 2029 daki olur yani
Şu savaş çanları çalarken erken seçime gitmezler bence
2028 zamanı belli zaten Haziran sanırım
2028'de olursa erken seçim yapmazsa aday olamıyor diye biliyorum.
En kısa zamanda yapılması gerekiyor
2027 Kasım gibi olur düşünüyorum.
İnşallah ama zor.
Sanmam 2028 de olur.
Hiç bilmiyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?