Gündem Seçim günü sizce neler olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bu seçim çok karışık ve olaylı geçeceğini düşünüyorum sizce nasıl bir seçim olacak? Seçim günü sizce neler olacak? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Брюнетка_Король Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 102% +1 yıl Herkes CB seçiminde ayrı, mv seçiminde ayrı partiye verecek, eminim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl evet bende öyle yapacağım Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Akp nin yine bi üçkağıtçılık yapacağını düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl her şey olabilir, tahmin yürütmek zor; yaşayıp göreceğiz. Umarım sakat olaylar yaşanmaz 1 0 Yorumla
Asmdldldşxöxşs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Erbakana oylar 2 4 Yorumla x_akif_x +1 yıl #OYLARERBAKANA Yorumla Asmdldldşxöxşs +1 yıl @x_akif_x meclise girmemiz lazım GENÇLERİN OYU GENÇ CUMHURBAŞKANI ERBAKANA Yorumla aypipim +1 yıl Cb de erbakana verecem ama mv de saadet Yorumla Asmdldldşxöxşs +1 yıl @aypipim hiç bir işe yaramaz saadetin oyu 0.5 anca erbakanın barajı geçmesi lazım yoksa oylar çöp oluyor mv erbakana ver kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkes CB seçiminde ayrı, mv seçiminde ayrı partiye verecek, eminim.
evet bende öyle yapacağım
Akp nin yine bi üçkağıtçılık yapacağını düşünüyorum
her şey olabilir, tahmin yürütmek zor; yaşayıp göreceğiz. Umarım sakat olaylar yaşanmaz
Erbakana oylar
#OYLARERBAKANA
@x_akif_x meclise girmemiz lazım
GENÇLERİN OYU GENÇ CUMHURBAŞKANI ERBAKANA
Cb de erbakana verecem ama mv de saadet
@aypipim hiç bir işe yaramaz saadetin oyu 0.5 anca erbakanın barajı geçmesi lazım yoksa oylar çöp oluyor mv erbakana ver kanka