Merhaba. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine az zaman kala 4 Mart 'ta aday belirleyen Millet ittifakına Meral Akşener katılmadı. Çünkü Akşener, adayın Kemal Kılıçdaroğlu olmasını istemiyor, Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu olmasını istiyordu. Durum tersi olunca İyi Parti ittifaklıktan çıkıp Millet ittifakının oy kaybına sebep olacaktır. Bu durum 6 Mart 'ta kesinleşecek gibi. Ben ise Millet ittifakına oy vereceğim. Çünkü devrimci bir gencim. Bu seçimin sonuçları biraz farklı olabilir. Eğer seçimi Millet ittifakı kazanırsa Cumhur ittifakı ve yandaşları TBMM dahil her yerde yoldaşlara karşı savaş çıkarabilir ve böylece darbe olabilir. Eğer seçimde boşa oy verirseniz Cumhur ittifakına gidebilir oylarınız. O yüzden karakteri belli her vatandaş, tercihini karakterine göre yapmalıdır. Herkes fikrini belirtmekte Cumhur ittifakı hariç herkese göre özgür olduğu için sizlerin kimlere oy atacağınızı öğrenmek istiyorum.
Millet İttifakı
Cumhur İttifakı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım katılım büyük olur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akp ye oy verenin namusunu şerefini haysiyetini skym
Sonuna kadar haklısınız
Ben de aynen katılıyorum size
Bu seçimi Millet kazanacak
Avrupa’da yaşıyorum akp yi destekleyenlere çokkkk farklı yaklaşıyorum…Bu kanı bozuk * kaybederse ülkeye döneceğim
Millet ittifakının devrimle ne ilgisi var delikanlı? Devrimciysen git işçi partisine ver, ne cumhur ne millet hiçbiri devrim yaratma peşinde değil zira
Eskisi gibi devrimciler kalmadı ülkemizde çünkü. Kazanamayacağını düşünüyorum. Ben de oyumu boşuna vermek istemiyorum. Eğer ülkeyi devrimci yönetseydi ülkemiz değil Avrupa Amerika ile yarışır hale gelirdi.
Toplumun büyük kısmının böyle düşünmediğini geçmiş seçimlerde gördük.
Devrimcinin ne olduğu hakkında bir fikrin var mı? Bolşevikler de devrimciydi, İran'daki Humeyni de. Sen Türkiye'de nasıl bir devrim bekliyorsun, kim senin istediğin devrimi yapmaya daha müsait, ona karar ver önce
Herkes fikrini belirtmekte özgür, her medya ayrı fikri benimsemesini, iktidarın kötü yanları olursa eleştirilmesini, vs. gibi devrimler
Yalan ülkesi olmasın ülkemiz artık
Bahsettiğin şeyler bu ülkede hiçbir zaman olmadı, günümüzde de olmuyor. Halk tv, tele1, sözcü tv gibi kanallar chp'yi körü körüne savunurken, a haber, ülke tv gibi kanallar da hükumeti savunuyor. Bu durumda iki ittifakın da bir bok olmadığını kavrıyor olman gerekirdi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!