bitmese bile erdoğan 69 yaşında ve sağlığı iyi değil 4 yıl daha yaşar mı emin değilim. erdoğan öldükten sonra siyasal islamı bir araya getiren bir figür ortada kalmayacak zaten deva, saadet, yeniden refah gibi birkaç parçaya bölünecekler
Bekliyip göreceğiz ne devirler bitti. Belki biter, belki devam eder Ama emin olduğum tek şey mevcut iktidar için bu seçimin tarihlerindeki en zor seçim olacağıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bitmese bile erdoğan 69 yaşında ve sağlığı iyi değil 4 yıl daha yaşar mı emin değilim. erdoğan öldükten sonra siyasal islamı bir araya getiren bir figür ortada kalmayacak zaten deva, saadet, yeniden refah gibi birkaç parçaya bölünecekler
Bekliyip göreceğiz ne devirler bitti.
Belki biter, belki devam eder
Ama emin olduğum tek şey mevcut iktidar için bu seçimin tarihlerindeki en zor seçim olacağıdır
Reisi şimdi hangi ülkeye koyarsan koy orada seçilir bence
Adam yaaa
Ney shxbxb
@kvrckbayan evet Reis Putin ve çin lideri Che dünya lideri oldu artık
Oki
@kvrckbayan karşısına çıkabilen aday bile yok gelmiş gülüyorsun 🙂 14 Mayıs 1.5 ay kaldı farkında misin
Ben bişey demedim ki
AKP ya da 6lı masadan biri kazanırsa sistem devam eder sürpriz biri kazanırsa sistem düzelme yoluna girer.
Bitmez. Çok beklersiniz
Bende bitmesini istemiyorum zaten
Sadece isimler değişecek
Yani?
Bitecek ama bizim için pek iyileşmeyecek
Kim gelirse gelsin bu ülkenin kaderi değişmez
Insallah bitmez devam
Sonuna kadar devamm bitmeyecek
Bitmezse vay halimize
İnşallah bitmez
İnşallah bıktık artık
Takip at seri engelliyim seni
Sanmiyorum
Bitmeyecek inşallah
biter kesin
şu an görünen tablo o kazanmaları zor
Bence zor
Bazı enayiler umutlanıyor :)
Sen hangisini istiyorsun
Devamm reisle yola
Nicee
Bitebilir
Bitmesin bence
İnşallah
İnşallah askm
Tövbe de
Trol musun
Ne trollü
Hiç ülkemiz için hangisi iyi olucaksa o olsun inşallah a veya b partisi önemli değil kim ölmüş
Olmuş olucakti