Naptı bu adam yaa bu ülkeye iyiliğinde cok zararı dokunduu
Nasıl hala bu adamı sevebiliyorsunuz
Tayyip yerine çay bardağını tercih ederim
Ahahahah aynenn
Dislike verenin aaaammmmmkkkkk
Tayyip hariç herkes
Helall olsunn sanaa
Cevap
13Cevap
Güncellemeden sonra yazmak daha manidar olur sanırım :) Reis dediğinde aklına kim geliyorsa o olacak.
Kılıçdaroğlu kendisine çok güveniyor kendinden emin şekilde konuşuyor ben bir şansı hak ettiğini düşünüyorum
O Tayyip ölmeden tahtı kimseye bırakmaz
Mağlesef geberip gitsinde kurtulalım hepimiz
Ölene kadar sistemi padişahlığa çevirip olduğuna bırakmazsa tabii
Bende aynısını düşünüyorumm
Bu nedir ya bir geldi yapıştı kaldı
Zaten bütün sistemi değiştirdi yapmadığı bir o kaldı onu da rahat rahat yapar
Aynen yaa
Daha önce Cumhurbaşkanlığı yapmamış birisi.
Mansur Yavaş aday olsun istiyorum.
Ülkenin geleceği için mecbur ve el mahkum bir şekilde millet ittifakı
👍
Mevcut olan harici
RTE çayı neden attığini bilmeyip boş bos konusanlara acayip gülüyorum 😂😂
Nedenmişş söyle öğrenelimm
?
Çay adem peygamberin tovbesi kabul edilince gozunden akan yaşın düştüğü yerde olusan bitkidir eskiden kotu bişi oldugunda padisahlar cay atarlarmis huzur bereket olsun duzelsin diye ondan rte da atmış
Öğrendinmi
@ByToRo din ile bagdastirmiyorum sadece sebebi bu sacma sacma diyorlar ulke yanıyor çay atıyor dalga geçiyorlar kötülemek için iftira atıyorlar
Kötülicek olsak sadece bunlamı kötüleriz sence biraz mantığını yürürüt peki o zaman sana şunu söyliyeyim en sonki cumhurbaskanligi seciminde muhareh ince kazanıcak diye tutup karısını kacırmadimi eger geri cekilmessem oldurur trafik kazası gibi gĺösteririm dedii beee alın size yaptığı boklardan biri
Bunlardan haberiniz varmıydıı. Aaa siz şimdi bunuda yalanlarsınız gerçi pardonn
Nolduuu canımm sen bi sustun söyleyecek bişe bulamadınmıı
Susmadim mal KS girmemistim hepsi yalan iftira atiyosunuz kanitla hadi ispatij var mi lan
1 bana mal diyemzsin
2 haberlerde çıktıı
iftirayı da zaten biz atarız demii
siz o gerizekalıya oy vermee devamm edinn sayenizde olan masumlara oluyor
Sensin canım
evettt
@urukhaim sanane mal
canım olan biri varsa oda sensin kesinlikle olmayan beynine tüküreyım
Sız devam edin catlamaya rte kazanacak 😂😂
Laflarına dikkat et. Ben baska birine benzemem haberin olsun. Siyaset halkında bilgin yoksa konuşmayacaksın. Sırf ailen yüzünden sende o partiyi tutuyosun. Çünkü kendi iraden yok. İnsanlar ölmüş ama çay dağıtılıyor. Bunun nesini savunuyosun? Şaka mısın sen? Gelmiş bir de küfür ediyo insanlara. Sen Müslüman mısın şimdi?
@urukhaim musluman olup olmadigimi senmi seciceksin mal çok şükür muslumanim yukarda açıklamıştım cay neden dağıtıldığını ama beynin kit anlayamamissin bne napabilrim kendi isteğimle hür irademle rte diyorum sonuna kadar senin gibi cahille ugrasamam bb
Cumhurbaşkanı kim olur bilmem. Şahsen zamanı geldiğinde adaylara bakar, kararımızı veririz. Ben prensip olarak, daha önce Cumhurbaşkanlığı yapmamış biri olmasından yanayım. Sanırım böyle bir temennide veya prensip kararı almakta da sakınca yoktur.
Sonuçta burası bir padişahlık değil, Cumhuriyet. Özgürüz. Addaylar çıkar ve istediğimize oy veririz.
O değil de, sen yorumunla ne demek istediğinin farkında mısın? Esas oraya takıldım ben:
Eğer senin dediğin gibi Çay bitkisi peygamber efendimizin göz yaşlarının düştüğü yerden filizlenmiş bir bitkiyse, Hz. Peygamber'den önce çay bitkisi yok demektir. Ama biliyoruz ki en az M. Ö. 2737 ylından beri çay yeryüzünde var. Yani günümüzden yaklaşık 4500 - 5000 yıl önceden beri kesin var.
Böyle bir uydurmayı, Hz. Peygamber'e nasıl mâl ediyorsunuz? nasıl vebal alıyorsunuz, nasıl cesaret ediyorsunuz pes diyorum!
Ayrıca rica etsem, acaba hangi Osmanlı Padişahı, hangi olaydan veya afetten sonra halka çay dağıtmış? Bir tane örnek alabilir miyiz? Bir tane.
Yer, zaman ve kişi adıya mümkünse.
Çünkü Osmanlı Devletinde, en azından ilk 300, 400 yılda çay pek bilinmez, daha çok kahve içilirdi. çayın yaygınlaşması 1800'leri hatta ortalarını buluyor.
Vereceğiniz bilgiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :-)
Bence ben kazanmalıyım
imamoğlu
Çare Cem Uzan!
bennn
ben kazancam
Tayyip Onbaşıdoğan
Baştaki hariç herkes
Selahattin demirtaş biji kurd kürdistan
@urukhaim ooo bu iyiydi işteee😅
@urukhaim ilerde göreceğiz kim bayraksız kalacağını Türkiye i. ç savaşı
Siz ne kadar şerefsizsiniz yaa siz türkiyede yaşıyosunuz hatırlatim iç savaş çıkmasını istiyosunuz
Hayatımda sizin kadar aşallık köpek görmedim allah 7 ceddinizin belasını versin
Aşağlık şerefsiz asıl sizsiniz bunların olmasının nedeni de sizsiniz dünya da saldırmadığınız kürt kalmadı ezmeye çalışmadığınız hakaret siz bunu hakediyorsunuz yanınıza mı kalacak sdg devletleşiyor
Biz hakediyoruz öylemi sen benim mesleğimi biliyormusun yaa benimle böyle konuşabiliyorsun
Ben subaylığı okuyorum ve hiçbir türk askerinin bu hakaretleri duymasını istemiyorum
ve diyen sendin bayraksız kalacaksınız diyee yaa sen o bayrağın altında yaşıyorsun hatırlatim o bayrak seni koruyor
Allah bildiği gibi yapsın sizi
bu arada şunu da diyeyim sen bu korkaklıkla hiçbir şey yapamazsın
Sizlere inat Reis yine kazanacak
Tayyip Erdoğan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar