AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bizimkiler şort giymenin çıplak gezmek olmadığını anlamaya başladı, suriyeliler daha çıplaklık olarak görüyor onlar daha abaza
Bence bunu Türkler mi? Dünya ülkelerimş diye sorsan gözüm kapalı Türkler derim Türk erkekleri yani yanlış anlaşılmasın saat gece 12 den sonra abaza frekansına geçiyorlar sabah 6 ya kadar bu frekansdan cıkmaslar. Ve bu türler en tehlikeli varlıklardır.
Cidden hepiniz öyle misiniz?
Şimdi hepimizi yargılama tabiki aramızda o düşünceye sahip fakat fazla gün yüzüne cıkarmyan erkeklerimiz vardır elbet
Bence bu soruyu soran bu işle uğraşan kimse o dur abaza.🤣
Her gün etrafta abaza görmekten aklıma başka soru gelmiyo. Ülkede niye bu kadar abaza var diye merak ettim ben de
Ben pek görmüyorum gayet normal bence ben çoğunlukla bundan hoşlandığını da biliyorum çünkü 😂 bence dolar olayı çözülsün abazalari boş ver 😂
Kesin çözülür 🙄
Açıkçası karar veremiyorum
İki tarafın kültürü de farklı.
cut.
E bu karşılaştırmayacağımız anlamına gelmez
Bu da bir karşılaştırmaydı :)
Ahahaha 😂
Suriyelilerin kadınları
Çok zor bir soru.
Suriler, onların kültürü daha baskıcı daha kapalı
Ölç biç biz ne bilelim
turk erkek okuzleri
Sensin
Suriyeliler sanırım
Erkeklerrrrr 😁😁😁🤪
Baban
Doğru. Ananı s.. ktigi için diyosun
Senin ananı skmişki sen olmuşsun. Ananıda çağırdaikinizi ben s... Yavrum baban nereli senin man kafa !
terbiyesiz bu ne biçim konuşma baban falan karşındaki bir bayan az edebe davet ediyorum sizi
@kimse_bilmesinbeni baban dedim işte babası nereliyse. Ayrıca bu tarz soruya bu tarz cevap. Konuşmayı öğretmek sizlere kalmadı. Sexist davranışlarınızdan bıktım. o bayansa bende erkeğim küfreden ben miyim o mu? Bayana bak. Size her şey serbest bize gelince bayan. Önce insan olun sonra bay bayan olursunuz
baban yazacağınıza siz ırkçılık yapma yazabilirsiniz bu bir ikincisi de siz başlatmışsınız konuyu ilk ayrıca ben sexty mexty anlamam düzgün konuş edebini bozma benimle
İnsan olmayan birinden insanlık dersi almak mı 👎 nayn
@kimse_bilmesinbeni sexist demek cinsiyete göre ayrım demek. Sana kitap oku derken boşuna demedim. Sevmiyorsun ya hani. Babası türkse ve türk erkeklerine abaza diyorsa baban dememde sakınca yok. Aynı kapı ha baban ha türk erkekleri. Irkçılığı apayrı bi konu.
@Kızılsükse sizde de hata var bu bir ırkçılık başka bir şey değil abazaya gelince heryerde var burada olduğu gibi Türkü kürdü Suriyelisi hepsinde var önemli olan insan olmak 5 parmağın 5 bir değil der konuyu kapatırım uzatmayın sizde
@kimse_bilmesinbeni tecavüzcüye de insan diyelim o zaman. Nayn öyle bişi olur mu
neyse konu yine benim kitap okumama geldi neyse ben çıkıyorum böyle giderse bana bile söveceksiniz
@Kızılsükse konunun tecavüzle ne alakası var tövbe estağfurullah
Bu cevap bir tepkiydi
1 Irkçılığa anası babadı türk babasını düşünmeden abaza derse aynen karşılığını alır.
2 dünya milletleri içinde 2 ülkeye takılmışlar başka dertlerimiz ypk gibi
3 bilmiyorsanız girlsaskguys a girin varsa ingilizceniz türkler yine iyi siz millet görmediniz
4 bizim milletin kadını gizli abazadır erkeklerinden fazla hemde çünkü bu ülkede erkek gider bir şekilde yaparda kadın evlenene kadar patlar. Sonrada ben 19 da koca istiyorum neden! Çünkü yanıyor yapamadı ya !
5 birdaha bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmayın !
6 Okuyun ufkunuzda kalbinizde açık olsun bağnazlım yapmayın
Kanka senin kadar bilgili bi cahile denk gelmemiştim. Açık ufkumu kapattın naynnnn 🍉
amma uzattınız yani türk kadını diyip genelleme yapıp durma asabımı bozuyorsunuz ne var bizim halimizde elhamdülillah kimseye bu yaşıma kadar abazalık etmedim kimseye de yanıp tutuşmadım kendinize gelin yazdığınıza dikkat edin
@Kızılsükse sen sus bebe daha okuduğunu anlamıyorsun
sen okudun da ne oldu terbiyen yok eminim birazdan bana da küfür edeceksiniz sorun yok kötü söz sahibine aittir diyorum
Shskhdjs cahilsin sen caaa-hil yazık saaa-na acıyorum saaana
@kimse_bilmesinbeni benim terbiyem var. Ama birde laf var açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler. Mesajları okursan küfrü kim etmiş birdaha bak 🤦♂️
neyse uzamasın muhabbet kapatın sohbeti
@Kızılsükse sende yeter aa hoşuna mı gidiyor küfür
@kimse_bilmesinbeni Ama cahil demek küfür degil ki hocamm. Haberi yok cahil oldugundan ben de olsun diye cabalıyoruum 🤗🤗😇😇 melek gibi iyi bi insanım ya 🙃🙃
@Kızılsükse ya eminim öylesindir 🙄