Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroglu
Muharrem İnce
Sinan Ohan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah'ın izniyle bu kez oyum, Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Çevremde görüyorum, daha önce akp ye oy vermiş olan pek çok kişi bu kez Kılıçdaroğluna oy verecek. Onların çoğu, artık bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile diyor.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi. Diğer iki aday ise aldatmaca, onlar sarayın projesi
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok
Resmen komedi ya :)
Müslüman diyorlar, müslüman olan kul hakkı yer mi? İftira atar mı? İsrail projesi olan BOP un eşbaşkanı olur mu? Eline Kur'an alıp sallayarak siyaset yapar mı? Dini çıkar aracı olarak kullanır mı?
Milliyetçilik diyorlar, milliyetçi olan okullardan andımızı kaldırır mı? TC ibaresini kaldırır mı? Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldım der mi? Bölücü kürt hizbullahıyla ortak olur mu? Haburda 34 pkk lıyı davul zurnayla karşılatır mı? Onları affetmek için ayaklarına hakimler gönderip çadır mahkemeleri kurar mı?
Oyum tabi ki Kılıçdaroğluna
Cevap
5Cevap
Neden mi bu cevap. Kısmet olursa bir diktatörden kurtulacağız
Düşünen her Müslüman Türk gibi. Her zaman Reis
Allahın izniyle tayyip erdoğan
Erdoğan ❤️
Ölümüne reissss
Tabii ki reisim Allah'ın izniyle
reis tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?