Açık Ve Net Olarak Mancınıklar İle Hepsini Fırlatmak İstiyorum Kansız Vatansız Şeref Yoksunlarını Ülkemde Beslemek Bir Türk Genci Olarak Vijdani Olarak Zoruma Gidiyor. Yeter Bu Kadar.
Suriyelilerin Suriyede Türk Bayraklarına Türk Tırlarına Askerlerine Saldırmasına Karşı Ne Düşünüyorsunuz?
Bence bayrağımızın direğini bu itlere monte etmek gerek. Vatanımda rahatça gezmelerinden, iş yeri açmalarına müsamaha gösterenlerden ve onlara ev verenlerden çok rahatsızım. Burada yiyecek ekmek buldukları sürece gitmeyecekler. Milletin biraz geri çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ev ve dükkan vermemeli, işe almamalılar.
Aynen öyle ama bizim milletimiz de paragöz arkadaş orgeneral bile insan kaçakçılığı yapmış Tsk yı karalamış yani asker bunu yapıyorsa ne diyebilirim ki
Haklısın Öyle tabi gazze için filistin için sokağa çıkanlar şimdi de Ne Mutlu Türküm Diyene Desin De görelim Ülkemde Sığınmacı İstemiyorum desin de görelim. Ah ahh 6 Yasındaki Bir Kız İçin Bir Türk Kızı Olduğu İçin Dünyayı Yakmamız Lazımken Olanlara bakarmısın Kimsenin Başına vermesin Çok zor empati yapınca kendi yeğenini kızını düşününce off içim gidiyor
Katılıyorum. Çoğunluğumuzdaki en büyük eksikliğimiz empati yoksunluğumuz. Bunca insan, bu kadar Türk milleti eğer ki empati yapabilseydi şu an bu soysuzların bir çoğu burada olmayacaktı. Kimse de kusura bakmasın kendi ülkesini korumayıp fare gibi kaçan bir milletin, benim çocuğunun üzerindeki battaniyeyi alarak mermi örten analarımın atalarımın toprağına ayak basmaması, suyundan içmemesi gerekirdi.
Maalesef öyle Yanarım yanarım ona Yanarım Kendi ülkemizde yabancı olduk parya olduk maalesef tek suçumuz herkese kucak açmamızdı yazık gerçekten ben geceleri rahat uyuyamıyorun yüreğim yanıyor 300 den fazla mehmetçik suriyede boşuna hayatını kaybetmiş gibi hissediyorum
Ben zamanında çok dedim sinirden kendimi yedim herkes dinlemeyip oy attı. Başınıza gelen hersey müstahak dedim artık gözümü yumdum o zamandan beri. Oy verenler baksın çaresine
Haklısın Ama Lütfen Öyle Düşünme Biz Türk Gençleriyiz Gençliğe Hitabede Vatanın Her Karışı Bir Fiil İşgal Altında Olmuş Olabilir iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-u-zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ama Biz Pes Edemez Vazgeçemeyiz.
Açıkçası Güney sınırımızda sınır boyunca 50 km derine girip komple almak gerek. Ülkede bulunan arap sevdalılar islamı araplaşmak sanan arapçayı kutsal kılan arap sevdalıları da dahil olmak üzere ülkeden atmak gitmeyini vurmak gerektiğini düşünüyorum.
Halk ayaklanacak bunları döve döve gönderecek başka çözüm yolu yok. Hiç biri iyilikle gitmez. Aynı Almanyada yaşayan Türkler gibi bizim kurulu düzenimiz var diyerek sıyrılırlar.
Evet hata iktidarken halka mal oldu fark ettiysen bu ulkenin vekilleri siyasetcileri uyudugu için olan yine halka oldu maalesef ayrica umiiit ozdag gibi kisilerin ise bu süreçte halki kine yönlendirdiğini düşünüyorum
Bence ümit özdağ olmasaydı da baskası çıkarsı sorun şu ki halkın tahammüllü kalmadı yeterince gerek ekonomik gerek çalışma şartları olsun durum ortada ümit özdağ sadece bir seçenek İktidarın Hataları kabul edilemez 6 yasındaki Kız Çocuğunu Devletin Koruyamaması Başlı başına bir Sorun güvende değiliz.
Asla değiliz ulkenin demografik yapisi bozuldu ve bu tahmin edilemez bir şey de değildi ama su an savas ucagi ve tanklar suriyey gitti ve orada akreplere ateş açılmış bir grup tarafından
Aynen Bayrağımızı yakmışlar tırları yakmışlar yaa sinirlenmemek ne mümkün inan yine iyi sabır ediyor milletimiz başka ülkede olsa sokaklar karısır isyan çıkar çok fena şeyler olur sağduyuluyuz bence hala ve halâ
Elbette Öyle ama Mantık Ülkeyi yönetenlerden bir hayli uzakta diye düşünüyorum Global bir devlet haline geldik bütün dünya milletleri burada Biraz Aşırı sağ Kaymak Gerekli Avrupada Şuanda Fransa aşırı sağ önde seçimlerde sol kan kaybediyor bizde de olmalı belkide
Öyle tabi Ama bu saatten sonra ne kararlar alınırsa alınsın ülkenin karısması kaçınılmaz gibi giren girdi zaten herşeyi yapabilirler başka bir ülke 2 dakikada karıstırabilir burayı bütün ajanlar cirit atıyor hücre evleri mafyalar ne ararsan perşembe pazarı gibi
Aynen Öyle Bu burada Kalmaz Bu İtler Rahat Durmayacak belli Ama En Ufak Bir Kıvılcımda Yangın yerine dönecek Canım Ülkem Kayserideki Tecavüze uğrayan ve onu Devlet Koruyamıyorsa Ve Olay çıkaranlara vandallık Yapmayın Diyorsa bir lider bu ihanettir Kabul edilemez
Evet Öyle Ama Bir Türk Orgeneral bile Suriyeden İnsan Kaçakçılığı Yapıyorsa Vatana İhanet Ediyorsa Durum Bir Hayli Zor Uyanıp Gerekli Siyasileri Gerekli Yerlere Getirmek Gerekli ( bknz Prof Dr. Ümit Özdağ ) 6 yasında Tecavüze Uğrayan Küçücük Bir Kız Çocuğunu Koruyamadı Devletimiz Bu Kabul Edilemez Bu Benim Canımı Yakıyor Bu Çok Çok Kötü Yarın Bizim Başımıza Gelmeyeceği Ne Malum Defolup Gitsinler Yoksa Gerçekten Sabır Tükendi.
Yaa Çıkarlar mı Arap Kardeşleri İçin 6 yaşında Küçücük Bir Çocuğa Tecavüz Edilmiş Umurlarında Mı? Türk Bayrağı Yakılmış Türk Askerine Saldırı Yapılmış Ama Onlar Bizim Din Kardeşimizmiş Allah Belalarını Versin Hepsinin Gerçekten Starbucks Basmayı McDonald's Basmayı Coca Cola Dökmeyi Bilirler Ancak Lağım Fareleri.
Starbucks'ı, Coco cola'yı ülkeye sokana satışa izin verene oy verir gider cafede kendi milletini döver bunlar böyle bi böcek. Bunların derdi insanlık değil arap'a bişey olmasın. Bu kız için de ortam bassınlar suriyelileri dövsünler görelim
🤦♂️ Ya Gerçekten Nasıl Bir Döneme Denk Geldik İnanamıyorum Buz Adam Ötzi Bile Daha Mutlu Bir Hayat Yaşamıştır. Gerçekten Lanet Gitsin. Söyleyecek O Kadar Çok Şey Var Ki ama Kime Neyi Söyeleyeceğiz Empati Yapmaktan Yoksun Cahil Cühela Kesim Yönetiyor Ülkeyi Koyundan Hiçbir Farkımız Yok Sussam İyi Olucak. İyi Geceler Dilerim.