Dış işleri bakanı Çavuşoğlu, "Öso ile Esad'ı barıştırmamız gerekir " demişti. Türk milleti, bu sözlerin ardından oldukça şaşırırken; Radikal dinci terör örgütü Öso, çok ağır tepki verdi.
Şöyle ki Suriyeliler, Türk askerinin koruması altında olan Azez Emniyet Müdürlüğünü bastı. TSK'ya ait zırhlılar taşlandı. Suriye’de görevli olan tüm TSK personeli alarm durumuna geçti.
Bu ilk terör faaliyetleri de değil. Daha önce de elektirik zammı yapılınca ; Tedaş binasını yok etmişlerdi. Bunlar, terorist!
11 yıldır, 100 milyar dolar para harcadınız ve işte sonucu. Zira içimizdeki laikçi ve Atatürkçü Anadolu arapları hariç Arap kavmi, her zaman Türk düşmanıdır! Eğer azıcık samimiyseniz, Türk ordusunu oradan çekersiniz ve İçimizdekileri de sınır dışı ederseniz. Zira Bu olay, burada bitmez. Türkiye'de ki radikal dinci Suriyeliler de ayaklanacaktır. Şaşırmayın, çünkü bunlar Türk düşmanı Şerif Hüseyinin torunları.. Zafer Partisi, iktidar olmasa ; 2040 da iktidar olup Türk milletini yok etmeyi deneyecekler.. Takdir, Türk milletinin olacak; altılı masaya veya akpye oy verip yok olmak mı yoksa Zafer partisine oy verip, yaşamak mı?
Ben de muhalif biriyim, 26 yıl şanlı Türk ordusunun üniformasını giydim.
Ancak küçük münferit olayları bu şekilde galeyana getirmek suretiyle alenileştirmek faydadan çok zarar getirir ve bu durum beni de yakar sizi de.
Türkiye, Misak-ı Milli topraklarında yer almalıdır, çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı bir devlet politikasıdır. AKP buna karşı gelmiş sonradan Hanya'yi Konya'yı görünce dönüş yapmıştır.
Bu ülke topraklarını büyütmediği takdirde bölünecektir. Beyniniz çalışsın, çalışmıyorsa, çalışanlarınkine kulak verin.
Nasıl münferit olay komutanım? Suriyeli teroristler güney vilayetlerinde, Türkleri kovar olmuş. Kilis, Mersin ve Hatay'da Türk nüfusu hızla azalıyor. Suriyeli nüfusu da her yerde artıyor. Bunları göndermezsek ve düz matematik hesapla, 2040 lı seçimlerde: iktidara gelemezler mi? Cevap: iktidara da gelirler ve bizi yok etmeyi denerler Halkın, artık bilinçlenip ÜMİT Özdağ' ya oy vermesi lazım ki ; bu korkunç Bop planının son evresi gerçekleşemesin. Aksi halde kesin gerçekleşecek. Şöyle olacak Akp, bir daha seçilirse ; asla gitmeyecek. Zira 15 milyon kaçağa vatandaşlık verip oy kullandırtacak. Hat da daha fazlasını getirecek. YANİ kurtuluş savaşı kazanamadan, vatanımızı geri almamız imkansız olacak. Lakin şunu da hatırlatayım ki ; olası kurtuluş savaşımızda, ABD Vietnama girdiği gibi bize de girecek. Nitekim Ege Adalarına, boşuna sığınak yapmadı adamlar.. Ama iktidar elimizde olursa, tüm bu oyunlar bozulur. Aksi halde 2040 lı yıllarda, Türk milleti, Vietnam halkı kadar başarılı olamasa ; yok olacağımızı düşünüyorum. Kaldı ki halkın, silah eğitimi de yok. Zira askerlikte, üç mermi ancak sıktırılıyor. Özetle 2023 seçimlerinden ÜMİT Özdağ seçilemese, ABD nin yazdığı korkunç son bizi bekliyor.
Fakat senin beni çağırdığını düşünmüştüm. Meleklerin düşüşünü izliyorum. Bunlar benim mutsuz günlerim arkadaşım. Bitişe tanık olmaya geliyorum. Gözlerimizi kapatıp gülmeye çalışıyoruz. Fakat biliyoruz bunların hepsi sadece bir düşüş. Yanan bir ışık gördüm sandım meleklerin geceye düşüşlerini izliyorum. Burada Tanrıylayız diye bağırdılar. Bizi tek kurtaracak kişi Allvater'dir. Demiştim. Ve o asasını kaldırarak ölen arkadaşını yad etti. Senin gözünü nerede sakladığını biliyorum babam dedim.