Güncellemeler
+1 yıl
Erdoğan ciddi bir ameliyat geçirecekmiş Allah'ım sen büyüksün diyorum anlayan anladı Allah nasip etmez inşallah beni şikayet edebilirsiniz izin veriyorum istediğiniz gibi köpürebilirsiniz buna da izin veriyorum çomaaaaaaaaaarlar 😢😜🖕🖕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2028 yılında ama hangi ayda ve hangi günde olacağı o zamanlar belirlenir.
Soyadın Erdoğan mı 🙄🙄
Hayır
3 ismim var benim
Recep Tayyip Erdoğan üçüzler geldi aklıma Allah'ım sen akıl fikir ver
Ya Erdoğan kelimesini duyunca uzaklaşıyorum da bu artık refleks gibi bir şey oldu elimde değil
Ahaha sorun değil 😉
Yanlış anlamazsan bir şey daha söylemek istiyorum Berkay Alp daha güzel duruyor erdoğan'sız daha iyi duruyor ismin
Yok önemli değil annemde bana öyle diyor zaten Berkay Alp daha güzel olur diye ama ben doğma büyüme ismimi taşıdığım için çok seviyorum o yüzden değiştirmiyorum 😃
Ben de berkay alper doğan diye okumuştum erdoğanmiş
@DELİKANLIPRENSSSS 😂😂😂
Erdoğan soyad'ın gibi duruyor neyse uzadı da muhabbet benim sorunum isimlerle değil şahıslarla sen anladın Bence beni 😭😭
Biliyorum maalesef yapacak bir şey yok 😔😥
Bi sonraki secimimi beliyorsun Sen onu değil Malibiyet sampiyonu genel baskanin degismesini bekle o zaman birseyler farklilasir
Malibiyet ne laan
Suriyeliler ne olacak
Plan açıklandı. ilk etapda 1 milyona yakın gidiyor
Siz reisçisiniz sanırım çok tepki göstermediğinize göre
Evet onun yapamadığı hiçbir şeyi yapabilecek kalibiyette vasıfda bir aday yoktu ortalıkta
Evet ekonominin altından girdi üstünden çıktı onun yaptığını kimse yapmaz yapamaz helal olsun 😅😉😉✌️✌️
Ekonominin sorumlusu erdiğan değil Onu ambargo tehditleri savuran batılı devletlere Trnin ekonomisini mahfedeceğimdiyen abd baskanin sozlerine pandemi rus ukrayna savasina bakarak anlarsın Bu arada benim kabiliyetten bahsettiğim asıl şeylerden biri şu Bu sorunları cozebilecek adam yok
Sevmiyorum şekerim zorla mı sevdireceksin Allah Allah
Tam tersi kendilerinin bile aday olma dedikleri adamı ben nasıl seveyim
Sen şimdi neden yanlışı yanlışlıkla savunuyorsun senin düşüncene göre o zaman Kemal kılıçdar oğlu tercih ederim Erdoğan'a çok mu iyi bak ekonomi ne halde dolar ne kadar oldu?
Mehmet Şimşeğin Etkisi radikal bir politika değişimine gitti. Bu yönde açıklamalar yaptı doğal olarak sarsılacaktır. Yani beklenen bir şeydi Uzun vaadede etkisi ne olur bilmem Ama şunu biliyorum KK da bi fark oluşturmayacaktı.
Bu adam kaç yıldır başımızda yeter ama ülkenin anasını ağlattı ben sürekli değişimden yanayım Kemal Kılıçdaroğlu'na takmadım bende merak etme 😂✌🏼
Bende diyorum ki Erdoğan anasını aglatmışsa KK anasını belliyecek herif teroristleri serbest bırakacak özerklik verecek fetoculari cikartacak tehlikeyi anliyormusun
Gerçekten sen de buna inandın mı bunları asla yapamaz asla inanmıyorum bunları yapacağına oradan buradan kırptığı görüntülerle montaj yaparak millet de algı oluşturuyor kendisi sütten çıkmış ak kaşık ya sen de inandın yani Türkiye parlamenter sisteme geçecekti zaten otomatik olarak 😂😂✌🏼
Montak felan değil canlı yayın izledim hatta Selehattin demirtaşı Osman kavalayı bırakmak istiyorsanız bize katılacaksınız dediğini Van mitinginde olanları gördük
Parlementer sistem yalan oldu ilk turda Cumhur aldı parlementoyu Bu halkın bunu reddettiğinin ifadesidir Zira muhalefet. masada kavga ederek parlementer sistemin ne buyuk bir kualisyon garabeti getirdigini tekrar girmus oldu
O başa geçseydi ve bunları yapmaya kalksaydı kimse buna izin vermezdi yani Cumhurbaşkanı böyle bir yetkisi olamaz bence
Bıktım bu ülkeden ya ikisi de b**** değnek
Cb nin yetkileri çok geniş ve Meclis cumhurda catisacakalrdi zaten sonuc cikmazdı. Ama bu dediklerini yapacaktı ve Hdpliler tegdit etti yapmassa hesabini sorariz diye beraber bir protokol imzaladılar
Bu ülke öyle bir boka batmış ki başa geçen ülkeyi zor toparlar 20 yılda onun için uğraşırız bizim zaten gençlik gitti 20'li yaşlarımızın geldiği zamana bak ya tüküreyim
İntihar edeceğim kafaya koydum böyle yaşamak çok kötü
Ancak mücadeleye devam edenler kazanacak biz pes etmiyoruz etmiyeceğiz 😄
Mücadele edecek halim kalmadı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması daha iyi olurdu her ihtimale karşı şimdi dolar daha çok artışta onların önüne hiç geçilmeyecek bak gör Bu arada AKP'ye oy veren birine de saygı duymuyorum
Daha kötü olurdu aynı şeyi 120 kere tekrar etmek istemem anlattım zaten Ekonomik meseleden de bahsettim Mehmet Şimşeğin Radikal değişikliğinden kaynaklanıyor. herkes bekliyordu zaten bu isim aciklaninca Bakalım göreceğiz bir günde meyvesini verecek işler değildir Bunlar, Saygı Duyma bende Duymuyorum zaten
Ben ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim neyse Allah büyüktür diyeceğiz bakacağız yolumuza
👍
Bir seçim olursa ve erken olmazsa 5 yıl sonra
5 sene sonra ama erken seçim de olabiliyor
5 yıl sonra derken 2023'ü de sayıyor muyuz saymıyor muyuz sayarak hesaplayan var saymayarak hesaplayan da var
2028 yılında resmi seçim olacak
Hangi ülkeye kaçsam acaba hayır yaşamak istemiyorum ya böyle bir ülkede
Bende istemiyorum açıkçası ABDye kaçabilsem keşke 🙂
Seçim gecesi ne oldu biliyor musun bizim burada herkes arabasıyla mahalleye turladı dombra şarkısını açtı mazlumlara sırdaş olan Recep Tayyip Erdoğan gece rüyama girdi rüyada adeta bir kabustu ya neyi kutluyoruz biz yeni gelecek zamlari mı seçimde gene karışıklık olmadıysa Ben de bir şey bilmiyorum
Bizim caddede geçtiler utanmada yok ceplerinde para yok hala mutlular
Ogün arkadaşlarımdaydım hepimizin sinirleri çok bozuldu ağlayacak gibi olduk her gün anamız ağlıyor ihtiyaçlarımızı alamıyoruz artık hayallerimizden vazgeçtik bunu bile lüks görüyorlar bize ama en kötüsü de insanlar bizi anlamıyor
5 yil sonra bu zamanlar.. :D
Ya 2027 diyor bazıları kimi 2028 4 yıl sonra değil mi nasıl yani Bir dakika dur
Ben nanay Gülüm nanay bu ülkeden gidiyorum Allah sizlere sabır versin
ahaha ben orada bilem degilim aplaa... gel yanima
Nerdesin yav sen
avrupada bir yerlerdeyim :D
Hangi ülke rahatsa bende geleyim
gel gel.. rahat.. erkeği de bol kibar.. :d
Hangi ülke la söylesene 😭😭😭
Yakışıklı mı bari erkekleri 🤔🤔
güneyiyle kuzeyi arasında az biraz fark var.. en azından bakımlılar..
Neresi ki ora 🤔
sen nasıl gelecen onu soyle ben sana ulke soylerim hangisine git hangisine gitme diye..
Uçarak geleceğim veya kaçarak 😭😭
sen az daha bekle orada :D
Nerede bekliyor sen nerdesin ki hangi ulkedesin
Cevap yokmu kiz
napcan benim ulkemi sanki gelcen?
Manyak geleceğim herhalde yoksa niye sorayım
ulan arkadas nasil bi zenginliktir yahuu insanda para olunca istedigi yeri secebiliyor. gel gel barcelona... gel de gor terstenn--
Tam olarak neresindesin tam senin yanına geleceğim
havaalanindan cik taksiciye adimi ver berk nerde oturuyor diye o getirir seni bana..
Çok komik sjshshhshs
apla ben de sana çok guluyom bak emin ol..
Gül ablam gül insanları güldürmeyi severimmmm
hee var sende oyle bi şaklabanlık sen deyince oturdu taşlar..
Ben burada ciddi takılmıyorum sen niye beni ciddiye alıyorsun şaklaban sensin bence 😅
bak her dakika daha da komikleşiyorsun bence.. :D benim ciddi olduğumu nerden çıkardın apla.. taksiciye sor soyler yerimi derken mi inandın yoksa vay be ne para var millette istediği şehri seçiyor derken mi yoksa sana apla dediğimde mi hangisinde ciddiiydim ya da sana ciddi geldim aplaooww sana bil sana ellemeli telefon getircem barcelonadan söz.. !! :D
Hiçbirine inanmıyorum tabii ki de dalga geçiyorum burada goygoy yapmak için varım ama kalkıp da bana şaklaban dersen kendine bakmadan ben de kendine bak derim doğal olarak 🥴🥴😅✌🏼
daha çok bee erken başladın düşünmeye
Ya ama 4 yıl sonra yazıyor internette Emin misin
evet 4 yıl sonra
Puhahaha bunu mu düşünüyorsunuz
Puhaha Aynen ablacığım her gün g******* soğuk terler akıyorş zam üstüne zam zamların üstesinden gelemiyoruz belki s***** olup gideceğiz ülkeden Suriyeliler gitmedi ama biz gitcez
Ya bak rahatina be amcacigim
Dert etme bu kadar
Sinirlenmen bir şeyi değiştirecekse sinirlen ama elinden bir şey gelmez
Relax ol
Bu ekonomide bu ortamda paranın anasini ağlatacak sistemi ayarla kendine
Para cepte durduğu gibi durmuyor hortum gibi bitiyo hemen insanlar beni anlamıyor ayrıca amca ne yaa 😭😭😭
Bana ablaciğim derken iyiydi kadin !!!
Burada o kadar şey konuştuk sen cımbızla çekip bunu mu aldın BRAVO
Uğraşmak istemedim seninle caaaanim
Sen benimle uğraşmıyorsun ülke sorunlu olduğu için canın sıkkın konuşmak istemiyorsun ülkeyi bir imam hatip mezuna bırakırsak olacağı buydu
: ((((
Canim mi sıkkın komiksin
Gayet rahatim
Şu son 2 yıldır ekonomim kalkindi şahsim adina konuşuyorum genel değil
5 yıl sonra işte
Gene mi 28 Mayıs
Seçim zamanı gelince YSK tarafından açıklanır. Şu an tam tarihini kimse bilemez