Suriyeliler Türklere saldırmaya başladı. Ne düşünüyorsunuz?

Bu haberleri gördünüz mü bilmiyorum ama bir Türk olarak canımı sıktı. Besle kargayı, oysun gözünü. Biz burada 5 milyon Suriyeliyi beslerken Suriyelilerin (dünkü olay üzerine) "kısas" yapmaya hakkı yoktur. Ama tüm bu sorunların suçlusu ne Suriyeliler, ne de Türkler. Tüm bunların suçlusu 5 milyon Suriyeli Arap'ı Türklerin arasına sokanlardır. Çözüm ise belli; bütün Suriyeliler sınır dışı edilmeli. Suriye'de güvenlik sorunu varsa Suudi Arabistan'a ya da BAE'ye ihraç edilsinler, umrumda değil. Ya da sınır dışı edilmiyorsa bile, en azından Suriyelilere özel bir şehir yapılsın ve bütün Suriyeliler orada yaşasın. Ama Türklerle Arapları bir arada yaşatmak akıl işi değil. Ki ırkların isminin önemi yoktur, hiçbir millet başka bir milletle bir arada yaşamak istemez. Sonucu bu olur işte. Ne olursa olsun bir Türk olarak bu görüntüleri kabullenemem. Umarım (ki pek sanmıyorum ama) gereken yapılır.

Güncellemeler
1 yıl
Kayseri, Konya, Hatay ve Gaziantep'e helal olsun! İNTİKAM ALINIYOR!😎😎😌😌😏😏😏 Gururumuzu yerde bırakmayan Allah'a hamdolsun! Bugün bunun için dua etmiştim ve kabul oldu!☝️💚💛🧡❤️🩷😋