Akı sağlığı gayet yerinde şekerim. Bu arada benim için endişeleniyor olman kalbimde birtakım titreşimler yarattı🥰🥰🥰 Buradaki ifademi senin için kullanmadım. Genelde ak parti lehine konuşup yorum yaptığımızda salağın birisi gelip ağzından köpükler saçmaya başlıyor. Dolayısıyla onlaraydı bu ifade. Üzerine alındıysan afadersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
chp olur
Pkk lı Osman Öcalan'ı TRT ye AKP zamanında çıktı. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatamam.
bıktım bu sorudan, 30 yaşındayım yeter artık olmuyor işte istediğimiz seçilmiyor aw
hahahahaha üzgünüm oy verenlere isyan edebilirsin :(
Bu sefer ben geçerim o koltuğa hiç birinden bir halt olduğu yok
1 Kasım 2015'ten beri oy kullanmıyorum, kullanmayı da düşünümüyorum.
Recep tayyip erdogan donemi bitti Tek reis Hakan Fidan
Güzel bir aday çıkarsa CHP. Çıkmazsa her zaman zafer partisine.
NASİP =nasip kısmet nasyonel sosyalist ve işçi partisi her kesime hitap ediyor ben kurdum 🙂
Ak Parti. Kudurun🤣🤣🤣
kuduracak bir durum göremedim tam tersi haline acıyorum dostum , umarım en yakın zamanda akıl sağlığına kavuşursun
Akı sağlığı gayet yerinde şekerim. Bu arada benim için endişeleniyor olman kalbimde birtakım titreşimler yarattı🥰🥰🥰
Buradaki ifademi senin için kullanmadım. Genelde ak parti lehine konuşup yorum yaptığımızda salağın birisi gelip ağzından köpükler saçmaya başlıyor. Dolayısıyla onlaraydı bu ifade. Üzerine alındıysan afadersin
Yeniden refah partisi
Bağımsız bir aday olsa keşke.
Adaylar kim
akp soylemeye gerek yok , chp özgür özel olur , zafer ümit özdağ , iyi parti meral akşener dem i bilmiyorum hahaha
AKP içinde bence gerek zira rte nin son seçim hakkıydı
onu söyleyemiyoruz maalesef hahaha
😅😅
Vakit gelsin görürüz bakalım
DSP 🕊💙
Chpp
Erkan Trükten
Zafer partisi
Chp.
Fatih erbakan